*LMA*!! Puiuti de Randunici 2008!! (247)
Raspunsuri - Pagina 9
VioletaH spune:
La multi ani Sasha!
La multi ani Ursuletule mic!
La multi ani Alexandra de Ali Bia!
La multi ani Honey!
Sa cresteti mari, sanatosi, destepti si sa ascultati de mami si tati.
AliBia si mami_papatot, sper ca sunteti bine sanatoase si voi si familiile voastre.
Vio &
Seanwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=863471b462ccca5342ce0b&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Amazing 365
Olgutzika spune:

Honey, Alexandra, Ursulet si Sash 

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, veseli si frumosi!!! Mamici, sa fiti sanatosi si fericiti!

Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
natynic spune:
LA MULTI ANI, SASHA!
LA MULTI ANI VLAD URSULET!
LA MULTI ANI HONEY IOANA!
LA MULTI ANI ALEXANDRA!

Ce de sarbatoriti azi! Sa le dea Dumnezeu sanatate, noroc si multe bucurii, lor si parintilor!
Cu ceva emotii, am dus cupilul la cresa...mai tuseste dar febra nema, muci f putini si albi, e de 3 zile pe antibiotic asa ca am zis sa o duc in lume, nu de alta dar la cate prostii a facut ieri e clar ca deja se plictiseste ingrozitor in casa. Sa va zic? Daramat carti, tras de jaluzele cu antrenarea unui ghiveci (mic din fericire) care i-a cazut in cap de s-a umplut de pamant pe fata, ea si podeaua proaspat frecata si spalata, tras de masa de calcat care a cazut peste ea, noroc ca s-a proptit de mobila si nu a strivit-o, deschis si inchis orice inseamna usi in casa, prins degetele in usa masinii de spalat, bagat cu capul si cu ambele maini in wc, o nereusita incercare -spontana- de a merge singura soldata cu o busitura zdravana pe parchet, direct cu capu'...si mai sunt dar le-am uitat. Mi-a scos sufletul, anyway.
Iar aseara a trebuit sa plec in graba la ai mei ca tata nu se simte prea bine si l-am lasat pe randunoi baby-sitter, asta incluzand baita, lapticul si culcarea. Cand am venit, a declarat primul lucru ca el imi face statuie in parc pentru ce am de facut si de tars in fiecare zi
. sa-l mai las, nu?![]()
![]()
Aveam niste raspunsuri la voi dar in clipa asta am cam gol in cap si m-as apuca de smotruiala daca tot is libera de prunc.
Va pup in consecinta pe toate si revin.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
luny spune:
La multi ani Honey Ioana,Alexandra Ioana,
Sasha si Vlad Alexandru!!Sa aveti parte numai de bucurii!
la cumparaturi!
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ramo_cata spune:
e gataa 

numai buna de baut...
naty
ma bucur sa vad ca iulia e mai bine...cat despre sot
cand sunt in fapta realizeaza cat e de greu...spor la treaba..
mihutza,luny,violeta,olgutza si restul somnoroaselor ...
o sa merg afara cu andru apoi ii dau sa pape,sper sa pape ca la frcut a facut nazuri ,a luat cateva lingurite..nu stiu ce are ca si ieri a fost mofturos...cred ca dintosul e de vina ca a fost si frichinit azi nopate iar de dimineata la 8 mi-a dat trezirea ,dupa o trezire la 5.30 ,7..
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
Kya spune:
La Multi Anisori Honey, Sashone, ginerele meu scump si Alexandra! Sa traiti intru multi ani fericiti!!!

Raluca mamica de
Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Naty mi-a placut chestia cu statuia! Eu zic sa-l mai lasi de cate ori, sa realizeze mai bine! ![]()
Sovi ti-am vazut burticuta si mi s-a facut dor.
Noi am decis oficial ca sezonul pentru bebe 2 (care acum sigur o sa fie Victoras) se deschide dupa ce se intoarce randunoiul din voiajul urmator ![]()
Raluca mamica de
Sanziana
Kya spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic ... prins degetele in usa masinii de spalat... |
Sanziana se baga cu capul in masina de spalat si minute in sir roade cauciucul de la usa!
Impresionanta lista de nazbatii ale Iuliutei!
copila plictisita in casa.Raluca mamica de
Sanziana God didn't bring me this far, to leave me here!
Kya spune:
Gata, am stat prea mult la servici pe ziua de azi
. Ma duc la cumparaturi, apoi acasa la puii mei dragi (ca si tac-su tot un fel de pui e!)
Daca rezist zilei asta de smotru, ne auzim mai pe seara!

stolul!
Raluca mamica de
Sanziana