Strumfi de iul-aug 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Alina.a, am admirat-o pe Eli. Ce frumos se joaca. Pare foarte preocupata si serioasa. Mihnea ce mai face?

Dana
, ma bucur ca ai rezultate linistitoare. Poate ne pui poze.

Mergi la inceput

Stefania, vroiam sa-ti spun ca am vazut poze cu Catarina mancand din castronel si mi s-a parut tare dulce. Sunt de exceptie pozele.

Mergi la inceput

Olarioooooooooooooooo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo

Hristos a inviat!
alina.a, felicitari pt sarcina, ca e fixata unde trebuie La ce odisee esti, cand ai dpn? Am vazut pozele cu Eli, f frumoase.
Eu una scriu mai rar din lipsa de timp, au crescut fetele, in special cea mica, care nu mai doarme asa mult, nu mai sta intr-un loc, asa cum o lasam, vrea si ea joaca, atentie, companie etc , trebuie sa am grija sa nu o calareasca sora-sa prea cu spor si tot asa...
In rest se joaca, se chiraie toata ziua, acum ca a venit calruda stam mai mult pe afara, cred ca si asta e unul din motivele pt care se scrie mai rar
O sa pun si eu poze cat de curand ca am o gramada.
Timi, cum e cu 2 bebe? V-ati acomodat?
Vio, felicitari pt casuta, f frumoasa!
Mychy, sanatate multa la toata familia!
Oanamada, asemenea!
Danagh, felicitari pt rezultat, ca este totul in regula.

Si eu mai tin minte de unele fete, care mai la inceputurile intrarii mele pe DC, scriau f des, cele enumerate mai sus, plus gabiarama, cu cei 3 copilasi...
Noi am petrecut Pastele in familie, pe acasa, bunici, si pe la tara.. AU trecut cam repede zilele astea.,
Am reusit vineri sa merg cu ele la biserica sa le trec pe sub masa.

Sunt un pic necajita, ca Andreea trece printr-o faza mai ciudata, in sensul ca se cam sperie si incepe sa planga la vederea unor persoane straine mai putin cunoscute... amici de-ai nostri, rude, adica persoane cu care ne mai vedem, dar nu zilnic sau saptamanal, ci din cand in cand (cu noi de fata)... se sperie si se pune pe urlat, greu o linistesti... NU stiu de ce....
Mi-e frica sa nu o fi invatat eu prost, dar nu imi dau seama cu ce, ca doar iesim mereu la plimbare, in parc, se joaca cu copiii...chiar o incurajez sa faca asta... nu stiu ce e cu ea, altminteri e o draguta

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Monicabo stai calma si Catinca face la fel...o apuca o criza de plans si se agata ca maimuta de mine si ma strange de gat...a facut asa si cand l-a vazut pe tatal meu...pe care il vede cam o data pe luna!Cred ca este doar o faza...ia-o in brate sa se simta in siguranta si vorbeste-i, explica-i ca nenea e gigea,tanti e draguta...si roaga-i pe respectivii s-o ignore o vreme pana se obisnuieste cu ei! Pupici virtuali ca sa nu va dau virusi!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Vorba caferutzei: olariiioooo!!!
Ce face fetili? Nu va datzi duse din fatza cozoncilor si drobului?
Carla?
Monica,
Stefania, ioanaiub

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valen spune:

Chiar, mai sunt o gramada de fete care au fost active intr-o perioada si care nu au mai scris, probabil ca multe prefera doar sa citeasca: Vivela, Ashera, Afibebe, Agri, Wichy-Wich sau ceva in genul asta, Nikole. De Mamii mai stie cineva? ea probabil ne-ar scrie dar nu mai poate.Monica, nu cred ca trebuie sa-ti faci griji. Am impresia ca este o reactia normala a copiilor la varsta asta. Si Ines procedeaza la fel cand ne intalnim cu cineva, fie cunoscut fie o persoana noua, apoi, cand se convinge ca totul este ok, se dezlipeste de mine si se joaca linistita. Duminica insa am fost foarte surprinsa (si jenata in acelasi timp) pt. ca am mers pt. prima data la niste prieteni si Ines nu numai ca nu s-a dezlipit de mine dar nici nu suporta ca gazdele sa se uite la ea. Ma strangea de gat si-mi repeta plangand "mami, acasa!!! mami, acasa!!!" de mi-a fost mila de bietii oameni care nu stiau ce sa-i mai ofere sa se simta bine. Cand s-a vazut fii-mea la usa si a inteles ca plecam in sfarsit la noi acasa, a inceput sa rada si i-a spus prietenei mele "bye bye bandam (madame adica), Nini (adica Ines) acasa" de nici nu-mi mai vine sa dau ochii cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Adevarat a inviat!
musso17 Multumesc mult! Cred si eu ca a fost foarte relaxant la restaurant. .
cafera Multumesc mult! Tu ce mai faci (exceptand treburi gospodaresti)?
oanamada draga de tine, speram ca te vei simti curand bine. Dulce foc Cati “mamicuta mege la doctor”, pupam fetita desteapta si frumoasa.
violetan noi am interzis accestul lui Ingrid la peste tot pe unde se paote lovi sau unde sunt chimicale, de la cabinete de bucatarie si baie pana la scari. V-am admirat pozele, is superbe toate. Dar ce baiat harnic (uda florile) si frumos ai tu.
alina.a v-am admirat si eu pe toti, incluzand pe noul membru al familiei si asa mi s-a facut un dor sa te vad si pe tine si pe Eli. Eli e asa de mare si frumoasa, o adevarata domnisoara cu posetuta aia roz. Totul acolo la voi este incatator: burtik, Eli, mami, tati (poza in care o tine pe Eli in brate si are ochii inchisi e buna de facut tablou, nu alta).
ddanagh Pisic gelos care nu a vrut sa te imparta si cu iepurasul cel alb . Ma bucur ca ai primit vesti bune de la dr.. Multumim de aprecieri si urari de bine! Asteptam poze noi.
ioanaiub foate frumos loc de vacanta ati gasit.
Stefania_97 Multumesc mult! Ai mare dreptate in ceea ce priveste dragostea noastra pt cei mici. Imi place tare mult fimuletul cu Catarina si gaina, m-am uitat la el de cateva ori.
monicabo Eu cred ca este normal ca Andreea sa fie speriat de oameni noi care incearca sa intereactioneze cu ea. Cred ca as striga si eu daca ar veni un necunoscut urias si ar incerca sa ma ia in brate .
valen ma bucur sa te “vad” pe aici.
Fug la fata.

Ingrid;

www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Multumesc pt raspunsuri. Deci inteleg ca este o faza...
Valen, da, uneori ma simt si eu jenata fata de musafiri sau fata de cei pe care ii vizitam, ei asteapta sa o vada si ea incepe sa urle Si nu sunt genul care sa sara pe ea, stau destul de potoliti.
Cristina, nici nu apuca sa o ia in brate, ca urla doar cand ii vede. Am uitat sa-ti spun felicitari pt Ingrid

Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii

si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

Alina, am avut si o oferta in Lara, ti-am trimis PM

noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Timi07 spune:

Dana ma bucur ca ai primit vesti bune de la dr, sper ca vei reusi sa tii "problema" sub control cu dieta. Chiar sunt curioasa ce dieta ai, sper ca ceva ce poate fi tinut.
Asteptaam vesti bune de la Michy si Oanamada, sper ca maine ne spuneti ca sunteti mult mai bine
ALINA iuhuuuuu samburica e bine, sa stea cuminte pana la termen. Cu greturile ce sa-ti zic...sper sa scapi iute. In a 2-a sarcina am dat si eu mai mult la rate si tot asa nici sa-i schimb scutecelul la Sophie nu puteam.
Eli e o scumpa, nu sta o clipa-n loc asa-i? iar pozele cu ieurasul sunt superbe, poate isi face antrenamentul de surioara mai mare cu el?
Asa m-as fi teleportat la voi in gradina sau la Vio sa stau ca musca la soare.
Vio nu stiu de ce-ti faci griji cu iarba ca doar se vede clar ca
Laur are grija de gradina si vor creste toate muuuult mai rebede daca sunt ingrijite de asa o dulceata de baietel.

Cafera printeselor tale frumoase foooooc.

Am admirat-o si pe dragalasa de Catarina. Imi place tare mult poza cu voi doua in pat. Stateati la o barfa inainte de nani?

Monicabo suntem inca in proces de acomodare. Andreea a fost geloasa pe surioara?

Nu-mi vine sa cred ca m dormit 6 ore azinopate, impartit in 2 reprize dar totusi e mult mai bine decat 3-4.
Sophie e cam geloasa dar o si iubeste pe Sarah. Nu pleca la cresa fara sa o pupe, daca pleaca la shopping in weekend cu daddy (merg impreuna la maga din colt sa ia croissante) ma pupa si pe mine si pe Sarah si-l pune si pe daddy sa ne pupe. Am fost pe terasa cu ele si cand sa intram inauntru ne-a atras atentia ca trebuie sa o luam si pe bebe, cand a fost moasa sa-i ia sange dn calcai la Saia a stat cu ochii pe ea ca pe butelie si n-am putut sa o scot din camera ca trebuia sa o supravegheze pe sora-sa. DAR are momente de comportament din ala de bebe, arunca cu toate pe jos, uneori e geloasa cand o alaptez pe Sarah scurt pe doi e mult mai rea de cand o avem pe Sarah si cel mai tare ma deranjeaza ca si-a stricat somunl rau, rau de tot da sper sa trecem peste.
Desi nu prea dorm nu prea stau intr-un loc, cum a fost vremea mai faina am fost mai mult plecati toti 4 si am avut zile cand credeam ca pic dar nu ma rabda sufletul sa stau in casa. Azi ne-am mai odihnit un pic si maine am in plan o plimbare luuunga dar va trebui sa poposesc la cate o cafenea ca nu voi face fata

Am uitat sa o felicit pe Ingrid si pe mamica ei pt performante. fata frumoasa si isteata, daca o tineti tot asa n-o sa aibe rabdare sa-i citesti povesti la culcare, o sa le citeasca singurica.

Valen n-o fi fost Ines cel mai prietenos copil dil lume la vizita de care povesteai dar la plecare cred ca i-a dat gata cu politetea.

Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

Mergi la inceput