Gravidute prin FIV (37)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Klu numai merg la munca, dar ai dreptate, mai mergeam si acum dar sunt vremuri urate si nu am vrut sa ma stresez. Eu zic ca nu te-ai ingrasat mult, important este sa fie bebe bine. Sarcina usoara in continuare.

Micky 36+ +

AMR 18 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Micky, arati super bine! Am auzit de magazinul ala, are cumva produse profesionale?

Mergi la inceput

raluca multumesc . Daca te referi la magazinul cu crema antivergeturi, da are si produse profesionale.

Micky 36+ +

AMR 18 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Miki arati super. Numai burtica e de tine. Nastere usoara iti doresc. Super.

Moniland imi place caruciorul iar pretul e super. Problema ar fi greutatea dar in cazul tau nu cred ca e o problema ca nu trebuie sa il cari pe scari. Frumos carutul.

Mie mi-au aparut vreo 3 vergeturi pe burtica dar foarte micute. M-am dat cu crema dar uneori mai uitam. Sper sa nu se faca mai mari.
Folosesc ulei de migdale si crema de la Lineance. Acum crema s-a terminat. Trebuie sa imi iau alta ca e buna si pt ameliorarea vergeturilor. Sper sa nu ma fac varza.

Pupici la burtici

elena +25 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

elena si tu esti la fel, numai burta ce este de tine si te-am vazut si in realitate si stiu ce spun . Parca si eu am ceva vergeturi la buric, dar nu imi fac probleme. Exista operatii estetice, tragem de pielea de pe burta si gata .
Sarcina usoara in continuare, ca o sa ai nevoie, crede-ma.
De fapt va doresc sarcina usoara tuturor .

Micky 36+ +

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

FETELOR ce parere aveti despre caruciorul pt gemeni cu landou de la JANE TWIN TWO STRATA,VREAU SI EU O PARERE DACA SE POATE,nu stiu sa trimit poza direct cu caruciorul dar puteti scrie pe google chiar asa cum am scris eu.

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

www.innovadbaby.ro/?page=products&CategoryId=Carucioare_2&ProductId=Carucior pentru gemeni cu landou Twin Two Strata_185&PageId=Search_19&search_word&search_word=aparatoare&pag=1" target="_blank">acesta?

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

DA,CE PARERE AI?

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

In primul rand nu-mi plac carucioarele in care un copilas sta in spate si unul in fata. Pe care-l pui in fata? Cred ca fiecare ar vrea, dar asta cand cresc mai mari sa-si spuna parerea si sa stii ca o sa protesteze. Nu inteleg la carucioarele astea cum vede copilul din spate in fata. Cred ca ii este blocata privelistea si vede doar pe laterale. Asta in general vb de tipul acesta de carucior.
Despre cel de la Jane din ce-am vazut ca nu au landou, au doar scoica, iar unele pareri sunt ca nu trebuie tinut copilul prea mult in scoica. Deci nu ai varianta perfect orizontal, iar daca unul din copii prefera sa stea/doarma pe purtica, nu prea ai variante pt el.
Are un plus: greutatea caruciorului ca e doar 9 kg, dar cand pui scoica, aceasta are 4,5 una, deci ajungi cu caruciorul la 18 kg. Oricum mult mai bine decat cel aratat de mine, la care am renuntat ca am citit ca toate cele 4 roti sunt fixe.
Iar pretul mi se pare destul de mare.
Ai vrut parerea mea ?!

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

kineta si eu sunt de aceeasi parere cu Moni, nici mie nu imi plac carucioarele stil trenulet.
Oricum este extrem de greu sa alegi sau sa gasesti carucioare pentru gemeni.

Micky 36+ +

POZE

Mergi la inceput