Strumfi de iul-aug 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Multumim, cafera, dar ce inseamna link-ul corect? Corect era, ca doar am dat copy/paste...cred ca era prea aglomerat webshotsu' si de-aia dadea eroare, sau stiu eu ce alta eroare aparuse. Da' nu de la mine, aia e sigur!
Terasa aveam si pana acum, dar in ultima vreme a mai aranjat tati la ea.

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Multumim, cafera, dar ce inseamna link-ul corect? Corect era, ca doar am dat copy/paste...cred ca era prea aglomerat webshotsu' si de-aia dadea eroare, sau stiu eu ce alta eroare aparuse. Da' nu de la mine, aia e sigur!
Terasa aveam si pana acum, dar in ultima vreme a mai aranjat tati la ea.

poze Laurash

Printre stranuturi eu zic atat! Frumos, baiat, frumoasa casa...frumosi cateii!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Oana, hai noroc si la mai mare! Si multumim pt aprecieri

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

christos a inviat!
mai da ce vesti imi dati voi,raceli si deastea....of of,multa sanatate la mamici si strumfii lor
cristina26 ce dulce e ingrid si ce i-a crescut parul,si ce stie ea tot...ce dor imi e de voi...mama mama ce ar mai povesti cu eli...
vio e superb laurash cu pletele lui crete si ce casa misto are.da nu am vazut cateii....sau nu am inteles eu bine...

noi am papat ne-am odihnit si ieri am vazut samburelul care e bine fixat,mai mic cu 4 zile,o fi fost vre-o ovulatie tarzie.eu am niste greturi groaznice,duminica m-am "rastit" la buda de numa numa...am intrat in camera la eli cand o schimba de kk....si atat mi-a fost...
si noi avem poze noi de aici
ma duc sa ma inscriu si eu la odiseea noua asa ar fi frumos.dar atentie am lasat poarta maaaare deschisa spre acolo,aviz amatoarelor(am eu un feeling ca mai vine cineva...)

alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy

povestea noastra...

Mergi la inceput

Mai, alina! Cat de dulce e eli!!!!! Si ce mutritza matura are si plina de importantza! Si curtea e absolut superba!!! Ce minunate lalele! La noi mai avem pana sa iasa asemenea iarba! . Si vrem si noi tobogan! E dementiala gradina voastra, n-am cuvinte! Urla invidia in mine . Glumesc, nu sunt deloc invidioasa, doar ma bucur de ce e frumos!
Cat despre piticii de gradina, aveam o idee (cred) preconceputa ca se afla la granitza dintre kitsch si haios, dar acum am hotarat: vreau si eu!!!! Nu ma intereseaza daca sunt consideratzi kitschioshi, mie imi plac si ii vreau. Am vazut la o vecina ca are de-aia cu lampitza care se incarca si noaptea lumineaza super. Ii vreaaaaau! Si as vrea multi, ca am 500 de mp da' sunt scumpi si pe prafu' astaaaa

Cat despre catzei, cum nu i-ai vazut? Sunt vreo cateva poze, misuna pe langa laur sau se inghesuie la masa in aceeasi troaca

poze Laurash

Mergi la inceput

vio in ce album ,eu in cel din aprilie vad numai 6 poze cu casuta.multumim de aprecieri,4-5 ani am tot lucrat la gradina asa ca ai rabdare....

povestea noastra...

Mergi la inceput

Alina, in albumul intitulat "poze noi aprilie 09" (adica primul album) sunt 12 poze si cu laurashu' si cu catzeii si cu casutza:).
Mai incerc sa mai dau o data direct link-ul: http://family.webshots.com/album/571270805eCpivh

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Alina mai are Vio un album cu aprilie. Am vazut eu un baiet frumos rau acolo.
Am vazut-o si pe Eli scumpa. Ce fain ca i-ati luat iepuras. Primul meu cadou de la Adi a fost un iepure pitic alb. Era asa frumos, numai ca l-am dus in vizita la tara si intr-o clipa de neatentie l-a inhatat pisica

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

gata i-am vazut ,sa va traiasca!cred ca-i fugareste la greu laur,cand ii dau drumul iepurelui eli e numai dupa el.si ce mozolici e laurash,iar l-am vazut ca a intrat in cosul de jucarii e fantastic zau...
dana multumim de aprecieri

povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Si acum ca o fata cuminte ce sunt sa zic si eu: Hristos a inviat!!!

Am facut colonoscopia, fara sa vina anestezistul, parca mi-a fost gura aurita cand am intrebat daca vine sigur in vinerea mare dupa amiaza. Dar nu imi pare rau, am scutit 3 milioane (care oricum intre timp i-am facut praf, ca nu-mi rezista nimic ) si chiar nu a durut. Iti face nospa si dormicum in vena, astfel ca nu iti mai aduci aminte nimic, nimic dupa o ora. Nu mi-a gasit nimic nasol, cica mi-ar fi disparut reflexul de a elimina. Mi-a scris un regim de viatza (pe care daca e cineva doritoare il scriu) astfel incat sa reinvete creierul impulsul de a digera.

Cristina, am admirat-o pe Ingrid. E incantatoare, isteata nu mai zic. Asa parinti, asa copil. Felicitari.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput