Gravidute prin FIV (37)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Fragutza spune:

Si eu am diagnostic de placenta inserata jos, nu mi-au zis ca e pravia pt ca era prea devreme. Sangerare am avut din sapt 10 pana in sapt 14, cauzele diferite la cei 3 medici care m-au consultat, printre care si aceasta placenta inserata prea jos.

Insa ce vroiam sa intreb, cum se operationalizeaza efortul asta? Daca vin la serviciu 6 ore pe zi, job de birou, ma ridic numai sa merg la baie este considerat efort? Merg numai cu masina, deloc pe jos, acasa nu mai fac nimic, stau aproape numai in pat. Este ok? Ce vi s-a zis voua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hepilica spune:

Moni, multumesc pentru "prima pagina". Ma bucur sa ma regasesc acolo printre voi..

Micky

lorelai, acelasi lucru te sfatuiesc si eu. se impune negresit in situatia data sa ai si alte opinii. erorile in astfel de cazuri sunt frecvente si e bine sa te lamuresti facand eco ai la alti medici si cel mai important cu echipamente performante, de ultima generatie. trebuie sa fie si la tine in oras astfel de echipamente. oricum, daca nu sunt... merita sa incerci in alt oras unde stii sigur ca vei gasi. nu te panica. am auzit atat de multe cazuri asemanatoare cu al tau si pana la urma a fost totul ok. oricum mai sunt si alte mijloace : TT, amnio...
incearca sa gandesti pozitiv.

Bq, abia astept sa ne spui ce ai facut la eco...

h.

18+
multumesc lui DD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Raluca eu stau in concediu medical de la 6 saptamani.Bine inafara de placenta inserata jos in marrginea colului eu am avut decolare de ou si pur si simplu doua luni nu m-am miscat din pat.In conditiile tale nu trebuie sa ridici nimic,safaci curat si alte chestii si nici sex.Asta e....o sa faci dragoste dupa ce nasti.....poate da niste contractii si astea produc decolari si sangerari si copilul nu e bine....ai grija

Madalina 22+Eva-Maria

Mergi la inceput

Da, si eu am stat tot cam 2 luni in pat, apoi am fost ok si dr mi-a zis ca daca nu e stres fizic si psihic ma pot duce la munca. Ti-am zis, nu fac nimic acasa, la sex avem interdictie de nu stiu cata vreme. Si la serviciu e destul de soft in ultimul timp, sunt menajata cumva.

Abia astept echo de saptamana viitoare..

Mergi la inceput

Da, si eu am stat tot cam 2 luni in pat, apoi am fost ok si dr mi-a zis ca daca nu e stres fizic si psihic ma pot duce la munca. Ti-am zis, nu fac nimic acasa, la sex avem interdictie de nu stiu cata vreme. Si la serviciu e destul de soft in ultimul timp, sunt menajata cumva.

Abia astept echo de saptamana viitoare..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am intrat sa urez, daca printre noi sunt sarbatorite "La multi ani" si multe realizari, dar cea mai mare realizare, sa ne tinem bebelusii sanatosi in brate.
Azi merg la echo, am morfofetala de trim.1 si imi recolteaza si sange ptr. DT, sper sa fie bine,am mari emotii.Tot azi imi iau scrisoarea medicala ptr. medicul de medicina muncii ptr. a intra in concediu de risc materal. Cu toate ca ma simt mai bine, dr.ginec. m-a sfatuit sa intru in risc maternal, cu toate ca munca este de birou statul in scaun nu favorizeaza fluxul sangvin in abdomeniu si pot sa ma trezesc cu contractii si/sau Doamne fereste, cu sangerari, iar stresul este tot mai prezent ( de criza este de vina) asa ca intru in risc maternal. Acum ma intreb eu, o sa o scot la capat cu dr. de medicina muncii? este cineva in risc maternal, nici nu stiu cam cat este "atentia" ptr. dr. de medicina muncii.
Bq sa ne aduci vesti azi de la echo.
Daria sper sa fie totul bine, fara efort, fara stres si Doamne ajuta.
Multi pupici pe burtici

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna,dragi burtici!

Am intrat sa urez La Multi Ani sarbatoritilor de azi!!!

toate burticile!!!

8+

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BoboMom spune:

Fetelor, eu o sa iau o pauza de la forum. Sper sa nu se supere nimeni pe mine. Sunt bine, bebe e bine, doar ca ma intristez prea rau cand citesc chestii negative aici si ma ingrijorez si nu prea mai fac fata. Nu e bine nici pt mine si mai ales pt bebe. O sa revin. Va pup si va doresc bebei sanatosi si numai bine!

Laura 11+ baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Laura, e ok doar daca ne scri vesti despre voi fara sa citesti.

Eu am fost azi la eco si fetitele nu au stat sa le vad mutrita. Sunt sanatoase si asta e cel mai important. Una are 822 gr si cealalat 760 gr. Una e in pozitie transversala sus la stomac si celalta oblic cu capul in jos dreapta. Activitatea intensa e in partea stg si o simt bine, doar sunt 4 picioruse acolo. Dr. mi-a zis ca f. probabil sa nu se orienteze ambele cu capul in jos prin urmare cezariana. Eu nu ma supar ca sa vroiam de la inceput.
Bq, esti bine?

26+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput