*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)
Raspunsuri - Pagina 20
Kya spune:
La Multi Ani Nicoleta,
sa ne traiesti, sa infloresti,
sa fii sanatoasa si fericita alaturi de cei dragi tie!! 
Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
clauclau spune:
Gecko, mersi mult, o sa ma uit.

Simo, da mah, ii place rau de tot, ieri i-a adus-o randunoiul si a fost asa de fericita de ea, chitaia si-i straluceau ochisorii, n-am mai vazut-o niciodata asa de happy!
Si a fost asa de mandra in parc calare pe ea, tipa si aproape ca dansa in ea! A stat numai intr-o ranjeala! Parca s-a nascut pe trici!![]()
O chestie foarte draguta...i-am comandat lui Razva de pe net o carte personalizata in care el este eroul principal...nu ma asteptam sa fie cine stie ce, dar este super, super draguta. Este despre el, Rebecca, mami si tati!
Si sarbatorile pascale si frumos colorata, abia astept s-o citeasca! Si un set de bakugani bineinteles ( mamicile de baietei putin mai mari stiu despre ce vorbesc!
). Abia am mai gasit, au disparut din tot orasul.
I-am luat Rebeccai Trixera de la Avene si parca se cunoaste deja pe obrajori pielea mai moale si mai catifelata. I-am dat de 3 ori doar, dar vad efecte, asa ca ma declar multumita de ea.
Plec la biserica, va pup si ne auzim mai tarziu...

mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
Clau, ma bucur mult ca Rebe se intelege cu trici, sa speram ca va si tine pasiunea
Dar ce-s baku...aia?
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Naty, cunoscand-o pe Rebe, as zice ca n-o sa tina prea mult pasiunea, ea isi pierde repede interesul! O sa mearga pana in parc pe ea , apoi la joaca la leganute cat cuprinde si la intoarcere iar pe trici...cam asa cred ca o sa fie. Bakuganii sunt ultima gaselnita!
Au aparut niste desene noi din astea cu bakugani si normal ca imediat au aparut si jucariile...si toti copiii vor si vor sa aiba cat mai multi, nu 1, 2, 3! Vreau sa spun ca se golesc imediat rafturile cu ele prin hypermarcheturi...iar ieri am cautat mult, mult dupa ei si i-am gasit la Happy Baby, dar nu la sta de langa mine ca se terminasera si aici, dar ne-a trimis tipa la un alt HB unde-au mai fost doar 2 seturi , pe unul a reusit Paul sa puna mana si pe celalalt l-a luat imediat o doamna!
E nebunie curata, iti spun!

Aaaaa, Naty si sunt si scumpi baku...astia! Arata ca o mingiuta mica , dar mica din care iese cate-un personaj din desenele astea, in set sunt si niste carti magnetice si bakuganii se deschid singuri cand ating cartile. Nu stiu cum sa explic...
Randunoiul s-a dus sa-mi spele masina si eu il astept sa mergem la biserica.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
Olgutzika spune:

Andreuta si Stef

Briana, David si Lucas

Sa cresteti mari, veseli si sanatosi! Bubu, Cris, sa va traiasca puiutii, sa fiti sanatosi si fericiti!!

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
La multi ani, Nicoleta!
Sa fii sanatoasa, fericita si tot ce iti pui in gand, sa ti se implineasca!!!

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
natynic spune:
Ramo, mai vroiam sa-ti spun ca reteta sofisticata de curcan umplut gasesti pe bucataras, autor: Mimo
Fac capitol nou?...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Olgutzika spune:
Buna dimineata!
Gata, am trimis oamenii la Parigi , au ajuns cu bine, isi beau cafeaua acum si o luau la trap
. Si ca tot eram in zona, aseara am dat o fua la Mall-u' din Baneasa si mi-am luat costum de baie de la M&S, costum de balena de fapt
Trebuie musai sa fac ceva cu burta asta si cu suncile de pe spate
Moby Dick ce sunt
Iar Dl. Goe tot Domn Goe: nu am mai luat caruciorul, ca nu incapeau bagajele, asa ca in Mall a mers pe jos sau in brate. Si in Zara am lasat-o pe jos, sa ma pot uita la niste rochite. Si cand ma uit dupa copil, furase vreo trei incaltari, le mai scapa, se intorcea din drum sa ia altele
Da-i aseaza-le la loc, ia o zbugheste la una din masutele alea pe care sunt impaturite hainutze si incepe sa le extraga si sa le arunce peste umar. Ei, sa ma fi vazut cu ea in brate, scuturand si impaturind bluzite si pantaloni. Incredibila viteza ce are
! Am recuperat-o pe sor'mea si am putut proba si eu costumul de baie, cat timp ea numara niste pijamale sub ochiul vigilent al sora-mii 
A coborat si a urcat de-a busilea niste trepte cat am mancat noi, ma rog, a picat lata in masina, si nu s-a mai trezit pana azi la 8:30.
Iar eu m-am trezit cu asta in cap, da' Muse, nu Nina Simone ![]()
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
bubu05 spune:
'Neata!!
Multumim mult de tot pt. urari, sunteti niste scumpe!
Vlad mi-a racit iar...nu stiu cum, stand acasa
, stranuta si ii curge nasul...of...
Ma duc la bucatareala, ca vreau sa termin repede si apoi sa stau cu puiul meu micut si cu cel mare ![]()
Ramo, cum bine a zis Naty, uite reteta Mimonelei de curcan umplut
http://www.bucataras.ro/index.php?s=curcan
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras