*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)
Raspunsuri - Pagina 15
numeioana spune:
Buna, fetele! Am intrat sa va uram si noi Paste fericit, sanatate si numai bine! Aveti grija cate bunatati mancati!
La multi ani puisorilor de un an pe care n-am apucat sa-i felicit si sarcini usoare viitoarelor mamici! Olgutz, Kya, sper sa fim colege la urmatoarea odisee!![]()
Va pupam cu drag!
Ioana si David, cel mai scump martisor
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
bubu05 spune:
Maiii, ce de pretendente pe-aici! Doamne Ajuta sa va indepliniti visul cu bb2, Kya, Olguta si Ioana!!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mihatp spune:
bubu, pune pe lista si pe Miha![]()
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
clauclau spune:
Buna seara dragele mele! Am terminat si eu treaba pe seara asta, mai am si maine ovcors!
Maiiiii, in tampenia mea, azi am uitat sa felicit sarbatoritii de azi, sper din suflet sa fiu iertata!
Deci, LA MULTI ANI SASHA, HONEY, VLADUT SI ALEXANDRA, SA VA DEA DUMNEZEU TOT BINELE DIN LUME.

Mult, mult succes viitoarelor noastre mamici Kya, Olgutza, Numeioana, Miha. Cine se mai baga??
Sovi, ai o burtica superba si asa m-am emotionat cand am citit ca Sasha ti-a imbratisat burtica!!!
Mimo, hai mah, nu-ti fie frica, o sa te descurci minunat!
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
natynic spune:
Fetelor viitoare gravidute, sper ca ne veti mai baga si pe noi in seama...![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clauclau AM MASINA NOUA! mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca. |
!si Rebe ce mai chiuie.e clar ca ii place
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
| citat din mesajul lui bubu05 Maiii, ce de pretendente pe-aici! Doamne Ajuta sa va indepliniti visul cu bb2, Kya, Olguta si Ioana!! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
ramo_cata spune:
| citat din mesajul lui luny am si eu o intrebare, poate stie vreuna: e periculos ptr o sarcina in primul trimestru un chist pe ovar de cca 3 cm?..o prietena de-a sora-mii a ramas gravi si i-a spus si de chist..si i-a dat tratament cu ovule..e speriata rau tipa.. Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
mai nu stiu ce au avut checurile mele dar eu sunt stan patitu' numai la sarbatori mi se intampla...cand fac fara nici o ocazie sunt cele mai frumoase checuri si astea-s frumoase,mai ales a 2 a tura dar ma oftic...
sotior harnicutz de bubu..in sfarsit l-am prins si eu pe randunoi azi si mi-a pus si perdeaua si mi-a sters si geamurile de la veranda si a maturat si curtea si acu'e la meci la craiova![]()
lianam probabil nu stiu cea avut ca azi a dormit in 2 reprize o data 0 ora apoi o juam de ora...nu a mai facut de multisor asa ...eu cred ca dintushii sunt de vina..mi-a papat bine masa de seara,mancare de cartofi, plus 260ml de lapte...
mimo checuri fata ca ,cozonacii i-am comandat la patiserie..checurile sunt specialitatea casei ,nu lipsesc de la nici o sarbatoare..si io-s experta dar azi am dat-o un pic in bara cu prima tura dar tot sunt frumoase![]()
sovi multam de ospat...
bubu 
mihap
simo ce de bunatati..
ioana
si paste fericit si tie si multa sanatate...
rebe pt masinuta noua...
eu nu am mai facut nimic azi..am stat cu andru de oua vocsite ,sarmale si toate cele s-a ocupat socrela..eu ma ocup de capitolul prajituri...maine e randul meu sa umplu vreo 2kg de coji de eclere,sa ornez tortul si cam atat...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)