*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

luny ... se inchide o usa, se deschide o fereastra, stii tu ... se aseaza ele toate ... mai incet, mai repede... dar trebuie sa crezi ca mai repede ... aici nu-l avem pe nenea emoticonu' cu imbratisarea, da' ti-l dau de pe mess

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Luny

ce observ eu este ca toate trecem printr-un moment d-asta cu netul (forumul). Eu forumesc DOAR cand sunt singura - fara randunoi, sau intr-o mica pauza de respiro la servici. Acum de exemplu doarme cu fata si am liber la calculator si TV (ca si asta e o boala grea). Si asta tocmai ca sa nu-mi mai reproseze ca prefer calculatorul in locul lui si al copilului. Ceea ce evident nu este adevarat, dar el nu pricepe.

P.S. Maine dimineata mai fac o incercare cu operatiunea "impartasit" Problema este ca eu vreau sa o impartasesc la Domnita Balasa, unde ne-am cununat noi si am botezat-o pe ea. Numai ca acolo e mereu foarte aglomerat. In duminica floriilor nici macar nu am putut sa intram in biserica de cata lume era, d-apai sa mai ajung si in fata.

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Bai cat de nedrept e!!!

O exista o ratiune pentru toate astea...

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Da, Kya, cred ca e cam greu la Domnita Balasa...
Am fost si eu sa trec pe sub masa...si am avut si eu parte de 2 apostrofari TOTAL nejustificate si am plecat trista...dar nu mai intru in detalii ca nu are rost si nu mai vreau sa se necajeasca nimeni.
Luny, ce sa-ti zic...e o perioada ciudata pentru noi, a trebuit sa ne adaptam la multe, la un stil de viata care pt multe e poate total diferit de cel avut inainte...de oprelisti, de lasat de la noi. Cand devenim mame viata ni se schimba fundamental, ceea ce, de obicei, nu este cazul barbatilor. Tu inca ai mult, f mult noroc cu Liviu pt ca faceti multe impreuna si stati mult impreuna. El pe de alta parte are un soi de musca pe caciula (mama si relatia ei cu tine) si de aceea e sensibil la subiect...asa ca a trebuit sa gaseasca ceva de contra-argumentat si aia a fost forumeala. Pe forum stai acum enorm pt ca esti acasa si in afara grijii de Mufa si a trebaluielii gospodaresti nu ai mai nimic de facut. Probabil ca vei (si vom) sta si dupa ce ne intoarcem la munca, cu siguranta insa mult mai putin pentru ca prioritatile se vor...redistribui. Nu te invinovati, intra aici cand vrei si ai chef, important e sa stii ca aici un ditamai grupul te
Ma duc sa ma intind juma de ora ca sunt VARZA de raceala, din ce in ce mai rau...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

naty sanatate, sa "descretesti varza" si sa nu avanseze raceala, sa se refaca si iuli si fiti iepurele vesele de Pasti, nu varza pentru iepurei

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

kya, liana...si naty exact asa este!!! si ar mai fi ceva: el fiind 3 zile acasa, are timp sa 'vada' rahatisuri, pe cand daca avea un job de 8 ore zilnic, fac pariu ca nu era chiar asa...sincer, nu stiu ce are cu exagerarile astea, ca doar nu am neglijat casa, familia, pe el poate putiiin, recunosc, dar nu incvat sa ridic probleme...ideeA e sa nu ajungem acolo!eu ce pana mea sa fac cand el se uita la gsp si sport.ro, multe ore/zi??..oricum, eu nu voi sta la calculator, nici el pe sporturi, ca sa fie chitabil, sa vad reactie cand ii voi comunica..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, rezista! Nu te mai certa cu Omu' pentru soacra, ca ii faci ei un bine. Iar cu statul pe forum...pe noi tot aici ne gasesti! Uite multi, sa treaca supararea! Inca unul, nah !

Kya, succes la impartasit! De aglomeratie maxima m-am lovit si eu, dar am biruit. Sa nu te lasi . Sa stii ca te lasa lumea sa ajungi in fata, macar in biserica parca oamenii-s mai buni...Noi am vrea sa ne apucam de "lucru" prin vara, da' repet: sanatosi sa fim!

Liana, macar de gandurile noastre ar ajuta-o pe Aida...nu mai stiu...ma simt al naibii de neputincioasa si de revoltata...

Ariel, si voi!?!? Norocoasa cum te stiu, nu puteai avea sarbatorile linistite . Sanatate multa multa!!!

Eu mi-am scos firele din gingie, trebuie sa am duc la mama sa imi iau ouale rosii, ca mi le-a vacsit ea, verzituri de la piata si niste carti, sa termin bagajul omului si sa ii duc la aeroport. Asa ca 10 zile ramanem singurele .

Mergi la inceput

aricel cum e teo-mic? mai are febra?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

kya, liana...si naty exact asa este!!! si ar mai fi ceva: el fiind 3 zile acasa, are timp sa 'vada' rahatisuri, pe cand daca avea un job de 8 ore zilnic, fac pariu ca nu era chiar asa...sincer, nu stiu ce are cu exagerarile astea, ca doar nu am neglijat casa, familia, pe el poate putiiin, recunosc, dar nu incvat sa ridic probleme...ideeA e sa nu ajungem acolo!eu ce pana mea sa fac cand el se uita la gsp si sport.ro, multe ore/zi??..oricum, eu nu voi sta la calculator, nici el pe sporturi, ca sa fie chitabil, sa vad reactie cand ii voi comunica..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Luny, vezi ca el se uita la sport tot din cauza ta, ca stai pe forum Lasa-l, oricine are zile mai proaste, e si el cu fundul in sus...

Naty, sanatate multa! Vezi sa n-o "intoarca" pe Iulia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

sunt plina de ..am zis ca merg cu andru afara dar ce m-am gandit eu daca tot stau cu andru afara i-a sa bat eu niste checuri si se coc pana intram in casa sa facem nani..zis si facut le bag la cuptor frate si au inceput sa creasca de mi-au dat peste tava..parca eram in reclama cu faina grania...nu stiu de ce ca am facut aceeasi compozitie/reteta ,am folosit aceleasi tavi..dar cand isi baga coada isi baga..randul doi mi-a iesit bine...andru nu a vrut sa pape nici la pranz,deabia a luat cateva linguritze,a baut laptic si sa- culcat...sa fie din cauza ca sunt eu cam agitata?nu stiu...

patrick vaccinat...

ariel off mula sanatate

am vazut montajul ..off DD sa le dea multa putere parintilor...

luny

stiti ce am aici ..un taca taca taca in capul meu cine-i ...sotul cica imi zice ca n-are cu cine discuta..plec la conversatie...va pup vb mai tarziu...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput