Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 9
stefany_p spune:
Desiree, Simonacip..merci..io acu ce fac? iau pastile in continuare ca si cum as fi avut cilcu?
ma ganesc sa le obreasc boalili...
cleo78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui momMinodora Buna fetelor!...am aparut si eu la orizont dupa o dimineata petrecuta la cumparaturi....ce nebunieee!...bine c-am scapat teafara...zici ca au navalit hunii...am pierdut cafeaua de dimineata..mai are cineva?....mai tarziu noi mergem la biserica sa trecem pe sub masa, cum e obiceiul...si maine cred ca la impartasanie...dupa aceea la bucatarie...urasc sarbatorile din punctul asta de vedere...o zi intreaga printre oale si castroane...va rog sa-mi spuneti si mie ce pregatiti de Paste pentru copilasi..ca de!, trebuie sa manance si ei din bucatele specifice... Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008) Don't drive faster than your guardian angel can fly !!! Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici! |
pai...ou fiert si ciorbita de pui.
Miel nu se da la 1 an, ca e prea greu.
Si in rest, am cumparat pastrav sa dau la fifi -fiert.
Din pasca - e cu albus, inca nu i-am introdus - ca i-ash fi dat umplutura.
Si noi mergem sa trecem pe sub masa, in 20-30min, acu se joaca tati cu fifi.
de gatit, meniul va fi: ciorbita de pui (radauteana, ca ne-a sugerat Noemi), asta ca sa fac si la noi si la fifi concomitent.
Drob la aperitiv, si bag si ridichi & branza & co, mai light, asha.
Am o pastrama de oaie care o voi gati la un pranz, si pasca.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
aldaesme spune:
citat din mesajul lui cleo78 pai...ou fiert si ciorbita de pui. Miel nu se da la 1 an, ca e prea greu. |
Sa nu ii spui lu' Simonix ca se sperie . Bineinteles ca...cate bordeie atatea si ca aici e pe lista de ok de la 6 luni inca dinaintea ciupercilor care abia au intrat la 8 luni.
Noi am lasat copii sa manance ou fiert, pasca, nitzel drob (dar eu in drob nu pun alte maruntaie in afara de ficat) si friptura de miel. Astea de dupa oul fiert au fost fix numa' asa de gust, nu mancat efectiv. Da' deh, sa nu zica lumea ca nu a mancat si din astea .
Esme
Getutza81 spune:
Fetelor, multumesc mult de urari !!!!!!!!! va pup pe toate, miss, cum credeai ca te pot uita, tot timpul ma gandesc la voi, sper ca sunteti toate bine, eu deabea azi avem net, asa ca cadou de ziua noastra, si cred ca pt ca se aproprie 3 luni de cand am facut contr si il pot rezilia, sau speriat ca nui mai vreau, asta a fost bataie de joc... in fine.... va pupicesc pe toate, mia tare tare tare dor de voi si o sa incerc sa mai intru peste cateva zile cand se termina cu nebunia cu ziua lui bogdi si pastele...
ps: noua deabea acuma ne da dintisorul, umblam de numa numa prin toata casa, si suntem tare frumosi, cuminti si incapatanati !!! va pupa si bogdanel cu drag pe toti !!!!!A, si la multi ani si puiutului de dordia !!!!! as vrea sa pove mai mult dar sunt in criza de timp...
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
Getutza81 spune:
A, si am uitat sa va spun ca dragul meu, iubitul meu fratior nu mai este... acum e un ingeras, o sa va povestesc mai multe cand mai intru....
===============
Geta mami de Bogdan Silviu
Povestea nasterii lui Bogdanel - Micuta mea minune mare !
Micuta mea minune mare !
Pentru ca oamenii rai sa triumfe, trebuie doar ca oamenii buni sa nu faca nimic (Edmund Purke)
momMinodora spune:
multumesc, cleo....buna ideea cu ciorbita de pui radauteana, o sa fac si eu...noi facem drob de porc si nu pot sa-i dau...poate doar sa guste...peste nu i-am dat pana acum...dr a zis ca e mai bine dupa 1 an...
fetelor, Daria cred ca a racit...nu mi s-a mai intamplat pana acum..ii curge nasul si e plangacioasa, n-a vrut sa pape, a baut doar lapte...i-am dat nurofen..e bine?
P.S. va rog sa-mi scrieti si mie reteta ciorbitei radautene...
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
gabitzam spune:
Getuta, ce bine ca ai reusit sa intri tocmai azi, de ziua Bodganelului Parca ieri era ziua cand asteptam cu toate cu sufletul la gura sa vedem daca n-ai nascut. Si pe urma cand am citit povestea uimitoare a nasterii, prin cate ai trecut!
Condoleante pentru fratiorul tau, imi pare rau sa aud asta.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Victoria_mami spune:
Getuta, condoleante!
LMA!!! BOGDAN SI TUDOR!!! SA CRESTETI MARI SI SA FITI FERICITI!
_
Victoria Isabella
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
cleo78 spune:
citat din mesajul lui momMinodora multumesc, cleo....buna ideea cu ciorbita de pui radauteana, o sa fac si eu...noi facem drob de porc si nu pot sa-i dau...poate doar sa guste...peste nu i-am dat pana acum...dr a zis ca e mai bine dupa 1 an... fetelor, Daria cred ca a racit...nu mi s-a mai intamplat pana acum..ii curge nasul si e plangacioasa, n-a vrut sa pape, a baut doar lapte...i-am dat nurofen..e bine? P.S. va rog sa-mi scrieti si mie reteta ciorbitei radautene... Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008) Don't drive faster than your guardian angel can fly !!! Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici! |
http://www.gustos.ro/retete-culinare/borsuri-si-ciorbe/ciorba-radauteana.html
cam asha
cu multe zarzavaturi fierte intregi si appoi scoase.
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
MissParker spune:
LMA si toate cele bune in primul rand puilor de Getutza si Dordia! Sanatate si noroc, bucurii si multa fericire! La fel toate bune si pentru cei care azi implinesc lunite (inca!).
Noi am inceput de 3 nopti proiectul „David in patutul lui propriu“, 3 nopti chinuite, evident. In prima noapte a plans rau de tot si mami l-a luat in patul ei pe la 1 noaptea, dupa care am procedat ca intotdeauna. A doua noapte a ramas baiatul toata noaptea in patutul lui (lipit de patul lui mami), dar s-a trezit tot la 2 ore ca sa chiraie sau ca se infasurase in sacul de dormit si voia sa se intoarca (mai nou ii place sa doarma pe o parte, cu mainile impreunate, e un dulce). I-am tot dat si apita si gel pe dintisori (abia-abia sparge unul gingia!) si reincepea actiunea „dat din cap stanga-dreapta ca sa adoarma“. Azi-noapte tot asa, treziri multe si dese... Iar la ora 7:30 plangea rau, asa ca m-am trezit din camera cealalta si m-am dus sa mai dorm cu el in brate o ora si un pic...
Azi au venit 4 mamici cu 4 bebici, dar am fost prea ocupate cu sporovaitul si n-am mai facut poze. Cand a venit prima colega (cea cu Mia, fetita de 5 luni), am auzit voci afara si am intuit ceva nasol. Cand urca fata la mine, imi cere scuze ca n-a vrut sa-mi faca scandal cu vecinul de jos (aka javra de dl. Sticla), dar il rugase sa bage cainele putin in casa, ca ei ii e cam frica de caini si vine cu un copil mic. Asta in conditiile in care idiotul ala de caine latra ca un apucat si se urca pe gard cu jumate de corp!! La care javra „Dar nu face nimic cainele“. Tipa, politicoasa pana la D-zeu, insista ca ea se teme si il roaga sa-l bage in casa 5 minute. Javra din nou „Dar nu face nimic cainele“ La care saraca fata se duce sa-si ia fetita din masina si zice un „Va multumesc pentru amabilitate“, la care dl. Sticla „Da, faceti ce vrei...“ (eu i-as fi spus „Pai vreau sa-ti trag o flegma in ochi, imi dai voie?“ ), iar tipa i-a mai zis odata in trecere „Cata amabilitate“... Mama-mama, deja fierbea sangele in mine cand am auzit, i-am spus imediat ca ea la mine nu are de ce sa se scuze, ca mizeria asta de om este ultimul jeg de pe fata pamantului si ca nu are la ce sa se astepte din partea lui... Si am avut grija sa rostesc cu voce tare niste epitete „frumoase“...
jady, da, eu si nenea tati al lui David suntem impotriva umblatului la putzulica lui bebe. Se uita pediatra la fiecare control, iar daca va fi vreo problema fugim la doctor. Pana atunci, igiena exemplara si atat. Aveti grija de voi!
gabitzam – cred ca Raducu si David au multe in comun, si David e sensibil si plange repede, dar ii trece imediat si apoi radiaza cu gura pana la urechi
socrate – tu vorbesti de soti care intimideaza, am si eu unul, dar mai rau, cand nu zambeste zici ca e terorist, asa se uita de serios/dur! Am vazut pozicile de la Sovata, ce flacau frumos si scump ai tu acolo!
Iulia – yeahhhh Ia uite ca merge si Mufitza!! Iar mami de Mufitza sa aiba grija de ea si tinem pumnii ca rezultatele analizelor sa nu fie chiar asa nasoale, sa se rezolve repede cu vitamine! Si nu uita ca psihicul joaca un rol imens, asa ca incearca sa „chill out“, ok?
Cleo – of, scumpa de tine, ce te mai framanti si te consumi tu pe chestia cu banii... da’ sigur ca te inteleg, si eu ma simt ca naiba pe bani asa putini, ca nu-s obisnuita sa-mi dram-u-i-e-sc cheltuielile, dar las’ ca trecem noi si prin asta. Hai, fruncea sus ca vine Pastele, tre’ dispozitie buna, veselie, mancare gustoasa, sa treaca depresia
Danicris – multam de sfaturi, asa o sa fac si eu... si mergem in continuare pe laptele HA, pana aflu exact la ce e alergic. Ah, eu citesc cel mai mult la toaleta, 3 pagini pe zi... O fi de ajuns? Ducu Vladucu e dulce foc, mi-au placut mult pozicile!! Are ochi mari si expresivi si zambeste asa sugubat
Alysh – ce bine ca invatatul asta ti-a bagat mintile in cap Acu’ vezi ce bine e sa stai cu bebe si sa nu obosesti neuronu’, ca ala se razbuna rau de tot
ca_eric – nu stiu ce sa zic de patut, decat sa perseverati, si David la inceput a plans mult, l-am luat in brate, l-am calmat si apoi l-am pus la loc, iar asta de 4-5 ori pe seara... Acum s-a mai obisnuit... Superbe pozele, sper sa fac si eu unele frumoase la lacul Garda. Countdown-ul merge, abia astept sfarsitul lui mai!
Belleane – tinem pumnii ca rezultatele repetate sa iasa bine! Intotdeauna e bine sa le faci de doua ori, sa mergi la doi medici cand sunt probleme... De fapt, ca dovada ca medicii nu sunt deloc infailibili, daca mergi la 3 medici vei avea de cele mai multe ori 3 diagnosticuri diferite...
Desiree – of, mi s-a strans inima de mila Victoriei cu funduletul, sa dea Domnul sa-i treaca repede-repede!!
stefany – ce link frumos si ce voce divina, Susan Boyle mi-a luminat ziua Ce anticonceptionale ai luat? Sa nu fi uitat vreuna... Doamne fereste...
inais – acum am avut si dovada ca mladita e copacica, bravoooo
Laurita – sanatate, sanatate, sanatate lui Mircisor, sa treaca odata naibii toate belelele astea!!
mihaser – dupa ce te vopsesti pune poze!
Lori – interesanta tre’ sa fi fost emisiunea de la Oprah despre criza financiara... Eu una m-am decis sa operez un downshifting major!!!!! Nu ca eram eu inainte carierista (halal cariera ca secretara-traducatoare la avocati), dar vreau sa-mi simplific si mai mult viata, sa ma concentrez pe ce e cu adevarat important.
Getutza – Of, ce ma bucur ca ai scris din nou si in acelasi timp plange inima in mine pentru vestea trista ca s-a dus fratiorul tau scump si drag, de care ne povesteai cu atata dragoste!!! Iti trimit o imbratisare calda si din suflet condoleante pentru pierderea imensa!
Last but not least, uram la toate mamicile si la toti bebeii un weekend de Paste cat mai frumos, sarbatori fericite, imbelsugate, atmosfera frumoasa si armonioasa in familii, clipe de neuitat cu cei dragi! Paste fericit si lumina in suflet, iubitelor!