*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani SASHA!

La multi ani Vladut de Ursuleata

La multi ani Honey Ioana

La multi ani Alexandra de Ali-Bia!

De asemeni, urez La multi ani tuturor puiutilor sarbatoriti de cand n-am mai intrat eu si pana acum, anume :

- Patrick de Gecko
- Sanziana de Kya
- Antonia de Bitza

Cu totii sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si sa aveti mult noroc in viata!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=87c34f4a536a3a125d717f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Antonia merge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

bubu am citit reteta de friptura de miel ..suna f bine,cred ca este f buna ...bleh dar eu nu ma omor dupa carnea de miel...eu o sa fac duminica dimineata un curcan umplut...apropo daca ai ceva retete as vrea si eu...ceva mai sofisticat

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ramo, eu azi am "prestat" prajiturile, maine maica-mea se ocupa de carne... din obiceiurile casei

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, sa stiti ca mi-a fost dor de voi si cand nu va citesc ma oftic ca nu stiu care ce a mai facut.

Am citit doar ultimele 3-4 pagini, nu am timp sa recuperez, dar am vazut ca sunteti care mai de care ocupate cu pregatiri si toate cele pentru Sfintele Sarbatori de Pasti..

Eu am avut o saptamana obositoare, ma oboseste naveta asta, dar am incheiat-o super bine: am venit acasa cu o diploma de IBD GEL NAIL TECHINICAN, deci am trecut un pas.Urmeaza urmatorii..

Antonia si-a dat drumul ca lumea la mers, aproape ca alearga prin casa, mai are sa invate sa se ridice de jos, nu-i iese mereu..

Duminica ii rupem turta si o sarbatorim cu rudele, abia astept...

Sunt un pic suparata ca Alexia iar a racit(si nu a mai fost la gradi), are o tuse ce nu-i da pace, ma dispera..

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=87c34f4a536a3a125d717f&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Antonia merge

Mergi la inceput

Kya, Olgutza, Numeioana, Miha spor la treaba si sa va ajute DD...

am uitat sa-mi pup olteanca te zoze si il pup si pe maxiplodul tau...

Mergi la inceput

[ang]Ca sa nu va mai zic ca in seara asta se inaugureaza o discoteca(singura din orasul asta unde nu mai are nimeni curaj sa faca nimic ca hop vin romii gramada), care este la doar 10 m de casa noastra intr-o cladire inalta. Idea e ca atunci cand ne vom muta in dormitorul din mansarda, o sa-i aud si o sa-i vad p-aia pe geam fara sa vreau..ar face bine sa izoleze bine peretii si geamurile repectivii patroni ca altfel innebunesc sau ii reclam...iar in seara asta cand am ajuns acasa am constatat ca nu pot sa bag masina in curte ca-i blocata poarta si nici nu aveam loc sa parkez in jur(..mda-urmeaza sa fac un afis amenintator ca le tai cauciucurile daca mai blocheaza garajul)..deja a inceput balamucul, se aud basii

Cam atat deocamdata, ma duc sa fac un dush

Mergi la inceput

mihap da din obiceiurile casei

nicol multa sanatate alexiei, antonia mergareata,felicitari pt diploma si multa bafta in continuare..naspa rau faza cu dicoteca ..eu o pateam ,acu multi ani cand stateam la ai mei..d-soara pe vremea aia si era o discoteca la 2 pasi de noi ,canta muzica de-mi zdruncinau geamurile dar nu ma deranja ..acu' sigur as face reclamatie..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ramo tu nu intri in hora? hai cu noi, ca am inteles ca nu-i urgent, adica eu oricum mai astept vreun an pana declar "liber la program".

nicol, naspa vremuri va asteapta. ca si daca antifoneaza bine, tot o sa iasa cu galagie de acolo noaptea, trancaniti bine. imi pare rau de tusea puiutei, sper sa treaca repede. si mare bafta cu initiativa!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihatp

ramo tu nu intri in hora? hai cu noi, ca am inteles ca nu-i urgent, adica eu oricum mai astept vreun an pana declar "liber la program".

nicol, naspa vremuri va asteapta. ca si daca antifoneaza bine, tot o sa iasa cu galagie de acolo noaptea, trancaniti bine. imi pare rau de tusea puiutei, sper sa treaca repede. si mare bafta cu initiativa!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Luca creste
Miha scade
daca e vorba de un an atunci ma bag in hora ..cam asa gandesc si eu sa-l proiectez la anu' da'acu'cine stie

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANDREIUCA SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

LA MULTI ANI BRIANA SA CRESTI MARE SI SANATOASA!

LA MULTI ANI STEFU SA CRESTI MARE SI SANATOS!BUBULINA DRAGA SA FII MANDRA TOT TIMPUL DE PUIUL TAU

LA MULTI ANI LUCAS SA CRESTI MARE SI SANATOS!

LA MULTI ANI DAVID SA CRESTI MARE SI SANATOS!

PT MAINE CA NU STIU DACA MAI POT INTRA..VA PUP FUG SI EU LA NANI CA MA ASTEAPTA O ZI PLINA..NOPATE BUNA

Mergi la inceput