*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)
Raspunsuri - Pagina 14
bubu05 spune:
Hi, hi, bravo Liana ![]()
Ma duc la blatul de tort, ca de cand ma apuc de el...ma apuca seara 
Stef a baut 180 d elapte, apoi inca 130 ml si tot nu vrea sa doarma...de o ora vocifereaza in patut si il striga pe ta-su
si se joaca. Il aud in interfon ![]()
Vlad doarme 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
gecko spune:
'neata
stol
...as fi vrut sa ma bag la un film "Midsomer Murder", dar husbandul zice ca l-am vazut (logic ca eu nu imi amintesc)...si am inceput sa ma uit la el dar i-o trebuit la copchil tzitzi asa ca am pierdut crima, intriga...bla, bla, bla...asa ca nu ma mai uit ci stau pe capul vostru
sar'mana sovi de tratatie, hai noroc

...Tare frumoasa esti graviduta...recunosc ca prima data nu am priceput ce e cu pozele alea
...apoi m-am linistit ca acolo erai in expulzie. Drum bun la Tulcea si sarbatori cat mai frumoase langa familie.
ariel, trebuie sa recunosti ca Teo e baiat bun...nu a venit cu mana goala la mama acasa.
sa treaca repede si sa nu va chinuiti.
luny, eu nu inteleg de ce te stresezi...fii ZEN...nu vrea, nu mananca...are vreme. Si am eu asa un sentiment ca lui Matei i-ar merge tare bine in comunitate...mult de explorat, multe de facut...s-o fi saturat si el de matze acasa...VREA ACTIUNEEEEEE
pai bine bubu, numa in 14.04 ai pus reteta de sarmale cu ciuperci? Ca eu ti-o cerusem cu o saptamana inainte...bine ca m-a lovit priceperea si nu am lasat musafirii flamanzi
. Spor la bucatareala!!! Pricepusi cu cerealele...ti-am zis...am si eu stresul meu
...oricum e mare lucru ca stie imparti la varsta asta
.
liana, si tu Brutus te bagi la miel? Spor sa ai si ajutor de nadejde
!!!
Kya, iti tin pumnii sa iasa Victor dupa urmatorul voiaj...poate pana atunci se regleaza si menstruatia marinarului
.
olgutzica, grija, grija sa nu faci "gemeni" ca si ariel, nascuti in ani diferiti...ca o sa ai si tu dureri de cap la pasapoarte.
naty, cum mai stai cu casa noua? cand e de impachetat in cutii...ca vin si te ajut...baremi virtual
.
luny spune:
si eu cred la fel ca tine Gecko, i-ar merge bine in comunitate, dar mai avem mult pana acolo, eu pana la anu' in martie nu ma duc la serviciu!![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Gecko, mai e pana la impachetat...nu mult, dar mai e. In fine, nu stiu ce fac...daca treaba se prelungeste o sa ma duc la serviciu si asta e, m-oi descurca eu cu mutatul dar tare bine mi-ar fi prins sa fac chestia asta stand acasa...Numai ca atunci cand e vorba de renovari, reparatii, mesteri, etc-prea putin depinde de stapani...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mihatp spune:
randunici
am bagat un blat la cuptor, si in sfarsit am reusit sa va ajung. nu am scrisorica, ca am cetit printre joaca cu Luca si bucatareala, asa ca s-au cam zapacit informatiile
da' am vazut burtica lui Sovi, iar poza cu lumina este inaltatoare. si inca o data... tare frumoasa esti
Sasha
Honey Ioana
Vlad Alexandru
Alexandra Ioana
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
Simo27 spune:

La multi ani cu bucurie :
ALEXANDRU zis SASH
URSULETUL
HONEY

ALEXANDRA

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
Simo27 spune:
Fetelor am muncit la greu azi:am facut pasca,cozonacii,ouale le-am vocsit
,acum imi fierbe puiul pt salata de boeuf,mai am drobul,ciorbita iar friptura mi-o face mama!David e la bunici
,iar Sam a stat toata ziua cu tati
!am un miros in casa
,nu va zic!
va pupez si va doresc spor la treaba
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Gecko,
stiu fata, am uitat...am vazut cand ai intrebat de sarmale si am uitat sa-ti scriu
...
Simo, ce fata harnicuta si cate bunatati faci si tu 
Eu am pus la fiert organele pt. drob, ale mele-s de pui ca o sa pepe si baietii
, inclusiv Stefu
. Ma duc sa scot din cuptor primul blat ca e gata.
Revin printre picaturi! 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
lianam spune:
asa gecko, ha? stai pe capu' nostru
? ia da tu picioru'
de pe ochiu meu mai intr-o parte, ca nu vad reteta
... pai daaaaaa, m-am bagat la miel, cum nu? an de an, e lege....stufat, ciorba, drob, friptura....pasca, praji, si ce mai apuc sa fac...sper tot asta seara ![]()
oau simo, ai spor nu gluma
...da-i-nainte 
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
zozela spune:
Bo,eu nu reusesc sa va prind din urma-unele dau de baut
,altele planuiesc bebeloi noi,altele cu muci,unu' cu vaccin
,unele nu intra-n blugi,altele ii scapa,unele gatesc de mama focului,altele o lasa mai moale cu forumeala-de acord
..Io va pup pe toate-va trimit putina dragosteala-fiecareia(uia
)-si ies la joaca! Am vopsit si noi oua,am cumparat cate ceva-putin-ca mergem la tara si a pregatit bunica,mama si matusa..cam tot ce trebuie..
Sunt duamna! Fug sa distrez maxiplodul!