Gravidute prin FIV (37)
Raspunsuri - Pagina 15
elenada spune:
Hello
Cum am promis am pus poze cu burtica la 25 de saptamani
Burtica mea Aici
elena
+25
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
eumada spune:
Hristos a inviat
IN primul rand felicitari proaspetelor mamici.Sa le traiasca comorile si sa fie sanatoase.Suntputin invidioasa
![]()
,noi mai avem atat de mult...mi se pare.....abia astept sa treaca cele 40 de saptamai(eu sper macar 32 sa stea minunea mea) si sa devin si eu mama.Am atata iubire de daruit...atata astept sa aud primul urlet razboinic si sa miros primul kk
.Cred ca toate simtim la fel.....zic eu si imic nu e mai frumos decat asta.
iN alta ordine de idei vin iar cu rugamintea de a ma ajuta sa ajut o cunostinta, o amica,care se afla la a treia pierdere de sarcina.La o luna de la asta e insarcinata din nou in sase saptamani si medicul i-a dat o sansa...daca face progesteron injectabil sau gravibinon....
In fine povestea e cama sa;:
A ajuns la doctoritza mea dupa trei peirderi si insarcinata din nou...miercuri are din nou programare pentru a vedea in ce stadiu este sarcina...deocamdata i-am dat eu toate fiolele pe care le aveam de progesteron,c fiole pe care le-am obtinut datorita voua.
Voi imi stiti povestea.Miercuri va afla daca sarcina ei are sanse sau nu.In caz ca are sanse as vrea sa va rog sa o ajutati asa cum m-ati ajutat si pe mine.Mentionez ca are toate analizele ok,atat ea cat si sotul ei,doar el are un mic defect la cromozomul 9 dar nu asta e problema cel putin asa i-au spus medicii..
Azi am izbutit sa-i redau increderea ca poate va fi bine.
In speranta ca o veti ajuta daca are nevoie in continuare......eu va multumesc,si va urez deocamdata sanatate la bebei si voua si va sarut cu drag...

Madalina
22+
Eva-Maria
betty78 spune:
Felicitari noilor mamici! Sa aveti bebici sanatosi si sa va recupererati cat mai repede.
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
Fetelor, am uitat sa va spun ca am un fibrom pe care l-am vazut dupa sarcina precedenta si care avea pe atunci 1.2 cm X 0.8 cm si acum la ultima eco era cu mult mai mare 1.8 cm X 1.2 cm. Din pacate creste odata cu sarcina. Ma
sa fie bine. Am o cunostiinta care a pierdut odata cu sarcina si uterul din cauza unui fibrom care se dezvoltase in paralel. Asa ca sunt putin suparici dupa ce mi-am recitit ecografia
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Hello Cum am promis am pus poze cu burtica la 25 de saptamani Burtica mea Aici elena +25 Ana Maria & Matei StefanBurtica mea la 22 sapt Lucrusoare bebelusi ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
sa ai o sarcina usoara in continuare....de abia astept si eu sa am o burtica asa mare
Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Moniland spune:
Elena, da, burta ta e mai mare decat a mea dar asa a fost de la inceput. Cred ca v-ati simtit super bine la casa de la tara. Iar casa in care stau deocamdata puiutii e tare dragalasa. 
Betty, imi pare rau sa aud de fibrom, dar poate se va opri din creste sau cel putin isi incetineste cresterea. Sa speram ca va fi bine.
Eumada, din pacate eu nu pot sa te ajut ca nu am avut nevoie de progesteron injectabil asa ca nici nu stiu unde se gaseste.Dar ii doresc prietenei tale sa treaca cu bine si sa ajunga sa-si tina puiutul sanatos in brate.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Evy28 spune:
Betty am avut 2 colege la servici ,cu acelasi diagnostic , si ambele au dus sarcina fara probleme la bun sfarsit . La un moment dat fibromul va stagna din crestere . Nu mai stiu exact , parca la 15 sapt a fost la una dintre ele si la cealalta pe la 17.
Vei vedea ca totul va fi bine .
Elenada super burtika
. vrem sa te ajungem cat mai repede din urma. iar peisajul ...de vis .
asa mult imi doresc sa reusesc sa merg sa ma plimb si eu prin parc macar ...sa simt mirosul florilor si al copacilor . rau e in casa . sper sa fiu bine , vedem ce zice Dr R.
Evy 10+

kineta spune:
SIMA,BQsa va traiasca bebelusii,sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei. RUBIA felicitari,si eu tot la fel am asteptat confirmarea eco,si abea apoi am venit la odisee.
FEtelor,ca tot vb despre burti,si a mea este f mare,toata lumea care ma vede ma intreaba daca sunt in 9 luni,dar partea cea mai dificila cu burta ,este ca numai pot dormi noaptea,pe ce parte ma asez(stg,dr),se intareste si se fac "guguloaie",si numai stiu cum sa dorm,iar cand se aseaza baiatul pe ficat e o placere
,se aseaza f des,abea astept sa ajung Miercuri la eco sa vedem cum stam. MICKI tu cum dormi,tot la fel patesti si tu ?

31+

Fragutza spune:
Sima, Bq, felicitari, sa va bucurati de copilasi si sa aveti parte numai de lucruri bune!
Elena, Moni,sunteti tare dragutze:) Moni, nici tu nu te-ai ingrasat deloc asa-i?
Micky2007 spune:
kineta la fel patesc si eu, cand dorm pe o parte se intareste foarte tare burta, ma trezesc si ma mut pe partea cealalta. Este foarte greu. De cateva saptamani imi pun perna sub burta dar nu foarte mare, eu pun una pufoasa si subtirica. De la 29 de saptamani asa ma chinui, nu am ce face. Te pup si ai grija de tine.
Micky
35+
+ 
AMR 19 zile si sunt o mamica fericita