*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)
Raspunsuri - Pagina 12
clauclau spune:
Hello, abia acum respir pe ziua de azi! Am plecat la cumparaturi fix la 9 dimineata si tot era aglomerat!
Unde-i frate criza???![]()
Am venit la 11, am scos repede fata acasa, am venit la 13, repede da-i sa papae si acum binemeritatul somn pentru ea si eu putina forumeala.
Luny, te inteleg asa de bine!! Am avut si eu problema asta cu Paul, majoritatea vad ca se simt putin amenintati sau mai degraba gelosi pe forumul nostru! Suntem foarte unite si ei vad ca una, doua dam fuga pe crenguta sa aflam sau sa spunem ultimile vesti. O sa treaca...eu am avut o discutie foarte serioasa cu hobby-urile lui si ale mele, placerile lui si ale mele...cred ca a inteles punctul meu de vedere intr-un anumit fel, i-am zis ca asta ma relaxeaza si mie imi face bine....in fine, de multe ori imi pune laptop-ul in brate ca stie ca vreau sa intru la voi. Dar nu stau cand e el acasa decat putin, putin de tot, iar seara intru dupa ce o culc pe Rebe si cand vine el in dormitor, las net-ul si stam impreuna la televizor sau de vorba. Am facut un fel de pact pe care il respectam amandoi tacit si vad ca deocamdata este ok. Te pup si o sa treaca faza asta, o sa vezi.

Maine mai incerc si eu o impartasanie pentru Rebecca, sper sa-mi si iasa, o sa mergem dimineata de data asta.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
bubu05 spune:
Luny, ce-ai fata cu GSP-ul??
Glumesc 
si te inteleg!
Hai, sa-ti treaca supararea!
Eu am pus mielu' si puiu' la marinat pana maine
, o nebunie! Mai incolo pun poze si reteta sa vedeti, poate va inspira ![]()
Piticii mei au fost afara cu socrii si i-au dus si la biserica si au trecut pe sub masa 
Si am un nod in gat si nu mai pot de plans
...am vazut montajul...
Of...
Pana una-alta, randunouul mi-a spalat balconul, geamurile si baia
, papa mama pe el de harnicut si a plecat la servici.
Fug si eu ca vin puii de-afara
Pa-pa-pa 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
clauclau spune:
Ramo, ce nasol mah , ce s-o fi intamplat??? Te cred si eu ca te-ai enervat cand ai vazut cum cresteau si ieseau peste tava!

Kya si Olgutza, ce super ar fi sa fiti iar colege de odisee anul urmator!
Ariel, sanatate puilor.
Amira, distractie placuta la munte.
Miky, am uitat sa-ti zic ca ti-am vazut si eu printesa la mot, a fost o dulceata cu rochitele ei 

Mimo, si tie voiam sa-ti zic ca tare mult mi-ar fi placut o nasa ca tine pentru Rebecca! Sa-ti traiasca finuta si este tare norocoasa cu o nasica asa sufletista.

Zoze, toata lumea intrase la idei mah! Nu mai lipsi asaaa ca ne speriem.
mami de 2 minuni, Razvan si Rebecca.
lianam spune:
olgu
... hai ca nu sunteti singurele....sunteti cu noi ![]()
... brrrr, nasol cu maseaua, fire...am patit-o chiar in prima luna de sarcina raaaau...
inca odata sa treaca buba [:)
zozelici-cotelici
... te-ai razgandit? muti tot cum a fost de iar nu apari
? sau bucataresti? 
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:
OLGULE stiu, bre, ca de multe ori imi face in ciuda cu sporturile lui
, si uite asa cream un cerc vicios..care trebuie rupt, i-a venit ceasul!![]()
ramo o fi faina d-aia de creste singura, am mai auzit..
clau stiu ca si tu ai avut acelesi discutii..chiar cred ca sunt gelosi, fata:))) adevarul este ca noi am devenit prietene aici, intr-un anume fel, iar ei neexperimentand ceva similar, le este greu sa inteleaga..si exact la fel vreau si eu sa procedez de acum...cand se poate, si cand e timp..![]()
bubu
ma duc la tura 2 de treaba, noroc ca Mufa inca doarme, de la 12..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
lianam spune:
bubulina
...eu nu ma mai complic la mancaruri..fac clasice, una alta dulce si mergem maine la gratarel
... dar dumneavostra doamna aveti motiv de gateluri
... ca imbatraneste baiatu' doar ![]()
clau
... bafta maine cu rebecuta la impartasanie
ramo probabil andru se antreneaza pentru maine seara sa stea treaz pana la miezul noptii, sa luati lumina
... si sa-ti dea si o mana de ajutor acum 
"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud
luny spune:
am si eu o intrebare, poate stie vreuna: e periculos ptr o sarcina in primul trimestru un chist pe ovar de cca 3 cm?..o prietena de-a sora-mii a ramas gravi si i-a spus si de chist..si i-a dat tratament cu ovule..e speriata rau tipa..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
natynic spune:
Nu, Luny, deloc...eu la depistarea sarcinii aveam pe ovarul drept un chist de 2,5 cm si 2 fibroame uterine...La eco de la 18 saptamani parca, chistul avea 1,5 cm iar fibroamele disparusera (lucru verificat si manual la nastere, la cezariana...). De regula sunt induse hormonal si sarcina poate fi chiar benefica.
Acuma de ce i-a dat si tratament, asta nu prea inteleg...
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
mimonix spune:
Am aparut si eu...azi n-am facut nimic,maine va fi ziua cea mai lunga
, azi imi adun energiile ! Am fost in vizita la nana lui Vladutz si mi-am imbunatatit reteta de cozonaci pentru ca la ea era actiunea in plina desfasurare
Tare bine a mai fost, n-am stat asa singura la taclale cu o prietena de un milion de ani ![]()
Vad multa tristete aici...am tot ocolit subiectul asta, pentru ca e foarte trist si dureros si mai ales pentru ca din pacate nu aduce nici un folos nimanui...e multa durere in lume, muuulta...si muuulta neputinta...si multa nedreptate....si tot ce facem este sa incercam sa mergem mai departe cu incredere si cu speranta !Liana
Kya daca poti sa crezi, povestea mea cu impartasania lui Vladutz a avut loc chiar duminica trecuta, chiar la Domnita Balasa .
Ideea e ca s-a schimbat parintele paroh, nu-i mai gasesti acolo nici pe Manole nici pe fiul lui...parintele Mihai si parintele Zaharia sunt foarte tristi din cauza asta, iar duminica venise episcopul sa prezinte enoriasilor pe noul paroh...slujba a fost fff lunga, iar lumea usor trista in lipsa lui Manole dar asta e, or trece toate pana la urma !
Luny lasa ma, ca-i trece lui...nu ceda
, noi suntem cu tine 
Sanatate multa Naty si pui de Aricel!
Olgule ce bine ca esti acum sloboda la gura (fara fire, vreau sa spun
)
Clau lasa-ma mai, ca ma rusinez...nu-s eu cea mai nasa dintre nase, mi-e o fricaaa!
Ramo checuri fata? Ce te-a apucat?
Gecko ce noroc ca stie copilul sa se descurce singur, cu ajutorul farmecului personal
, inca de mic ! Bravo Patrick! Sa ai grija si de mami...ia sa-l iei cu tine la examenul pentru permis de conducere data viitoare ![]()
Nici nu mai stiu ce vroiam sa spun....revin eu, ca inca imi mai aduc aminte ![]()
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
natynic spune:
Va povesteam eu de fetita prietenei mele, de 3 ani, care e mai slabuta decat Sam al lui Simo
...si care are acum o surioara mai mica, de 5 luni. Tocmai imi scria maica-sa pe mess ca a enervat-o ingrozitor, pt ca a mazgalit-o pe cea mica cu pix, dimineata a baut doar 1/2 cana de lapte si acum la pranz nimic-nimic si i-a declarat ca ea nu vrea sa mai manance niciodata pt ca nu vrea sa creasca mare 

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!