*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Cu ochii impaienjeneti va multumesc din suflet pentru urari! Va dau o bombonica mica, tratatia maine
Acum un an, la ora asta incepeau contractiile la 5 minute si peste o ora plecam la spital...nu am dormit toata noaptea, eram franta, durerile au fost suportabile, la 6 dimineata mi s-a pus epidurala si la 8:25 l-am nascut pe Stefu meu iubit! fara peripetii, usor si frumos!
Nici nu mai stiu daca am scris povestea nasterii

Cuscra, sa ne traiasca puiutii, La multi ani Andreiuta scumpa!

La multi ani si celorlalti pui care fac un an!

La multi ani Nico!

Va pupez, noapte buna! parca nu realizez ca urarile sunt pentru Stef, ca a venit si randul lui sa faca un anisor

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

SURPRIZA!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

La multi ani, Stef!
La multi ani, Andreea!
La multi ani, Briana!

La multi ani, Lucas!
La multi ani, David!

Sa cresteti mari si frumosi, puiuti!

La multi ani, Nicoleta! Toate cele bune!

Vio & Sean
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata...cafea, ceai, capuccino, bombicino pentru toata lumea....spor la pregatirile de Paste.

La Multi Ani Andreea, Stefan, Brianna, Lucas si David!!! Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi!!!

Felicitari mamicilor si la cat mai multe aniversari fericite!!!

La Multi Ani Nicoleta!!! Fericiti, frumosi, sanatosi. Numai bucurii si impliniri langa baietii tai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI STEFULINUL BUBULINUL MIC!!!
LA MULTI ANI ANDREIUTZA PRINTESUTZA!!!
(am pus cuplul in ordinea cronologica a nasterii )
LA MULTI ANI si celorlalti copilasi serbati azi si asteptam cu drag mamicile sa ne mai povesteasca cum le-a fost primul an

LA MULTI ANI NICOLETA!!
Sa fii sanatoasa, sa te faca fericita sotul si baietii tai splendizi, sa te simti mereu implinita si...sa alaptezi pana in 2010!

Sovi, vazusi mama ce epidemie de planuri de noi burtici se fac dupa vizionarea bebitzei tale luminoase?? Apropo, v-ati hotarat la nume sau asteptati ras-ras-confirmarea ca e ?
Iulia sta in patut si zice: "Daaa...ashaaaa...da...ashaaa, ashaaa" tacso sforaie ca e racit si el si m-a zapacit cu concertul azi-noapte (io-s olecutza mai bine ca m-a frectionat el aseara cu Carmol)...asa ca ma duc sa citesc povestea nasterii Andreiutzei

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Ce frumoasa si zbuciumata poveste, Cris!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

nu stiu daca ati vazut subiectul asata la "parintii intreaba..."

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=136150&whichpage=1

pentru cele cu mofturosi etc.

naty, clau, vedeti pe pagina 1 a subiectului, unde recomanda tipa peste/pui la masa de la ora 20.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Stef pitic-pitic-pitic-pitic , acum esti mare-mare-mare-mare! Sa fii sanatos si cuminte ! Oana, felicitari si numai bucurii sa ai alaturi de copilasii tai scumpi! Si mii de multumiri pentru treaba grozava pe care o faci in bucatariile noastre in fiecare zi!
La multi ani Andreiuta , sa cresti mare si frumoasa si sa implinesti viata parintilor tai care te iubesc mult! Criss, felicitari pentru curajul, rabdarea, perseverenta cu care ti-ai dorit, ai facut si cresti acest boboc mic! La multi ani Nicoleta! Sa fii fericita si sanatoasa! Si sa mai faci copii , ca tare frumosi iti ies!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Neata dragelor!

LA MULTI ANI SARBATORITILOR DE AZI, STEF, ANDREEA, BRIANA, LUCAS, DAVID, SA VA DEA DUMNEZEU TOT CE E MAI BUN PE LUME!

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Yuhuu! Iar avem party pe crenguta!

La Multi Anisori si sanatate si bucurie Stefu' scump si iubit si Andreiuta printesuca dulce!
Parinti dragi sa va traiasca comorile si sa va bucurati de ei!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput