Gravidute prin FIV (37)
Raspunsuri - Pagina 14
Micky2007 spune:
Moni pai stai bine, eu aveam o imensitate de burta la 27 de saptamani. Este asa frumoasa burta ta...
Micky
35+
+ 
AMR 20 zile si sunt o mamica fericita
Moniland spune:
fetelor, pe chestia asta o sa am mai mare grija de mine. Ma gandesc ca si de asta depinde.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
nusy spune:
Sima, Bombonique: felicitari, sa fie sanatosi bebicii si voi sa va refaceti repede !!

Nusy
30+
Ingrid Cristiana
elenada spune:
Felicitari BQ sa iti traiasca baiatul sa fie sanatos si norocos toata viata lui si sa va bucurati de el.
Sima felicitari pentru gemenute sa fie sanatoase norocoase si papacioase si sa fiti fericiti toata viata alaturi de comorile voastre.
Moniland burta mea e imensa. Oare e normal?
O sa pun poze cu burtica sau mai bine zis burtoiul la 25 de saptamani sa vedeti ce bomba am.
Pupici la burtici
elena
+25
Ana Maria &
Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Micky2007 spune:
elena si a mea este la fel, stai linistita. Asta poate ca avem baiat si fata si Moni are 2 fetite balerine frumusele. Zic si eu.
Micky
35+
+ 
Moniland spune:
Micky, Elena, 

Elena, dar tu oricum ai puiutii mai mari decat ale mele asa ca se explica. Dar tot vreau sa o vad.
Micky, poate ca ai dreptate ca o sa am doua fetite balerine.Eu tot asa zic la toata lumea care imi zice ca nici nu am burta mare, ca din cauza ca sunt fetite si sunt finute. ![]()
26+
Laura Ioana
Irina Maria
andicu spune:
Ce de vesti frumoase!
Sima si Bombonique, felicitari , Mamici! 

Sa aveti bebei sanatosi si mancaciosi! 

Moni, ai o burtica tare sexi! 
Mami de
Filip Gabriel (27/06/2007)www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/135721.birthday.png" target="_blank">Asa cresc
Bazar pentru Mihaita
rubia spune:
felicitari proaspetelor mamici sima si bomboniquelbebei sanatosi va doresc.
Desi am FIV reusit cu un Bhcg de 102,11 in Z12 de la ET cu blasto,inca mi-e teama si astept confirmarea ecografica de pe 6 mai si doar atunci o sa va rog sa ma treceti pe listuta.
Punctie:6 apr
ET: 11 apr
Micky2007 spune:
rubia felicitari. Iti inteleg teama si eu eram la fel.
Micky
35+
+ 
ayda_m spune:
Sima si Bombonique Felicitari!!! Sa va traiasca bebeii si sa fie sanatosi!
toate gravidutele!
Ayda
28+