*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)
Raspunsuri - Pagina 18
ariel_7000 spune:
LA MULTI ANI, STEFANUTZ SI ANDREEUTZA!!!! FIE CA VIATA SA VA FIE SENINA SI LINISTITA 
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga
mihatp spune:
ANDREEA

STEF

BRIANA

LUCAS

DAVID

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:
ma declar franta!dar,am cam terminat!
eu nu mai fac nici o prajitura,am comandat un tort si maine merg sa il iau!vroiam sa fac un tort-iepuras,dar am simtit ca nu as mai avea energie
noapte buna
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ccris_ccris spune:

SASHU FRUMUSEL DE SOVI!

HONEY DE PAPACIOS!

VLADUTU DE URSULET!

ALEXANDRA DE ALI_BIA!

SA CRESTETI MARI, SANATOSI, VOIOSI, NOROCOSI, SA VA BUCURATI PARINTII SI SA AVETI PARTE DE CE-I MAI BUN IN VIATA! FELICITARI, MAMICI, SA VA TRAIASCA PUIUTII SCUMPI!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mihatp spune:
NB randunici
va 
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
gudinde spune:
La multi ani Stefan de Bubu, Andreea de ccris ccris, Briana de Nikol, Lucas de Sherry Ann si David de Sufletzica!

La multi ani Nicoleta!

ccris_ccris spune:

STEFANUT DE CUSCRA!

BRIANA, LUCAS, DAVID!

SA NE TRAIASCA PUIUTII, SA NE BUCURAM DE EI, SA NE FIE SANATOSI, VOIOSI, FRUMOSI, DESTEPTI, BANOSI!
Va multumim pentru urari, randunici, poftiti, poftiti:

Avem de toate, si muzica si tortulet!
Iaca, parca mai ieri nasteam si azi aproape avem un anisor, ca inca n-am nascut, la 13.45, inca sunt acasica cu tot cu morcov, iepure si vanator!

Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
mikydoozza spune:

urez si eu cu intarziere la multi ani!! bebeilor nascuti pe 17 : SASHA, HONEY, VLAD, ALEXANDRA IOANA,

la multi ani !!bebeilor nascuti pe 18 : ERIC STEFAN, ANDREEA GEORGIANA,BRIANA ANDREEA, LUCAS CRISTIAN, DAVID

noi suntem in febra bagajelor , pregatirilor etc. maine plecam la tara !!! abia astept, dar ma crucesc cate trebuie sa iau cu mine. plecam cu 3 masini full de bagaje pt alexia( carut, patut, saltea, cadita, leagan, sac jucarii, haine, mancare ,medicamente, supozitoare..... borcane, 100 de tone de cumparaturi).si nu stam decat 3 zile.
azi am vb la tel cu pediatra si mi-a zis sa-i dau alexiei zyrtec si ophtamesone N .nu ne-au lasat mucisorii nici dupa o saptamana de tratament cu nurofen, vit c si apa de mare. am luat si oscillo pt orice eventualitate.
azi dim ne-am impartasit si noi fara nici o peripetie. a durat 5 min , am papat si anafura( asa se cheama painica sfintita parca) ,a m aprin si noi lumanari si am fugit in cora la cumparaturi. dupa care am mers sa spalam masina, mi-am facut si manechiura si apoi acasa la bagaje. sunt deja rupta de obseala. bine ca face mama toata mancarea.
m-am trezit ca de miercuri de cand nu am mai spalat s-a mai strans o masina pt alexia si acum dupa 12 nopatea am pus masina. nu sunt sanatoasa. sper sa se usuce pana maine .
va povesteam sapt trecuta de colega mea de birou care e graviduta si are urticarie. nici acum nu i-a trecut .mai rau s-a umplut de pete. a fost la n-spe doftori si gineco si dermato si de familie . unii ii spun ca e de la mancare, altii de la praf, altii de la haine sinetice, detergent, sarcina. unii i-au interzis lactatele, altii carnea , altii fructele si legumele. mari dimineata ma duc cu ea la eco la iosub. azi a fost la dr.epure de la caritas, ieri a fost la medlife,acum 2 zile la polizu la dr.branescu. nici ea nu mai stie ce sa creada.
fetele va pup pe toate si pe puituii vostrii si va doresc sa aveti UN PASTE FERICIT!!!
noi revenim de marti pe meleaguri forumuriene! va pup si dixtractie placuta!!!!
lianam spune:
LA MULTI ANI NICOLETA! Iti doresc sanatate si sa ai parte numai de clipe frumoase in viata!

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud