Strumfi de iul-aug 2007 (137)
Raspunsuri - Pagina 12

X-ray spune:
buna dimineatza!!! la toata lumea!
fetele nu mi-o luati in nume de rau,va rog,nu am vrut sa cert pe nimeni ca nu scrie,DDa fereste!stiu si eu cum e cu copiii nostri am si eu una ce ma suge de energie.ersa vorba de scrisul in alte parti si aici macar un buna ziua...v-am zis eu sunt melancolica rau ca citesc odiseea
...
valen ce frumos povestesti de fete,poze ne mai arati?
monica eli fuge la mine in brate de fiecare data cand se apropie cineva de ea.apoi incet incet se obisnuieste.intr-o vreme nu se juca cu nici un copil in parc,acum se pupa cu toti.cieteam undeva de perioada asta de la 1,6 la 2 ani ca incep sa fie fricosi fata de straini si retinuti dar e numai o perioada.stai mereu in spatele ei si incurajeaz-o si ai sa vezi mai tarziu cum alergi duapa ea...
timi puiule hai la mine,lasa-le pe amandoua si mergi in spate pe canapea si dormi toata ziua.promit ca se vor simti fantastic.de asta mie si mie groaza de privarea masiva de somn...
gata o intind la lucru.ioana ci tesc mai tarziu pm-ul de la tine.
alina mamica bulinei Elisa(20 iunie 2007) .....si hapy
povestea noastra...

mychydutza spune:
neatzaaaaaa........
oficial ne merge mai bine!!!andrei nu mai are muci, sotzul behaie mai putin si eu........tot cu nasu infundat dar mai bine decat zilele trecute.
intrebati de mamii...e bine. eu vorbesc cu ea pe mess destul de des. parca prin iunie vin in tara, daca nu ma inseala memoria tzinerii de minte
dana, ma bucur ca ai scapat de colonoscopie.sanatate maxima!
vio, ti-am admirat flacaul si curtea......
alina.a, bestiale lalelele tale si pozele lui eli cu epurashu.
noi ieri am fost in vizita la soacra si mai era acolo o fetitza de vreo 12 ani care "EFECTIV" l-a vrajit pe fiimiu. cum a intrat in camera, tzup la ea in brate si statea lipit cu obrazu de fatza ei si cu mainile o tzinea in jurul gatului. nu mi-a venit sa cred!!!!! mare pushlama asta de mic!
cafera, cum a fost la mama?
monica, si andrei are accese de furie. intr-o seara pt ca i-a luat tat'su laptopu' a inceput sa urle si sa se loveasca cu mainile peste cap.
* za rabbit rules *

brazuca25 spune:
Neatza!
Noi am profitat ca a fost tati acasa zilele astea si am cam lipsit de la calculator. Plus ca de azi am de umblat dupa pantofii mei de miresica si la probat de rochita (maine)
Am vazut pozici cu Laur si catelusii, Elisa si iepurasul sunt atat de scumpi copiii impreuna cu animalutele! Deny are fixul cu pisicile si ma zapaceste cu ele.
Timi, poze nu ne arati si noua cu cele doua surioare? Ma bucur ca Sophie o iubeste pe Saia, iar un strop de gelozie cred ca e de asteptat, important este ca nu are manifestari de respingere a bebelusului.
mamik de Denisa Maria (20.07.2007)
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit
www.tickerclub.com/cache/42ee662a1f.png" target="_blank"> AMR putin

violetan spune:
Buna dimi!
Timi, mychy, cristina, multumim frumos!
Si laur are accese de furie, de fapt bazaie acum mai mult decat a bazait 1 an si 7 luni . Cum nu ii faci pe plac sau ii iei ceva, cum incepe: ahahaaahhaaaaaaa
dar e atat de scump cu lacrimioarele alea mari tasnind din ochisori ca in desenele animate japoneze, incat imi vine sa-l mananc!!!
Evident si laur se cam sperie de persoane straine, dar am observat ca doar atunci cand vin ei la noi, dar nu urla, doar se uita circumspect. Altfel, ne-am plimbat de Paste prin sat si a vrut sa intre in toate curtile unde erau portile deschise. Chiar am intrat in 2 : prima, la vecinii de alaturi unde am si ramas la masa
si a doua la alti vecini cu un bb de 1 an sa se joace cu jucariile lui la nisip. Partea proasta e ca nu mai vroia sa plece si urlaaaaaa si nici nu vroia sa lase lopatzika din mana. Oamenii aia vroiau si ei sa se aseze la masa
si noi nu mai plecam
. Ma cam apucase rasul ala isteric
si vali (sotul meu) statea in strada si se uita la noi, n-a intervenit deloc, probabil se amuza copios pe seama mea ca nu mai faceam fata. Pana la urma mi-a venit gandul al bun si m-am prefacut ca plec fara el. Asa, cu greu l-am convins sa mergem. A msi intrat intr-un garaj deschis si mai vroia sa intre intr-o curte unde am vazut un curcan absolut uriash cu gatul si capul bleu ????!!!! fabulos! Si mie imi venea sa intru, sincer
Cam asta...revenim si cu alte povestioare mai incolo, acu' poate ne apucam si de treaba, ca suntem la birou, nu de alta
Violeta, mami de Laurentiu Cristian 15.08.2007
poze Laurash

xerxe2005 spune:
Am trebaluit zilele astea si am facut o multime de bunatati si toti din familie au fost multumiti si mi-au apreciat eforturile, inclusiv soacra mea, care a fost externata sambata si a petrecut Pastele cu noi. Umreaza sa mearga la spital dupa 10 zile sa o evalueze si sa ii sapuna cand poate face operatia de extirpare a ganglionilor de pe plaman. Dar inca nu gandim la asta. E bine, se recupereaza frumos, papa bine, se odihneste, e multumita ca e acasa. Si noi de altfel.
Razvan a fost super energic si ne-a stors de puteri, incercand sa ii gasim ocupatie. Nu stiu cum, ca de mancat nu prea a mancat, alergam dupa el cu lingurita de papa.
Ieri a venit la noi varul lui, mai mare cu 10 luni si s-au imbrancit, pupat, lovit, jucat, au discutat pe bebeleasca lor...dar numai cu ochii pe ei a trebuit sa stam, ca sa se loveasca cat mai putin.
Sper sa repetam figura duminica, la un gratar, la iarba verde.
Elena, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

violetan spune:
Bravo, elena! Speram sa fie vreme buna ca sa stam cat mai mult pe afara! Multa sanatate!
Revin: carla?????
poze Laurash

Timi07 spune:
Elena ma bucur ca ati petecut in liniste Pastele sieforturile tale au fost apreciate.
Brazuca bafta la vanat antofiori de miresica. Rochitza o faci la comanda?
Puiutzele mele
Timi si fetele ei Maria Sophie(05.08.2007) si Sarah Ioana (14.04.2009)

xerxe2005 spune:
Vai, ce bombonica roz, aveti Timi! Sa va traisca amandoua si sa se iubeasca mult una pe alta!
Si ce carucior smecher aveti!
Elena Isabela, mamica lui Razvan - Gabriel - 01.08.07

cafera spune:
Doamneeeeeeee, Timi, esti o luptatoare. Cat de bine arati, fericita si implinita. M-ai dat gata. Aproape ca mi-ai monopolizat atentia, nici nu m-am mai uitat cat trebuie la mica printesa si la surioara grijulie.
Sa-ti traiasca fetele, mamico! Sunt frumoase, cea mica imi pare ca seamana mai mult cu tati.
Si... imi place carutul de mor.

violetan spune:
Timi, ce familie frumoasa sunteti! Sa-ti traiasca frumuselele si voi sa fiti sanatosi! Ce dulce e poza cu pisiorushul!!!!!!!!!!!!!!!!
poze Laurash