Gravidute prin FIV (37)
Raspunsuri - Pagina 11
betty78 spune:
Laura pup si imi pare tare rau...intradevar este tare descurajator atunci cand citim astfel de povesti mai mult sau mai putin tragice.
Eu am stat pe ghimpi pana zi cand am facut eco, dar acum m-am linistit putin.
Deci avem 4.93 cm si batem recordurile la greutate anume 51gr si avem o medie de crestere de 12 saptamani si 1 zi, deci cam un avans de 5 zile...deci dpn ar fi 04.11, in loc de 09.11 daca calculam dupa punctie...Mi-a spus ca tuberculul genital este orientat descendent ceea ce ar da impresia ca este o fetitza, dar pe de alta parte este cam crescut...asa ca fetitza ar putea sa fie un baietel. In rest translucenta nucala este de 1.2 mm ceea ce este excelent si prezinta un risc f scazut de sindrom down.
Si uite o galerie aici pentru Bombonique 

si poate asa il induplecam pe
sa apara. Iti doresc o nastere usoara.

Betty78
11+ si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
hepilica spune:
Bq, esti ok? Esti tot acasa
? Cum a fost la eco?
...sau poate esti la spital?
Daca poti, da-ne o veste!
Moni, ce-au crescut fetitele tale
! Asta este cel mai important - sa fie sanatoase. Ce daca nu le-ai vazut fatucile. Daca totul e ok.... Si oricum, cu gemeni si nastere normala cred ca e cumplit de greu... Mie se pare greu si cu un singur BB sa nasti normal...le admir pe fetele care au acest curaj.
Urmatoarea eco cand o vei face?
Eu tocmai pe 22 mai am morfofetala de trim II. Mi se pare o vesnicie.
Imi este tare dor de fetita mea si abia astept sa o vad.![]()
De miscat nu am mai simtit nimic prin burtica de vreo saptamana...si tot stau atenta...
h.
18+ 
multumesc lui DD
Moniland spune:
hepilica, dupa 20 sapt o sa o simti zilnic. Nu te agita ca e perfect normal ca acum sa nu o simti in fiecare zi. Ea sigur te loveste dar nu are forta ca tu sa simti.
Urmatoarea eco o voi face peste 6 sapt si am inteles ca va fi ultima. M-a asigurat dr. ca nu patesc nimic pana atunci ca nu fac altceva numai cresc si incep sa puna grasime pe ele. O sa se faca pufoase numai bine sa le "mananc". ![]()
Bq, hai cu vesti!!!!!!!!
26+
Laura Ioana
Irina Maria
Evy28 spune:
Many bani asteptam vesti de la eco .cum a fost ? nu ne povestesti?
.
Moni super fete !!!! 
Hepilica stiu cum e cu asteptarea . eu nu mai am rabdare .nici la tele nu as mai sta ,de citit nu am rabdare .noroc ca vorbesc la telefon mai mereu ...cu prietenele.
Betty bebelusul sau bebelusa este foarte bine daca a crescut asa . e super bine .sanatate multa .
Laura 
Eu nu am mari vesti . sanii s-au mai potolit . simt asa o jena usoara pe lateral , ca si cum s-ar departa bazinul de picioare ...ciudat . si ma doare un pic mijlocul ,si parca m-am cocosat de spate ,insa mi-o fi dupa 2 sapt de stat in pat . in rest...un pic grea burtica uneori si am inceput sa mananc ,caci pana acum nu aveam pofta de nimic, desi nu am greturi.
Evy 10+

dariaioanaxx spune:
Elena- da, sper ca pana la 28-30 sapt. sa se mai ridice placenta si sa fie ok fara sangerari sau alte emotii; bebelina mea este f. activa misca tot timpul si de ceva vreme loveste cu putere astfel incat o simte si fratiorul ei care este f. incantat![]()
Liana- te pup iubita si abia astept sa mai vb pe mess; ce faci? cred ca mai ai un pic pana vei naste![]()

Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.23 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
bombonique spune:
Dragele mele, sunt tot acasa!
Am fost ieri la eco, si bb e ok, placenta tanara, lichid suficient, nu sunt semne de iminenta de nastere!
Luni merg din nou. Vom decide ce facem mai departe.
Ma simt bine, ieri am fost la shopping.
Sunt putin umflata la maini, la picioare f putin. Burta e tot sus.
Bq
40+
Moniland spune:
Bq, cine s-ar fi gandit la asta
. Toata sarcina ne rugam sa ajungem pana la capat si acum emotii ca nu mai vrea copilasul sa iasa. Las' ca se gaseste o rezolvare.
Important e ca sunteti bine amandoi. Poate vrea afara de ziua ta sa-ti faca o surpriza
.
26+
Laura Ioana
Irina Maria
hepilica spune:
Vai Bq ne omori...![]()
La shooooppiiiiing? Si eu ma pregateam aici in galerie cu tobe si trompete...
Eeee...asta e! Il mai asteptam pe micut si zilele astea...
Ai deja 40 saptamani...mama, mama, mama! Burta sus, bb ok, nu sunt semne ca vrea sa vina....ce mai? te tine pe jar, nu gluma micutul tau drag.
Te pup si tinem pumnii in continuare. Pana vrea BB sa vina mai pregatim niste confeti...![]()
h.
18+ 
multumesc lui DD
hepilica spune:
aoleo, Bq, Moni spune ca poate vine BB de ziua ta. cand e ziua ta? sper ca saptamana viitoare...
h.
18+ 
multumesc lui DD
bombonique spune:
da hepilica, e in 4 mai!
deci nu e tare mult de asteptat!![]()
Important e ca suntem sanatosi!
bebe e zglobiu...
Bq
40+