Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 10
X-ray spune:
dana uite ca ai scapat si cu siguranta dormi mai linistita ca nu e ceva fff grav.
mi-e dor de multe fete care nu mai scriu si sper sa fie totul ok:
anto,nicole,jadi,simo,siminoc,lavi,samurai-lady,lachione,carmen cu gemenii,catralu,anya,of si ar mai fi dar ma lasa neuronu'
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy
povestea noastra...
ddanagh spune:
si eu m-am gandit zilele astea la Simo, nu stiu de ce, parca prea dintr-o data nu a mai scris nimic, nimic. Am inteles ca ainceput serviciul, dar totusi...
Ma duc sa descarc si eu niste poze, poate ma invrednicesc si mai pun si in album cateva, dar nu promit. Vreau sa vad cum au iesit astea de Pasti. Ieri am lasat-o pe Daria cu taica-su si cumnatu pentru o ora (noi femeile ne-am dus la cimitir). Cand ne-am intors stergeau amandoi de mama focului dupa fata. S-a trezit si, in loc sa planga, a rascolit prin rujurile lui sor-mea. Nu va spun ce si-a facut si ce a facut in camera pe covor, pe mobila. A avut treaba multa.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)
violetan spune:
Ddanagh, , multumim de aprecieri! Ce ma bucur, ce vesti bune! Eram sigur ca n-ai nimic! Pe mine m-ar interesa regimul ala sanatos...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
X-ray spune:
da stiu cum e cu rujurile,elisa e "indianul talpa iute" dupa ce intra in ele...
intrebare mare mare care ati fost la turci si unde?ma lasa dr la inceputul lui iunie
povestea noastra...
violetan spune:
Si pe langa fetele enumerate de alina, lia??
E frustrant sa nu mai ai vesti despre fete care erau f active intr-o perioada...le pe toate si asteptam sa revina din cand in cand sau macar vesti despre ele...
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
ioanaiub spune:
Hristos a Inviat!
am intrat pe fuga, sa vad ce mai faceti, o aud pe Mara povestind, o sa-l trezeasca si pe David, le dau sa manance si fugim la gradina.
noi am petrecut in familie, am profitat de vremea frumoasa si am stat mai mult pe afara.
Alina, noi vrem sa mergem in Turcia, din 21 iunie, www.kamelyaworld.com/tatilkoyu_en.htm" target="_blank"> aici , e in Side, mi s-a parut ca au multe facilitati pentru copii, vrem sa luam cu zbor din Sibiu.
Prietenii nostri au fost acum doi ani in Antalya, la Royal Wings si au fost foarte incantati.
Eu nu sunt incantata de Turcia, imi place mai mult Grecia dar ne-am trezit tarziu si nu am mai gasit locuri pentru luna iunie
Dana, ma bucur ca a iesit bine colonoscopia. Sper ca am retinut bine, parca ziceai ca ne dai niste sfaturi despre triciclete, care ar fi mai bune, as vrea sa iau una pentru Mara, cu roti de cauciuc, avem una de la David dar e cu roti de plastic, e prea mare pentru Mara si e prea "baietoasa"
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
_
X-ray spune:
tin minte ca la un moment dat a intrat diana2007 si a scris ca nu mai gaseste nimic interesant pe aici...m-am simtit asa ,naspa,...hai mai fetelor ca am purtat atata timp burtile impreuna...
poate ma apuca pe mine melancolia si pt faptul citesc acum odiseea sa-mi mai aduc aminte cum a fost...si cate fete mai scriau atunci...
povestea noastra...
X-ray spune:
ioana misto hotelul,noi cautam ceva in lara sa fie aproape de aeroport.royal wings la 3 agentii e fulll pana in sept....
eli a mea doarme de la 1...si eu copiez pe dvd-uri ca trebuie sa fac o lucrare
povestea noastra...
monicabo spune:
Hristos a inviat!
alina.a, felicitari pt sarcina, ca e fixata unde trebuie La ce odisee esti, cand ai dpn? Am vazut pozele cu Eli, f frumoase.
Eu una scriu mai rar din lipsa de timp, au crescut fetele, in special cea mica, care nu mai doarme asa mult, nu mai sta intr-un loc, asa cum o lasam, vrea si ea joaca, atentie, companie etc , trebuie sa am grija sa nu o calareasca sora-sa prea cu spor si tot asa...
In rest se joaca, se chiraie toata ziua, acum ca a venit calruda stam mai mult pe afara, cred ca si asta e unul din motivele pt care se scrie mai rar
O sa pun si eu poze cat de curand ca am o gramada.
Timi, cum e cu 2 bebe? V-ati acomodat?
Vio, felicitari pt casuta, f frumoasa!
Mychy, sanatate multa la toata familia!
Oanamada, asemenea!
Danagh, felicitari pt rezultat, ca este totul in regula.
Si eu mai tin minte de unele fete, care mai la inceputurile intrarii mele pe DC, scriau f des, cele enumerate mai sus, plus gabiarama, cu cei 3 copilasi...
Noi am petrecut Pastele in familie, pe acasa, bunici, si pe la tara.. AU trecut cam repede zilele astea.,
Am reusit vineri sa merg cu ele la biserica sa le trec pe sub masa.
Sunt un pic necajita, ca Andreea trece printr-o faza mai ciudata, in sensul ca se cam sperie si incepe sa planga la vederea unor persoane straine mai putin cunoscute... amici de-ai nostri, rude, adica persoane cu care ne mai vedem, dar nu zilnic sau saptamanal, ci din cand in cand (cu noi de fata)... se sperie si se pune pe urlat, greu o linistesti... NU stiu de ce....
Mi-e frica sa nu o fi invatat eu prost, dar nu imi dau seama cu ce, ca doar iesim mereu la plimbare, in parc, se joaca cu copiii...chiar o incurajez sa faca asta... nu stiu ce e cu ea, altminteri e o draguta
Monica cu Andreea Ioana - 11 iulie 2007 www.andreeaioana.ro" target="_blank"> Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si Ana Maria - 13 noiembrie 2008
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
stefania_97 spune:
Alina felicitari pt burticuta. Sa ai o sarcina frumoasa si usoara si un bebe sanatos
Ingridmulti pt fetita ta desteapta si frumoasa
Ce frumos e sentimentul de mandrie pe care il simti ca parinte cand odrasla face vreo descoperire sau face ceva nou. ne indragostim mai mult pe zi ce trece si sper din tot sufletul sa dureze cat mai mult iar relatia noastra cu strumfii sa fie cat mai puternica si mai iubitoare.
Stefania mamica Buburuzei Catarina
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca