*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Ralu ! Daca randunoiul tau se intoarce din urmatorul voiaj la anul, in februarie, mi-e ca ne facem iar colege de odisee . Eu tot asa as vrea sa nasc, primavara devreme, da'...sanatosi sa fim pana atunci!

Mi-e o pofta...cand am vazut-o pe Sovi asa frumoasa , cand ma gandesc la doi pici mici .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

La multi ani pui de 17 aprilie!!! Anul trecut pe vremea asta aveam emotii... speram si eu la o apa rupta, o contractie cat de mica ccc "ca sa nu cer imprumut...".

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...vad ca au facut harnicutele cafelele...mai pun eu de ceai si capuccino si bombocino...cam lenesa sunt azi.
Am fost de dimineata cu copilul la vaccin, impropriu spus de dimineata cand ne-a ajuns ora 12 pana am terminat. Cred ca la urmatoarea doza de peste o luna am sa i-o cumpar din farmacie si i-o fac eu acasa...ca pentru o intepatura de 3 secunde am stat 2 ceasuri asteptand. Si desi era ora 12 cand am terminat totusi l-am dus la gradinita...ca m-am invatat cu binele si huzureala si gandul de a fi alergata de BESTIE in urmatoarele 5 ceasuri nu mi-a suras (asa ca naty, you are not alone!).
Si cu ocazia asta mi-am gasit raspunsul la mai multe intrebari:
1. cum de ni s-a oferit "full week" la gradinita asta faina in conditiile in care cu o saptamana inainte ni s-a spus ca nu s-au eliberat locuri?
pentru ca patroana, Julie, este topita dupa mocoflendarul meu si ii face toate poftele...un sunet de nemultumire sa scoata el ca imediat ii este aproape

2. de unde are copilul meu turbarea asta pentru copiii mari? Sare pe ei, le zambeste, vrea sa ii imbratiseze, se joaca cu ei etc indiferent daca au 4 ani sau 11 ani (ce nu are buletin e numa bun pentru el)
pentru ca el este scos la joaca in curtea grupelor de copii mari. Si sta printre ei, le fura jucarii, alerga dupa ei etc. Si bine-nteles ca fiind atat de mic si ceilalti fiind salbatici atunci el are supraveghetor personal, in speta patroana Julie sau bucatareasa

Totul e sa nu fiu taxata in plus...in rest eu sunt super multumita

Ca sa nu mai zic ca si aseara la cumparaturi si azi la centrul medical si-a ochit partenerii de joaca, 4, 7, 9, 12 ani...s-a dus pe langa ei, i-a adulmecat, le-a tras ocheade si zambete cum numa el stie sa traga si dupa care....JOACAAAAAAAA!!!!!

La Multi Ani pui aniversati azi, Alexandra, Honey, Sasha si Vladutz!!! Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti. Felicitari mamicilor pentru un an atat de frumos, la cat mai multi si mai fericiti de-acum incolo!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

3 ore de somn ...mi s-au intors puii de la tara, dar nu singuri, ci cu mucisori la pachet...iar Teo s-a gandit ca ar fi bine sa bage si niste 39 de grade, asa, de garnitura! asa ca-s varza

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

La multi ani Vlad Alexandru von Berceni! Sa cresti mare si frumos, sa fii sanatos si norocos! Felicitari Ursoaicei si numai pui asa cuminti sa-ti dea Dumnezeu!
La multi ani nora mea Alexandra, sa cresti mare frumoasa si harnica si sa nu-ti vorbesti de rau soacra niciodata! Ali , felicitari !
La multi ani Sashulica frumusic, sa fii sanatos si sa fii un frate mai mare de nadejde! Mami frumusica, sa-ti traiasca si sa fii fericita toata viata alaturi de ei!
La multi ani Honey albinuta , sa fii sanatoasa si fericita ! Mami de albinuta felicitari !

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

.... poate in rugaciunile voastre din aceste zile sfinte indreptati un gand si pentru sufletelul nevinovat plecat dintre noi si aprindeti o lumanare ... mi se rupe sufletul ... nu-mi poate iesi din minte, si cand am vazut montajul...

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846

sa dea Dumnezeu sa avem copii sanatosi!

"Invata din greselile altora, ca nu ai timp sa le faci tu pe toate" - Sigmund Freud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui lianam

.... poate in rugaciunile voastre din aceste zile sfinte indreptati un gand si pentru sufletelul nevinovat plecat dintre noi si aprindeti o lumanare ... mi se rupe sufletul ... nu-mi poate iesi din minte, si cand am vazut montajul...

http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846

sa dea Dumnezeu sa avem copii sanatosi!

]

M-a terminat montajul...
Dumnezeu sa-ti dea putere multa, Aida!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu pe Aida o tot citeam, stiam subiectul, si pana in ultima secunda am sperat ca Emma reuseste!
Am plans cand am citit ce s-a intamplat, am plans cand am vazut montajul facut de Doris si mi se strange inima de cate ori vad poza Emmei pe pagina forumului.
Nu pot sa concep cata durere poate fi in sufletul Aidei...

Similara e si povestea lui Ingres. Citeam ieri o postare de a ei, ca trebuie sa faca parastas de 2 ani baiatului ei, care ar fi implinit zilele astea 18 ani. Aceeasi boala la daramat si pe el...

Hai ca iar imi dau lacrimile

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

Ralu ! Daca randunoiul tau se intoarce din urmatorul voiaj la anul, in februarie, mi-e ca ne facem iar colege de odisee . Eu tot asa as vrea sa nasc, primavara devreme, da'...sanatosi sa fim pana atunci!

Mi-e o pofta...cand am vazut-o pe Sovi asa frumoasa , cand ma gandesc la doi pici mici .

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008

Pai Olgule, prin ianuarie ar trebuie sa se intoarca, deci alea vor fi power months!

Raluca mamica de Sanziana

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

vad ca Iulia se tine de prostioare, Kya planifica bb 2, Ariel, s-a captusit cu raceli, Nico cerea contractii anul trecut pe vremea asta, si vorbiti despre Emma si Aida, Dumnezeu s-o aiba in paza pe micuta, am aprins o lumanare ieri la Schit, numai ptr ea...
in rest, eu sunt putin trista si ...tirsta...Liviu a plecat la ma-sa dupa ce ne-am ciondanit ca lumea de dimineata, inclusiv pe tema asta..eu nezicand nimic despre asta, doar sa-mi spuna daca ajunge in timp util sa iesim si cu Muffy nitel in parc dupa masa, el paranoic ca iar fac figuri si ii tin socoteala cat sta acolo si tot tacamul etc si iar mi-a reprosat ca stau enorm la calculator, ceea ce e in mare parte adevarat.. asa ca pe viitor o voi lasa mai moale, cel putin in cele 3 zile cat e el acasa ptr ca prea m-am blazat si nu-mi place nemultumirea asta reciproca..sa nu va suparati daca nu voi reusi sa citesc tot si sa fiu la zi, dar a venit momentul sa ies din depresiile si refularile mele care se 'linisteau' pe forum si net si sa-mi vad mai mult de familie..pe toate, si sunt oricum in zona, cel putin azi, cat sunt singura, pana dupa masa....ma mananca-n

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput