Gravidute prin FIV (37)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Bq ma bucur ca sunteti bine amandoi si bebe ca orice persoana deosebit de imporanta se lasa asteptat.Cat timp suneti bine sanatosi mandoi atunci e bine.

Moniland ce fetite mari ai. Sa fie sanatoase si sa creasca mari si grasunele. Pup dulce printesele.

Daria ma bucur ca printesa ta e bine si ca deja vorbeste cu fratiorul ei. Sanatate multa la amandoua si sus placenta.

Saptamana viitoare trebuie sa ii fac si eu o vizita la doctorul meu sa vad ce fac agitatii mei. Sunt curioasa cat de dolofanei sunt. Ma sperie faptul ca eu tot nu iau in greutate dar sigur ei sunt bine. Inainte eram disperata sa ajung cat mai des la dr si acum parca nu imi mai vine. Cred ca mi-a ajuns si mie.

Miky ce faci? Mai poti sa te misti ca eu deja ma misc tare greu si cat mai am. Ce fac bebeii? Stau cumintei la mami?

Pupici la burtici

elena +25 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Ce-mi place urarea asta: Sus placenta! :))

Elena daca cei mici sunt bine, zic c-ar trebui sa te bucuri ca nu te ingrasi. Ai luat vreun kg in plus pana acum? Eu m-am pus pe mancat binisor, am luat deja 2 si se anunta vremuri bune:)

Hepilica, mie mi-a venit inima la loc:) dupa ce 2-3 zile am stat numa cu gandu de ce nu misca, de ce nu simt, de ieri o simt iar:)

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenada spune:

Ralu ma bucur ca ti-a placut urarea. E valabila si pt tine. Despre kilograme ce sa zic aveam 64 cand am ramas gravida si acum am 65 si vad ca tot stacnez. Pt bebeii imi fac griji. Vreau sa fie grasunei la nastere sa nu fie chinuiti prin incubatoare. Dar sa fim optimisti si sa nu ne gandim la rau.

Pt fetele interesate sa nasca la o clinica privata am gasit un articol interesant www.kudika.ro/articol/news/6552/Primul-spital-privat-din-Romania-in-care-se-pot-efectua-nasteri-premature.html" target="_blank"> Aici

elena +25 Ana Maria & Matei Stefan
Burtica mea la 22 sapt
Lucrusoare bebelusi

***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Bombonique: suntem nascute in aceeasi zi!!!!!

Nusy 30+ Ingrid Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micky2007 spune:

elena ma misc cam greu, mai ales noaptea imi este greu. Nu pot sa dorm nicicum. Trebuie sa fim curajoase, asta este.
Bq se pare ca lui bebe ii place la tine in burtica.
Moni

Azi am ajuns la doctor, de aseara de la 8 mi s-a intarit foarte tare burta (adica era beton) si nici bebicii nu au miscat. Si m-am speriat. La eco bebeii erau bine, colul este ok, cerclajul la fel. Mi-a dat nospa forte, diazepam (pe care incerc sa nu il iau, nu prea este bine) si gynipral. Si mi-a recomandat sa stau in casa (nu neaparat la pat) sa ducem sarcina cat mai mult.
Azi am luat mobila, o comoda si un dulap.

Va pup pe toate fara exceptie.

Micky 35+ +

AMR 20 zile si sunt o mamica fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Elena, dar ai tai puiuti sigur depasesc fetitele mele in greutate. Chiar sunt curioasa
Micky, imi dau seama cat de greu trebuie sa fie la sfarsitul sarcinii. Eu deja nu-mi gasesc locul si mai am ....In vreo 10 zile mi-a crescut burta de nu-mi vine sa cred ca e a mea. fac maine poze si o sa va arat.

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Fetele am citit la FIV in Ungaria ca a nascut sima1, 2 fetite sanatoase la 32 saptamani. FELICITARI sima, sa iti traiasca minunile, sa fie sanatoase si sa te bucuri de ele.

Micky 35+ +

Mergi la inceput

Moni asteptam pozele.

Micky 35+ +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charmy spune:

sima1 a nascut la 32 saptamani doua fetite sanatoase
FELICITARI !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Azi dimineata, pe la ora 4, a venit pe lume puiul mic al Bomboniquii printr-o nastere naturala.
Un baitel perfect de 3,500 kg si 54 cm!

Sa-ti traiasca, sa fie sanatos si tu o mama fercita!!!!

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput