Gravidute prin FIV (37)
Raspunsuri - Pagina 18
Micky2007 spune:
Kineta pai ai luat destule, eu am zis ca produsele farmaceutice le iau in saptamana in care nasc. Am sa fac maine o lista cu ce am luat eu. Vezi ca la poze am si un album cu lucrusoare pentru bebeii.
Stai linistita ca la colici am ajuns si eu, am rugat pe cineva sa imi ia din Ungaria INFACOL (pentru finutul meu a fost de mare folos).
Micky
35+
+ 
AMR 19 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
POZE
pishko spune:
Bb felicitaaaari! 

Sa-ti traiasca baietelul si voi toti pe langa el! Hai ca la cum trece timpul maine poimaine te vedem soacra mare!![]()
Micky ce burtica frumoasa, iar de mamica nu mai spun! Tot timpul am crezut ca daca faci gemeni te faci dubla, dar fetele de-aici cu gemenasi toate mi-au confirmat contrariul. Bravo, felicitari! Sigur la asa mamica vor iesi niste copilasi superbi!
Pup toate burticutele si pe cele nou venite
pishko
+12 
ayda_m spune:
Neatza fetele! Sa aveti o saptamana minunata
Micky ai o burtica tare frumoasa
si mai ai asa putin 
Ayda
28+

Moniland spune:
Micky, dar numai burta ai, cred ca prea putin ai pus efectiv pe tine. Cand o sa-ti scoata copilasii o sa arati ca inainte.
Eu as vrea sa stiu cate body-uri ai pregatit pt copilasi in spital, si cati pantalonasi. Sau tu primesti de acolo hainutele? O sa incep si eu cat de curand cumparaturile ca am intrat in priza de cand am am vazut ca Sima a nascut la 32 sapt. ![]()
Kineta, un inconvenient la caruciorul acesta ar fi ca are ~ 27 kg fara copii in el. In rest si mie imi place, mai ales ca are manerul reversibil, ca de fapt landourile sunt un fel de port bebe. Pui copilasii in landouri din casa, ii cobori jos la carucior si pui direct landourile in el, fara sa mai muti copilasii. Asta la inceput cat incap in landou. Uite aici poti sa vezi mai multe despre el. Ce nu-mi convine ca are plasa aceea in spate, dar poate vara prinde bine aerisirea, sau daca nu poti sa nu desprinzi copertina din spate.
Daca mergeti sa-l vedeti, sa-l atingeti sa-mi ziceti si mie cum e materialul, si cat de greu se manevreaza ca nu-mi dau seama daca rotile din fata sunt fixe.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Moniland spune:
A, si tot legat de carucior am impresia ca e destul de jos. Oare manerul cat de sus se poate regla. Hai ca mie cred ca mi-ar fi bun, dar sotului care are 1,91 m nu cred ca i-ar fi prea comod daca trebuie sa se aplece. Verificati si asta va rog. 
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Micky2007 spune:
pishko, ayda
.
Moni nu am pus decat foarte putin pe mine, restul in burtica, toata lumea imi zice ca am pus o minge in dreptul burtii.
Despre lucrusoare nu pot sa iti spun mare lucru ca mie imi dau de acolo, am pus in bagaj numai cele de scos din spital, atat. Dar ce am citit pe net, fetele spun (si am vazut si la fina mea) ca in spital ii imbraca ei cu lucrusoare sterilizate, fierte. Fina mea a nascut la Giulesti si nu a adus nimic pentru bebelus. Vezi ca este un subiect cu "bagajul de spital" si acolo o sa gasesti o gramada de informatii.
Micky
36+
+ 
AMR 18 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
POZE
Micky2007 spune:
Moni 27 kg are acest carucior? ![]()
Micky
36+
+ 
AMR 18 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)
POZE
Moniland spune:
Da, Micky, 27 kg are numai caruciorul ca de avea 15 nici nu mai stateam pe ganduri.
La noi in spital ii imbraca pe copilasi cu lucrusoare de acasa.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
KLU1973 spune:
Sima, Bq, felicitari proaspete mamici !!! Sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ele !!!
Moniland, Elenada, Micky, ce gravidutze frumoase de gemenasi avem !!!
Micky, sa nu-mi spui ca inca te mai duci la serviciu ??? la tine ma pot astepta ...
Urmezi la mamici, nu pot sa cred cum a mai trecut timpul...mai ieri eram la Szeged in septembrie la o consultatie si citeam povestea ta ...de succes de data asta...
Eu m-am ingrasat pana acum 5.5 kg, dr imi spune ca-s multe ca o sa vad eu de acum in colo...dar nu pot sa spu ca m-am laudat vreodata cu o silueta perfecta, am avut mereu pr cu kg in plus...dar asta e, bblina sa fie bine.

pe toate si sa auzim numai de bine !!!
Klu
24+