Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
Alinutzaa spune:
Hristos a inviat! Sa aveti un Paste fericit si luminos alaturi de toti cei dragi voua!
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
violetan spune:
Paste fericit, strumfarie!!!!!! Cristos a-nviat!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
cristina26 spune:
Adevarat a inviat!
Am intrat si eu sa ma laud un pic cu puiul meu. Ieri pentru prima data Ingrid a numarat de la 1 la 10 aici, iar www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank"> aici citeste cateva cuvite, numere si cifre (la una din cifre s-a incurcat, a zis 7 in loc de 17, nu cred ca cunoaste nimic dupa 10, am incercat si eu). Sunt asa de mandra de ea.
Ingrid;
www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS
www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul
violetan spune:
Cristina, m-ai innebunit cu ingrid!!
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash
oaana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina26 Adevarat a inviat! Am intrat si eu sa ma laud un pic cu puiul meu. Ieri pentru prima data Ingrid a numarat de la 1 la 10 aici, iar www.youtube.com/watch?v=haroB9pSWvE" target="_blank"> aici citeste cateva cuvite, numere si cifre (la una din cifre s-a incurcat, a zis 7 in loc de 17, nu cred ca cunoaste nimic dupa 10, am incercat si eu). Sunt asa de mandra de ea. Ingrid; www.youtube.com/watch?v=dU7FTyFUzjw" target="_blank">VACANTA DE VIS www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul |
mychydutza spune:
neatza!!!!
cristina, m-ai dat pe spate cu cititu si numaratu lui ingrid!!!! e fenomenla! si e atat de draguta cu fusta aia cu volane si cu bulanelele goale!!!! sa fie sanatoasa ca isteatza e foc!
bun.....si acu sa ma plang si eu putin. nush ce naiba a fost cu iepuroiu de paste ca in loc sa ne aduca cadouri ne-a pricopsit pe TOTI cu o raceala de mare clasa. eu, sunt varza, imi curge nasu de 2 saptamani, ma doare spatele ca abia ma misc ...noroc cu mama ca mi-a mai facut masaj si parca m-am mai dezmortzit.....sotzul e si el mort de racit, stranuta, tuseste , ii curge nasu......iar Andrei....normal ca a luat-o de la capat cu raceala , ca a avut de unde lua virusi. nu are febra, dar stranuta de doua zile incontinuu, are permanent doo lumanarele care ii ajung in gura.....si normal ca noaptea nu se odihneste bine. sambata noaptea s-a trezit de 3 ori urland ca nu stiam ce sa-i facem. eu am zis ca e de la dinti, pt ca-si mananca ambele maini deodata. oare e posibil sa-l doara asa tare dintzii ca sa se trezeasca plangand????? nu cred ca-l durea gatul pt ca nu are probleme la inghitit si mananca relativ bine. ii dau Panadol......in rest nu ma duce capu
oricum m-am saturat.....n-am avut niciunul probleme toata iarna dar se pare ca acu ne-am scos parleala
hai ca v-am plictisit cu problemele noastre, dar simteam nevoia sa ma plang un picutz.
* za rabbit rules *
oanamada spune:
Hristos a inviat!
Cristinaaaaa super tare Ingrid...m-ati dat pe spate cu filmuletele si cu parisorul ala frumos!!!
Mychy...pe mine m-a ferit, m-a ferit pana m-a lovit! Sunt varza de bolnava!!! Am fost in parc acum doua dupa-amieze in maneca scurta...fara geaca...a fost ok pana a inceput vantul si m-a luat...asa ca si mie Iepurasul mi-a adus exact cand "trebuia" o ditamai chinuiala! Ieri a fost cum a mai fost, dar de aseara mi s-a umflat o amigdala si este cat casa...asa ca incep sa iau antibiotic ca daca nu, fac puroi in gat imediat! Catinca, Slava domnului nu are nimic...dar ma feresc de ea ca de nu stiu ce...ca de doua zile imi face un 37.8-38 ca ii ies 2 canini deodata!!! Pe fondul asta de febra si canini ii scade garantat imunitatea si chiar tre' sa fug de ea.... Sanatate Mychy!
Va pup pe toate!
Oana siCati mica (1 an si 7 luni)
CATI POZE NOI
"Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti întreaga lume."
mychydutza spune:
.....si in toata povestea asta e ceva care , "efectiv" m-a sensibilizat la maximum. noaptea andrei ma striga in somn, se ridica, se lungeste pe pieptul meu si ma pupa pe toata fatza, asa cu zgomot, dupa care ma mangaie si iar ma pupa..........of, mor de dragul lui, si me asa mila cand il vad cu mucii la nas si cu ochisorii sticlosi
* za rabbit rules *
mychydutza spune:
of oana...si tu??????? eu cred ca vremea asta ne-a imbolnavit pe toti: ba cald ba frig si vantu care a batut ultimile zile si ne-a pacalit........sper sa-ti treaca repede. din fericire eu nu mai am amigdale......dar sinuzita asta m-a pus jos. of, of, mai, mai..........in loc sa fiu in vizita la un pahar de spritz.....stau si bolescsi ma consolez cu "doamne fereste de mai rau"
* za rabbit rules *