Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 7
brazuca25 spune:
cristina felicitari pentru asa domnisorica desteapta! M-a dat gata cum citeste!
mychy si oana multa sanatate! Sigur este vremea asta vinovata pentru racelile voastre. E si normal, la cum se schimba temperaturile de la o zi la alta.
mychy te inteleg ca te topesti cand te ia in brate si te pupa Andrei. Asa face si Deny inainte de culcare si nu cred ca exista sentiment mai cald in inima decat cel in care simti iubire de la puiul mic.
Despre trezirea urland din somn, eu sigur dau vina pe dinti, mai bine zis pe masele. Exact asta am patit si noi in ultimele saptamani. Chiar azi noapte a spart gingia maseaua de jos, si tot asa s-a trezit de doua ori urland si cu niste nervi de nu te puteai atinge de ea. Nu stiu alta solutie in afara de Panadol.
Pentru Deny Pastele este cred sarbatoarea preferata, pentru ca...e cu oua! Si ea e topita dupa oua! Ar manca non stop si cu greu am reusit ieri sa o convingem sa nu manance cat ar fi vrut ea. (adik toate!) Toata ziua numai asta am auzit prin casa: maaaaaamiiiiii oo! oo! oo! maaaaaaamiiiii!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
mychydutza spune:
brazuk, si andrei e mare amator de oo. ieri le lua si le ciocnea doo cate doo. era tare simpatic. ma uitam la AMR-ul tau.....ce putin a mai ramas. unde faceti nunta? rochia cum e? ti-ai luat jartea albastra? soacra ce parere are????????ce rea sunt....eu ti-as da un sfat: sa-ti iei si jartea pe care sa ti-o scoarta sotzu cu dintzii si sa dansezi si pe masa!!!!!!si ca masura de preventie, sa bei ceva inainte ca sa nu vezi rautatile, care sunt sigura ca vor exista........nush ce m-a apucat sa-ti bat capu cu chestiile astea,dar mi-am adus aminte de soacra si de nunta
* za rabbit rules *
brazuca25 spune:
mychy mult a fost, putin a ramas. Rochia inca nu e gata, toata lumea se poarta ca si cum ar mai fi doi ani pana atunci si nu prea se emotioneaza nimeni de nunta mea. Ata ete...noi sa fim sanatosi. Inca nu mi-am facut planul de bataie pentru noaptea aia, dar in principiu daca beau ma ia somnul, deci nu e bine asa. Sper sa nu se puna cu mine tocmai atunci, ca nu se stie ce/cum fac.
Poooop plec in vizita la socri!
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin
cristina26 spune:
Multumesc mult violetan, barzuca25, mychydutza, oaana, oanamada pentru complimentele aduse Ingridutei.
oanamada imi pare rau ca iepurasul ti-a adus raceala asta urata, ma bucur mult ca nu a luat-o si Catinca. E o duleata mica, iar coditele ei ma dau gata.
mychydutza Cred ca trebuie sa ii dau bataie la iepurasul ala care aduce raceli la toata familia. Dragul de Andrei si racit si cu gingiile dureroase. baiatul tau frumos.
barzuca mai sunt doar 33 de zile pana la nunata. De cate ori ma uit ma apuca cate o melancolie. Sunt sigura ca vei avea o nunta perfecta. Ingrid si ea este inebunita dupa oua ca si Deny, a trebuit sa i le ascund sa nu le manance pe toate.
Fug ca s-a trezit printesa mea.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
musso17 spune:
helou fetele
Hristos a inviat!
cristina sa-ti traiasca fata desteapta si frumoasa.
mychy,sanatate..sa stii ca si fii-miu mananca pe rosu-n gat si urla noaptea de durere...la cat e de fomist,rar se intampla sa nu bage sub nas.
oanamada,sanatate si sa nu se apropie de catinca.
noi cu sotu' si tatal din dotare,acum am venit de la nasi cu care am iesit la restaurant..ce bine e sa stai la masa si altul sa fuga dupa copil..relaxant.
va pup,ma duc sa citesc mai am o zi.
violetan spune:
Georgiiii, ti-a venit sotzul sa-ntzeleg? Uuuuu, scuze ca te-am deranjat!
Mychy, cum mai sunteti? Multa sanatate! Sa stii ca, spre deosebire de puiul de georgi, al meu nu papa cand are rosu-n gat si e foarte marait si suparacios si plange saracutzu'
Oanamada, ramame asa cum am stabilit te astept!
Brazuka, abia astept sa vad poze de la nunta ta!!! Si povesti
Da' fii atneta ce zic io: cel mai misto e sa bei atat cat sa te simti bine si sa-ti vina sa razi si sa ti se dezlege limba si creierul (eu stiu la mine cat, sau stiam , ca m-am lasat ). Daca bei putin mai mult de atat e posibil sa apara urmatoarele fenomene:
1) sa te apuce somnul (cum ziceai si tu) si se duce ! de suflet distractia la propria ta nunta, ceea ce e de evitat, cred
2) sa te apuce "sindromul bautorului incercat" , adica rasu'-plansu' alternativ si povestiri din tineretze interupte pe alocuri de mici intermezzo-uri de cantecele de dor si jele fredonate fals
3) sa ti se taie filmu' (evident, cu cat creste cantitatea de "tratatzie"), ceea ce ar fi haios, dar de nedorit la nunta ta
Ti-a placut micul meu indreptar de distractie la propria nunta? Io zic sa tii cont, ca doar ti-am impartasit faptul ca am trecut prin doua (diferite ). Hai, , ti-ai dat seama ca glumeam, nu? Abia astept sa ne povstesti ce frumos a fost!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
mychydutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui violetan Ti-a placut micul meu indreptar de distractie la propria nunta? |
hehehe. ce spirituala esti de dimineatza......de la ce ti se trage? de la oo sau de la vin? ups, am uitat ca te-ai lasat
noi suntem mai bine. andrei nu mai stranuta si nu mai are muci. asa peste noapte. sper sa nu vb intr-un ceas rau[:D. pe mine parca nu ma mai doare asa rau spatele, iar sotzul nu mai behaie la fel ca ieri. deci, in linii mari suntem un picutz mai bine....si sper sa ramanem asa. azi sunt libera ......ma duc la masa la soacra, da' nah' noblesse oblige, nu?
va popp
* za rabbit rules *
violetan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mychydutza
hehehe. ce spirituala esti de dimineatza......de la ce ti se trage? de la oo sau de la vin? ups, am uitat ca te-ai lasat |
Hehe, asa-s io spirituala de felu' meu, da n-ai observat tu, ca n-ai ochi pt mine
Bravo, sper sa va faceti si mai bine repede! Succes cu soacra si asteptam povesti juicy sau cum se zice aaaa....aici la voi la romania...suculente
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
musso17 spune:
neatza
vio,da mi-a venit sotul si e tare bine..bine,bine...
acum va las,maine am ex..o perioada o sa intru mai rar,dar zilnic..na tb sa- mi fac norma de relaxare.
cafera spune:
Bine v-am regasit!
Cristina, m-a impresionat foatreeeeeeeee mult Ingrid. M-am uitat de zece ori la filmulet. Sa-ti traiasca si sa te bucuri pana la luna si inapoi de ea, ca ai de ce. Felicitari, mamico!
Sariti cu poze ca altfel nu va cred ca ati fost gospodine.