*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Va povesteam eu de fetita prietenei mele, de 3 ani, care e mai slabuta decat Sam al lui Simo ...si care are acum o surioara mai mica, de 5 luni. Tocmai imi scria maica-sa pe mess ca a enervat-o ingrozitor, pt ca a mazgalit-o pe cea mica cu pix, dimineata a baut doar 1/2 cana de lapte si acum la pranz nimic-nimic si i-a declarat ca ea nu vrea sa mai manance niciodata pt ca nu vrea sa creasca mare

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

ce copil istet....stie ce frumos e sa fi mic ... da' asta e, musai sa se faca mare ... asa s-o gandi si teo a mea de nu vrea sa pape ?

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am primit niste superbi blugi roz H&M, cu eticheta pe ei, masura 32 si-s mari de mine (si normal, asa si vreau sa ramana, putine lucruri in ultimul timp imi sunt mari). Sunt insa superbi. Cineva interesata?-ii dau gratis, evident, ca i-am primit...

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Gecko ce noroc ca stie copilul sa se descurce singur, cu ajutorul farmecului personal , inca de mic ! Bravo Patrick! Sa ai grija si de mami...ia sa-l iei cu tine la examenul pentru permis de conducere data viitoare

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

continuarea: la ora 5 l-a luat taica'su de la gradinita...cica s-a bagat copchilu la lupte cu baietii...era "gramada organizata" ca la rugby si hop si el piticania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nu vrea in scaunul de masa, se zbate!!mancare?? nici gand!ma ia capu' rau de tot!!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

32? Pai cine intra in ei?
De ce nu-i modifici, Naty?

Apropo de fetita prietenei tale, asa imi facea si Vlad, la fel imi zicea ca nu vrea sa cresca mare pentru ca nu vrea ca eu si tati sa imbatranim. Si ma tine o zi intreaga si ma intreba daca eu o sa imbatranesc si plangea si zicea ca nu vrea!! M-a intrebat cum o sa fac eu sa nu fiu batrana pentru ca el nu vrea!! si i-am zis ca fac o magie si o sa raman mereu asa
Of, mai, sunt asa de dulci cateodata de-mi vine sa-i mananc! si alteori imi scot peri albi, cum ar fi...acum, de ex
Vlad danseaza ca indienii, cred ca o sa vina vecinu' de sub noi
Ma duc sa-i bag la culcare!! si sa ma apuc de blaturile de tort

AA, apropo de bucatareala, ia uitati ce-am mesterit
http://www.bucataras.ro/friptura-de-miel-la-tava/
Luny, te bagi??

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Bubu, cum cine intra in ei? Pai mie mi se par nici de grasa nici de slaba...Sa-i modific in talie?-cam complicat, unde, eu nu le am cu croitoritul deloc, ori imi vine haina de-a gata ori nu-mi trebuie

Naty

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Iupiii ce mari ne facem. Luati de poftiti! :)

Macar asa, virtual, ca "masa si dansul" vor avea loc la parinti, de Pasti.

Va multumim pentru urari, va iubesc nespus!

Urez si eu un mare La Multi Ani! con-aniverstatilor lui Sash, Honey, Ursulet, Alexandra Ioana!

Vazui pe prima pagina ca Elara si Kitzy sunt felicitari si sarcina usoara sa aveti! Si am mai citit ca si la anu va fi plin de gravidute! Ma bucur mult si sa dea DD sa iasa cum doriti!
Eu, chiar daca nu e usor, incerc sa constientizez si sa ma bucur de fiecare clipa cu noua sarcina, care 99% e si ultima. Samburica a inceput sa se faca simtit(-a) de timpuriu, activ-a nevoie mare. Sash a facut o figura acum vreo 2 saptamani, s-a urcat in pat langa mine, mi-a imbratisat burta si a stat cu urechea lipita de ea cam 15 minute, ceea ce m-a mirat foarte, caci el nu e genul care sa stea atata timp "degeaba", treaz.

sper sa mai revin pana plec la tulcea, ma duc sa mai incarc o cutie cu borcane goale de dus

(\/) pozici www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5a33b72a1a20de458aef69&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJE
(='.'=) nasterea lui Sasha, 17.04.08
(")_(") si acum cu tiker DPN 7 sept

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gata, am reusit sa-i dau ciorba cu bors!!..fir-ar sa fie, totul sta in moment, la el..trebuie alergat pana e momentul, altfel nu-i chip..
bubu noi maine bucatarim!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Mi-am adus aminte, e bine
Gudindece mi-a placut experimentul ala de la metrou Victoriei M-a dus cu gandul intr-o mie de directii...una, ca Bucurestiul nostru ar putea fi asa de cald si de frumos,ca lumea vibreaza inca la muzica si la manifestari artistice de calitate ...pacat ca aia care nu vibreaza sunt tocmai cei ce iau decizii A doua chestie e ca mi-am amintit de filmuletul ala , August Rush, care tare mi-a placut ! (Olgutz ) Si nu in ultimul rand , ca o spovedanie aici la voi, trebuie sa recunosc ca de la o vreme, circuland numai cu masina...incepusem sa cred ca metroul e ceva degradant...tiganime, mizerie...chiar ieri o bombaneam pe Teo ca prefera sa mearga cu metroul decat sa o duc eu undeva , ceea ce mi se pare Dar nu, de fapt eu am cam imbatranit si m-am cam coconit si e cazul sa ma uit mai bine in jur ca nu-s numai nenorociri...adica, stiti, eu sunt constienta ca nu canta toata ziua Tomescu in metrou, dar m-a impresionat lumea care trecea...tanti aia cu fetitele....intelegeti voi !
Tuchi aduna-ti puterile si lasa-te dusa de val...o sa fie bine la Campia, soacra-ta gateste bine, o mie de brate pt copiii tai si catamai curtea Sarbatori fericite iti doresc!
Bubu bag de seama ca si randunoiul tau e harnic rau , bravo lui! Deh , cine se aseamana se aduna ! La noi...eu un greva, el in greva, copilul doarme si Teo e haihui...are cineva nevoie de musafiri de Paste?
Luny mai veniti in parcul meu preferat sau v-ati razgandit?
Gata...acum chiar am zis tototototot..va pup!
PS Haha Gecko! Degeaba faci asa la mine ...Eu te invat de bine..ia-l in brate cand negociezi chiria, da-l jos din masina daca nu gasesti loc de parcare , etc Si sa vezi cand o incepe el sa vorbeasca engleza aia a lor,australiana, cu accentul lui original capatat la gradi ce mandra o sa mai fi!

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

bubulici gata, m-ai convins ... scos 2 pulpite la dezghetat, mai dam o tura miiica de cumparaturi si le bag la marinat
mimo ...tzzzzoccc ... na, sa te pup si eu ... e de bine ca-ti amintesti tot ... eu am placuta, am placuta gps, gps ...

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput