Gravidute prin FIV (37)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Sima, FELICITARI mamico de gemenute!!!!
Sa-ti traiasca fetitele, sa fie sanatoase si sa creasca repede sa le putem vedea si noi! Ce s-au grabit!!!! dar bine ca sunt bine.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Am zis ca deschid capitolul pentru viitoarele mamici, dar chiar asa suprizeeee!!!!
Doamne ce emotii am! Ma scutura frigurile cand ma gandesc la proaspetele mamici si cat de fericite sunt ca-si tin puiutii in brate. Asta daca realizeza ca sunt ai lor . Ca prin cat chin au trecut ca sa-i aiba ... si uite ca acum sunt cu ei.
Sa le dea DD viata lunga si fericita!

Mergi la inceput

Uauuu si Sima la 32 saptamani...., pai la 32 sapt trebuie sa ma duc la un nou control. Nu pot sa cred ca exista varianta sa nasc la 32 sapt si sa nu mai ajung la eco, adica sa repede . Nu, nu, trebuie sa stea mai mult fetitele in burtica. Obligatoriu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Evy28 spune:

felicitari Sima
si felicitari Bombonique .....

Evy 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Si eu felicit prospetele mamici, Sima si BQ, sa dea DD sa creasca frumos, armonios si sanatosi bebelusi vostrii.
Eu pe 23.04 am avut morfofetala si cu niste emotii cat Casa Poporului, am vazut ca bebe este bine, atunci aveam 11 sapt. si 1 zi iar dupa masuratori bebe ar avea 12 sapt. si 3 zile, are 6 cm si era foarte activ, masuratorile au iesit bine,atat am retinut, acum astept rezultatul la bitest, am facut la Medlife, oricum incerc sa ma incurajez sa nu ma sperii de rezultat.
Acum am foarte mult de asteptat pana la urmat. echo. Tocmai pe 18 mai am la prof.(unde am facut FIV) si pe 25 mai la dr. mea, sper sa rezist pana atunci.
Week-end placut si linistit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisix spune:

Waaau, ce super vesti !!! Felicitari proaspetelor mamici !
BQ - nu-mi vine sa cred ... mi-am amintit ce m-am emotionat cand ai ramas gravi si acum mi-au dat lacrimile cand am aflat vestea ...

Fetelor veti rade dar eu n-am nici 7 saptamani si abia astept sa nasc... Azi-noapte am visat ca-l aveam pe bebe (era baietel), era asa frumos, perfect ...si eram asa fericita ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

Wow ce de vesti bune. Felicitari Bombonique sa iti traiasca baiatul sa fie sanatos si sa te bucuri de el.
Moni or sa stea fetitele tale cat mai mult in burtica, ai sa vezi.

Micky 35+ +

AMR 20 zile si sunt o mamica fericita

Mergi la inceput

Pisix, te trec in listuta?
Visele ciudate in sarcina sunt perfect normale. Eu am visat la un moment dat ca am doi baietei de 6 luni si ma uitam la ei, ma intrebam oare chiar ai mei sunt ca sunt asa de urati. Cum am putut sa fac asa copii urati???
In alta noapte visam ca, copilasii mei erau exact ca doua maimutele de jucarie, cu blana maro si fata si burtica era galbena, galbena.

Am aici burtica de azi dimineata. http://www.flickr.com/photos/monicahhh/3472165023/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

pisix de ce sa radem de tine, crezi ca noi nu eram la fel? Si asta pentru ca ne dorim tare mult acesti copii.

Micky 35+ +

AMR 20 zile si sunt o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_i_s_s_y spune:

Bq - FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sa-ti traiasca baiatul, sa fiti sanatosi!!!!!!!!!
Sima 1 - felicitari si tie si pup fetitele grabite!!!!!!!!!!
Moniland - nu te stresa, pls...daca esti cuminte o sa vezi ca printesele tale vor sta si ele cuminti la mami in burtica...parca te vad si pe tine ca pe Bq asteptand sa iasa si ele pauza

22+ cu bebelina

http://bd.lilypie.com/vqy9p2.pn
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=missy&year=2009&month=8&day=25&babycount=1

Mergi la inceput