Gravidute prin FIV (37)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu tot la www.lifebaby.ro/product_info/c-la-plimbare-carucioare-3_16/p-firstwheels-carucior-sport-gemeni-city-twin-508" target="_blank">acesta am ramas. Am cerut un pret si pt landouri si alte accesorii, sa vad daca primesc vreun raspuns. Pe un alt site mi-au zis ca nu-l au pe stoc si nu stiu cand il primesc, iar altul nu a binevoit sa-mi raspunda la mail.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Sper sa nu se agraveze vergeturile mele. Acum ma ung de sunt toata imbalsamata. Azi sotul imi cumpara crema. Sa oprit la doua creme a zis sa mai citeasca sa vada care din ele vindeca vergeturile. L-am inebunit de cap.
Cred ca il stiu alea de la farmacie ca pe un cal breaz.
Eu mai nou caut lejerii pt patut. Unele costa mai mult decat patutul. Nu prea inteleg eu de ce dar asta e. Eu imi doresc o camera ca in povesti pt pitici. Sper sa le pot oferi asta.

Pupici

elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Vergeturile astea sunt cam naspa:( In tineretea mea cand tineam tot felul de diete am reusit sa fac o gramada de vergeturi care nu au mai trecut nici cu crema din tara cremelor. Acum tot citind am vazutca lumea e incantata de asta:
http://www.amazon.com/Palmers-Cocoa-Butter-Massage-Stretch/dp/B000EGZ3G6/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=hpc&qid=1239219860&sr=8-1

Sorry, sunt incapabila sa ascund un link:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

betty fina mea a facut anestezie generala.

Micky 35+ +

AMR 19 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

se practica si anestezia generala, dar nu merita...
Eu am facut f multe anestezii generale pana acum si o singura rahi, dar efectiv nu se poate compara....
Tu cum o sa faci? Unde nasti?

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenada

Sper sa nu se agraveze vergeturile mele. Acum ma ung de sunt toata imbalsamata. Azi sotul imi cumpara crema. Sa oprit la doua creme a zis sa mai citeasca sa vada care din ele vindeca vergeturile. L-am inebunit de cap.
Cred ca il stiu alea de la farmacie ca pe un cal breaz.
Eu mai nou caut lejerii pt patut. Unele costa mai mult decat patutul. Nu prea inteleg eu de ce dar asta e. Eu imi doresc o camera ca in povesti pt pitici. Sper sa le pot oferi asta.

Pupici

elena +26 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

ai incercat crema de la Mustela, double action, contra vergeturilor si le si vindeca? eu am folosit sarcina trecuta si a fost super bine

Betty78 11+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

betty eu o sa nasc la Euroclinic, iar anestezia sa vad ce imi zice medicul anestezist maine. De ce zici ca este mai buna rahia?
La cerclaj mi-a facut anestezie generala dar care nu cred ca a durat mai mult de 30 min. Apoi m-am trezit si nu am avut absolut nimic.

Micky 36+ +

AMR 17 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kineta spune:

SALUTARE,am aparut si eu,am vrut sa scriu aseara dar mi-a cazut netul. MONI si MICKI legat de carucior sa va povestesc,nici mie personal pana acum nu mi-au placut carucioarele tip trenulet,sau mai bine zis nu ca nu mi-au placut ,ma gandeam cum stau copii unul in fata celuilalt,imi imaginam fel si fel de scene,dar acum cand l-am vazut pe acesta,mi-am schimbat parerea. ESTE twin two Matrix de la Jane,are incluse doua scoici,doua landouri si cele 2 scaune sport,si intradevar costa 3800 ron,eu nu am platit nk,am avut surpriza placuta sa-l primesc cadou . Prima data nu l-am vrut ,dar acum ca l-am vazut m-am indragostit de el pe loc,mi-au trimis cartea cu detalii si am aflat ca este cotat ca fiind cel mai complex carucior de gemeni,are nu stiu cate medalii luate,eu una personal nu l-as fi ales in veci ,pt pretul lui mi-se pare enorm,dar daca l-am primit cadou sunt bucuroasa sa il am,maine soseste,abea astept sa-l vad live. A,si am vazut in carte scaunele sport se pot muta cum vreau ,adica copii pot sta si amandoi fata in fata.DE aceea va intrebam si pe voi ce parere aveti,ca aseara trebuia sa dau raspunsul daca il vreau,m-am tot gandit este super usor de manevrat ,are doar 9 kg,si F MULTE ACCESORII,asa ca azi m-am hotarat. . ELENADAuita-te pe siteul celor de la Baby COMFORT,la accesorii patut,am gasit acolo 2 seturi de lenjerie completa cu tot cu baldachin si este la doar 149 ron,spun doar atat pt ca am vazut la 300 ron ,si sunt superbe una este MARTIN 4p,SI ALTA FLOWER 4p,eu vreau sa le comand maine ca poate nu vor mai avea.

31+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Micky2007

betty eu o sa nasc la Euroclinic, iar anestezia sa vad ce imi zice medicul anestezist maine. De ce zici ca este mai buna rahia?
La cerclaj mi-a facut anestezie generala dar care nu cred ca a durat mai mult de 30 min. Apoi m-am trezit si nu am avut absolut nimic.

Micky 36+ +

AMR 17 zile si sunt o mamica fericita (cezariana 15 mai 2009 - la 38 saptamani si 2 zile)

POZE

cu cine nasti?

Betty78 12+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Hello,

Tocmai ce-am venit de la echo si sunt inca cu un zambet tamp pe fazta:)

Unguroaica mea a ramas tot unguroaica, deci va urma o perioada roz cu cat mai mult sclipici:)
N-am retinut decat ca are 440 g, ca are femurul lungut (seamana cu ma-sa) si din imaginile 4D am vazut ca are un super botic (deci e a lu barbatemiu sigur).
In rest mi-a zis dr ca e ok si nu mi-am mai batut capul sa retin si altceva.

Partea mai putin buna e ca placenta e tot jos,fara sanse de a se ridica si se pare ca va fi o praevia de toata frumusetea, asa ca la carte.

Si cam atat, pupici si seara buna va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

betty cu Herghelegiu o sa nasc.
kineta pai daca este gratis numai se fac mofturi. Important este sa iti placa.
raluca felicitari pentru bebelina grasuna si sanatoasa. De ce nu pui la semnatura saptamanile sa vedem si noi cu cate te mandresti?

Micky 36+ +

POZE

Mergi la inceput