Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chinabulina spune:

buna dimineata si LA MULTI ANI, BOGDAN-SILVIU SI TUDOR-DUMITRU, puiuti care au implinit un anisor!!! sa fiti fericiti, sanatosi si norocosi! aceleasi urari si pentru puiutii care inca nu au implinit anul, dar nici mult nu mai au, ALEXIA NICOLE, ALEXANDRA si ALESSIA CLARA
sanatate multa tuturor puiutilor bolnaviori. si va urez de pe acum sarbatori fericite, cu lumina si caldura in suflet si un iepuras bogat si vesel

georgiana, de gogoasa balerina teodora maria din 15 mai 2008
Ia te uita ce mare sunt
Povestea gogoasei balerine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns socrate spune:

LA MULTI ANI BOGDAN SI TUDOR. SA CRESTETI MARI SI SANATOSI SA VA BUCURATI PARINTII SI SA FITI FOARTE FOARTE FERICITI.

Noi am avut o seara de vis, nu a vrut sa doarma pana al 11, disperandu-ne complet si total. Dimineata la 7 era sus, dar dupa ce a plecat tati am dormit pana la 10 fara un sfert. Niste neseriosi suntem.

Am multa treaba azi, dar nu reusesc sa montez premergatorul copilului. Este de la Chicco dar nu mi-a adus cartea colega mea si nu reusesc sa prind chilotul ala in care sta. Daca are cineva si poate sa ma help...pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Niata.

La multi ani fericiti Bogdan si Tudor! Sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte de o viata minunata !
Somn de Robertel, cofi-ul meu, forum si apoi plecare la mami pt Paste.

Mai, deci noi avem ori un fix ori buze prea mari, Robert si-a spart azi iar buza (are 3 buze sparte, desi are 2 buze) A luat cana mea si s-a dat pe spate si si-a dat cu cana peste buza. cat a plaans, ingrozit!!Acum doarme cu botu' umflat!

Laura laringita? cum cum? cum? ooffff....sarau Miric - bine ca s-a clarificat cu fierul, ca ne-ai pus pe toate pe jar.

Desiree la ce-am vazut in poze acolo, ce papa Victoria, ma mir ca e constipata; tot tind sa cred ca trebuie mai multa apa. Biotics baby de care zicea mami de Iasmi ne-a ajutat mult si pe noi, cauta pe net, poate gasesti si la voi contine "lactobacilus" (sper sa nu gresesc). Lactuloza n-a dat roade?

Ca eric, Carmen, ca m-am prins si io ce-i cu id-ul superbe poze, minunate, o familie frumoasa si fericita, se vede! Iar decorul...of, eu cred ca-n alta viata am trait printr-o jungla ceva, salivez cand vad asa un background verde!

Simo deci fimoza!Uf, sper sa se rezolve repede si usor. Lui Robert ii tot trage dr. la control, ce m-a bucurat e ca nu a plans niciodata, deci nu a fortat dr. prea mult...desi ce zi am avut vineri...

Dana cafengioica mea!

gabi uff... febra, Doamne! Sanatate multa!

Aseara m-am uitat la Oprah si am ramas socata, era despre criza ec. , cum in America exista colonii sau cum sale spun de oameni cu corturi, oamnei normali, clasa de mijloc, ajunsi in strada ca li s-a luat casa. Cum lasau tot in casa, iar lucrurile f bune ajungeau la gunoi, pt ca nici organizatiile umanitate nu faceau fatza sa colecteze obiectele bune, ca bancile se grabeau sa golesca tot, sa nu mai continue sa piarda bani prin devalorizarea caselor. Nu e o noutate criza pt mine, dar parca m-a traznit in cap!
In final, mi-a placut de un mosulica de 60 de ani, care locuia in fostul lui birou, pierduse tot dar zicea ca "n-a murit nimeni, banii se fac la loc"; totusi, el statea intr-o cladire, altii in corturi, se trezesc dimineata uzi leoarca, ca-i si vremea de kko.
Am inceput sa ma gandesc poate sa las concediul pt mai incolo, sa avem boalili un ban pus deoparte.
M-am lungit

Pup

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilly79 spune:

Buna dimineata si de la noi.
Nu mai reusesc sa va citesc, asa ca nu fac conspect.

La multi ani! tuturor M&M care au implinit sau implinesc 1 anisor intre 11 - 21 aprilie

Gabriel, Alessandra, Andrei Razvan, Bogdan Silviu, Tudor-Dumitru, Cristian Andrei, Sara Elena, Robert, Cosmin

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, voiosi si cuminti si sa-i bucurati pe parinti.

Apropo de indemnizatie marita, am vazut pe topicul celor de la cluj ca au inceput sa primeasca, si mi-am tot verificat cardul, daaaaaaar eu am primit tot cei 600+200.Si am depus actele prin 14 ianuarie.Asta e, mai astept o luna.

Felicitari copilasilor care-au luat-o la pas singuri.Noi inca suntem la stadiul de umblat de manute.Daca o las pe Julia singura, se lasa jos.Cred ca ii este frica.

Julia are un program foarte bun de somn noaptea: de la 21:30-22:00 la 08:00-09:00. Are maxim o trezire pe noapte, si-atunci urla ca si cum ar fi visat ceva urat (noroc ca nu se trezeste in fiecare noapte).Ziua doarme o singura data maxim o ora, daca se trezeste la 9, sau de 2 ori cate 30-60 min.In rest stam pe-afara unde ii place enorm, povesteste toata ziua, si as mai avea de scris pagini intregi despre ce face, dar acum ma trage de picior sa ma duc sa-i dau fructe

Va dorim sarbatori fericite si luminate

Lilly, mami de Julia (30.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

Ziua buna tuturor!

La Multi Ani! Bogdan si Tudor sa va fie copilaria senina si fericita si sa ajungeti Oameni buni si frumosi!!!

Maine nu am sa intru asa ca ii felicit azi si pe gemeni. La Multi Ani, Sara scumpa si La Multi Ani, Cristian drag sa fiti si voi copii voiosi si sa ajungeti oameni buni, pana atunci insa maine sa va sarbatoriti frumos si sa o ajutati pe mami la pregatiri iar duminica sa ne vedem cu bine scumpilor!!!

Voua dragelor va doresc din suflet Paste Fericit si Luminos! sa va aduca Invierea Domnului pace in suflete, speranta si fericire, iar acolo unde vine iepurasul (aka epurul ) sa va aduca numai cadouri frumoase si multe zambete de bucurie!!!

Laura nu pot sa iti spun ce bine imi pare ca nu e vorba de anemie si cat de intrigata sunt de ce ti s-a spus la spital. Important e ca sunteti pe drumul cel bun si o sa va recuperati voi!!!

Dana spor la pregateli! In Romania daca am fi fost am fi sarbatorit si de data asta ca avem familie mixta, insa pe ortodocsi ori i-am lasat acasa ori i-am trimis in Canada asa ca aici am ajuns doar catolicii. Cu toate astea, in spirit de...nu stiu ce...am sa fac si eu azi vreo doi cozonaci ca tot n-am mai facut de la Craciun si tot am niste mac si niste nuca pe langa casa...ar fi pacat sa se iroseasca asa aiurea. Pana la urma tot merge o felie de cozonac la cafea . Desi clar fac azi ceva inca stau in dubii daca sigur cozonac sau galuste de aur - ca pana la urma mai mult imi plac astea din urma...si mancate calde cu o lingura de frisca batuta cu miere si scortisoara sunt un deliciu.
Ce credeati ca o sa ma las sa imi ploo in gura dupa bunatatile pe care o sa le faceti voi pentru aceasta duminica...nuuu, nici poveste...ma iau la intrecere cu voi

Inais e MARE lucru, e imens chiar daca toti il facem e o cucerire importanta asa ca FELICITARI!!! Asta mica a mea nici poveste sa vrea sa se tina in picioare...nooo...ei nu ii place...ea in fund, de-a rostogolul si taras ca soldatii...

Apropo de mishcotzica mea, acasa e teribil de posesiva cu lucrurile ei, nu ar da nici picata cu ceara. Am intrebat daca la cresa se comporta la fel, ca vorba aia acolo are de impartit cu o multime de altii mai ales cand ies toate grupele in curte la joaca. Si mi s-a raspuns ca se joaca foarte frumos cu copii, ca e buna si darnica insa daca i se ia ceva din mana face ca trenu'. Cica, daca vrea ea sa dea e ok, imparte dar daca vine unul dintre aia mari la vulturit nu se lasa dom'le. Si cica nu ii e frica deloc de aia mari. Cica e singurul copilutz dintre astai din grupele de 11 luni - 1 an jumate care se baga intre aia de doi ani, doi ani jumate...se taraste la picioarele lor si ii trage de pantaloni. Nica fara frica o sa ii zic de acum lu' mishcotzel. Ciudat insa ca acasa daca vine careva sa ii ia jucaria trage putin de ea, dar imediat baga bot si incepe sa miaune...la cresa niciodata . imi zicea educatoarea ca acasa stie ca o aparam noi si de aia baga bot asa repede...cica sa nu isi consume energia...ma da pe spate...manevrare (sa nu zic cuvantul interzis) la greu se numeste asta.

Is curioasa cum se va purta pe teren "ostil" ultima dta a fost ok, insa si posesivitatea asta e foarte noua...asac a cine stie...Vedem duminica

Io voiam sa merg azi la coafor...din timpul muncii evident...da ploua mai, ploua rau...si m-a facut varza ploaia de la cresa pana aici. Si apropo de asta asa de frumos s-a facut drumul de la cresa pana la univ incat saptamana viitoare imi propuna sa aduc aparatul s ava arat ce vad eu in fiecare dimineata

Acu' va pup,

Esme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Pentru cine nu mai intra, ii urez si eu Sarbatori fericite, linistite, lumina in suflet , si sa mancati cumpatat!

voiam sa va zic ca am fo la pescarie si am luat pastrav - eviscerat, si sapt aviatoare aduc Salau (o sa merg sa iau).

o nebunie in piata. Toata lumea vinde, cumpara... tigani din aia urati de tremuri peste tot...

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Multumesc Cleo, Esme si celor care au mai urat!
Va zicem si noi un Paste fericit, primul Paste al iepurasilor nostri dragi!

Si La multi ani draga Cristian, Sara si Robertel! pentru zilele care vin!
Numai bine!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Uram si noi Paste fericit tuturor mladitelor si mugurasilor si familiilor acestora, La multi ani cu sanatate si fericire celor ce au implinit deja un anisor sau au mai adaugat o lunita!
Noi il asteptam pe tati sa plecam la Braila.....cica soacra-mea a hotarat ca baietii(adica tati si cumnatu si tataie) sa stea cu copiii, iar fetele sa o ajute! Ete na, eu acum plec in concediu, nu la smotru si facut mancare......o pun eu cu botu' pe labe.
Multa sanatate si bebeilor bolnaviori!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mi_bebelina

Uram si noi Paste fericit tuturor mladitelor si mugurasilor si familiilor acestora, La multi ani cu sanatate si fericire celor ce au implinit deja un anisor sau au mai adaugat o lunita!
Noi il asteptam pe tati sa plecam la Braila.....cica soacra-mea a hotarat ca baietii(adica tati si cumnatu si tataie) sa stea cu copiii, iar fetele sa o ajute! Ete na, eu acum plec in concediu, nu la smotru si facut mancare......o pun eu cu botu' pe labe.
Multa sanatate si bebeilor bolnaviori!

Deliutza Broscutza

Deliutza micutza

din gama: nora crede ca le stie pe toate, soacra crede ca nora nu stie nimik, poti sa ii propui varianta upgrade-ata: tu stai cu cupiii, baietii sa o ajute daca ea nu se descurcca

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns momMinodora spune:

Buna fetelor!...am aparut si eu la orizont dupa o dimineata petrecuta la cumparaturi....ce nebunieee!...bine c-am scapat teafara...zici ca au navalit hunii...am pierdut cafeaua de dimineata..mai are cineva?....mai tarziu noi mergem la biserica sa trecem pe sub masa, cum e obiceiul...si maine cred ca la impartasanie...dupa aceea la bucatarie...urasc sarbatorile din punctul asta de vedere...o zi intreaga printre oale si castroane...va rog sa-mi spuneti si mie ce pregatiti de Paste pentru copilasi..ca de!, trebuie sa manance si ei din bucatele specifice...

Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)

Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!

Mergi la inceput