Strumfi de iul-aug 2007 (137)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

Georgi, multa baftaaaa!

Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamada spune:

Hello!
Eu bolesc!!! Ieri am fost la soacra-mea si am rezistat eroic trei ore...timp in care am stranutat de vreo 500 de ori si mi-am facut nasul ca de clown! Am inceput sa iau antibiotic ca deja mi se umflasera amigdalele si daca nu luam faceam imediat puroi!

Catinca face febra moderata pana in 38,2...ii ies doi canini odata! A apucat-o dragul si iubirea de "mamicuta" exact acum cand sunt bolnava...ieri mi-a zis ca am "mucul rau" si "mamicuta mege la doctor"

Azi nu am chef sa ies nicaieri...stau si zac...

Vio, cred ca amanam putin pana ma "devirusez"
Georgi...cum e cu sotu' acasa???
Caferuta...am inaugurat ciorapii turcoise. TU?
Brazuca...na' ca vin si eu cu sfaturi...fa abstractie de absolut orice lucru neplacut in ziua nuntii si danseaza....eu am dansat pana mi-a venit sa vomit de oboseala...adica toata noaptea!
Mychy, Cristina, Carla...Timi...toate fetele...va pupicesc!

Oana siCati mica (1 an si 7 luni)

CATI POZE NOI

"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."

Mergi la inceput

Oanamada, fa-te bine!

poze Laurash

Mergi la inceput

Fetele, am cateva intrebari:

1) Cate mesaje tre sa am postate ca sa sar de "membru junior" la urmatoarea categorie?
2) Fetele care stau la casa cu etaj: aveti portitza la scari? Stiu ca are cristina26, dar restul? Ca noi ezitam, pt ca ne gandim, la cum il stim pe laurash-taurash-bondarash ca daca vede ceva interzis, mai rau ar vrea sa escaledeze. Problema e ca alearga ca disperatu' si incepe sa urce vitejeste si noi inlemnim
3) Cine vrea sa vada poze noi cu urmatoarele chestii:
- un ciresh (cred) inflorit
- un laurash mozolit la botic cu cioco (nu papa cioco, doar a lins o bezea cu cioco, altfel nu serveste asa ceva, logic )
- noii membri ai familiei
- alte giumbushlucuri??

Daca exista doritori, incarc niste poze noi in urmatoarele minute

poze Laurash

Mergi la inceput

Pentru cine a raspuns pozitiv la intrebarea nr 3 de mai sus sa urmareasca link-ul: http://family.webshots.com/album/571270805eCpivh.

Multumim!

poze Laurash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Noi dorim pozeeeeeeeeeeeeeeee.

Mergi la inceput

Eu am casa cu etaj, dar locuiesc jos in totalitate, mansarda nu e amenajata si nici nu are acces. O vom amenaja in urmatoarele scopuri: sa o locuiasca copii cand vor vrea independenta. Noi stam ca batraneii jos, ca e greu cu urcatul scarilor.
Ai incarcat pozele?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui violetan

Pentru cine a raspuns pozitiv la intrebarea nr 3 de mai sus sa urmareasca link-ul: http://family.webshots.com/album/571270805eCpivh.

Multumim!

poze Laurash

Daca si merge.

Asta e gluma de iepuras?

Mergi la inceput

Nu te stradui, Vio, sa pui linkul corect pt ca m-am desurcat eu. Asa incat, am vazut baietel cu chef de joaca , catei frumosiiiiiiii si casa frumoasa. Arata din ce in ce mai bine curticica voastra. Acum aveti si terasa?

Mergi la inceput

Nu stiu ce are!!!! Cand intru pe site, normal, merge foarte bine. Se vede tot albumul. Cand urmaresc link-ul zice ca nu merge. Mai incerc o data, dar nu stiu cum!
Hai sa incercam asa. Si va uitati la albumul: "poze noi aprilie 09". Sper sa mearga asa...

http://community.webshots.com/user/violettan71

poze Laurash

Mergi la inceput