Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 10
ca_eric spune:
multumim fetele simona, alysh, chinabulina, inais, laura, aelita, danicris, mihaser, lorich, pt cuvintele frumoase.
uram si noi toturor sarbatori fericite senin si multa sanatate bebeilor bolnaviori precum si la mamici!!!
ca_eric spune:
multumim fetele simona, alysh, chinabulina, inais, laura, aelita, danicris, mihaser, lorich, pt cuvintele frumoase.
uram si noi toturor sarbatori fericite senin si multa sanatate bebeilor bolnaviori precum si la mamici!!!
momMinodora spune:
gabitzam, insanatosire grabnica tie si puilor tai, sa va gaseasca Pastele sanatosi si linistiti ca sa va bucurati de cadourile Iepurasului...cu intarziere pt ca am citit mesajele,dar am uitat sa raspund la unele
Multumim pt urarile de Paste...va urez si eu de pe acum sa lasati LUMINA SFANTA A INVIERII sa va intre in casa si in suflet, sa va fie calauza in viata, sa va aduca pace si impacare si toate cate vi le doriti!PASTE FERICIT alaturi de cei dragi... pt toate mamicile si toti copilasii.
Minodora,mamica fericita a Dariei (24.05.2008)
Don't drive faster than your guardian angel can fly !!!
Practica duce la perfectiune, dar ai grija ce practici!
simonacip spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MissParker Danicris – multam de sfaturi, asa o sa fac si eu... si mergem in continuare pe laptele HA, pana aflu exact la ce e alergic. Ah, eu citesc cel mai mult la toaleta, 3 pagini pe zi... O fi de ajuns? Ducu Vladucu e dulce foc, mi-au placut mult pozicile!! Are ochi mari si expresivi si zambeste asa sugubat Felicia - cea mai fericita mama a celui mai iubit dintre Racusori - bebe David (24.06.2008)Poze cu noi ***** Povestea nasterii *****www.onetruemedia.com/shared?p=7248d8e682f97e03a2212a&skin_id=1602&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Slide show David |
Mi-ai placut la faza cu o fi de-ajuns..Hihi.
Ma bucur ca te mai vezi cu fetele cu bblusi pe acolo, asa-i ca-i bine?
Dana, si eu cu david tot asa, n-am ajuns la bisturiu, doar la dr la curatat. N-a fost nimic traumatizant pt el, in 2 ore uitase tot, era apt de orice..Acum insa nu-i mai facem nici unul nimic...o fi bine, o fi rau??
Stefany, eu n-as lua pina nu fac testul...CIne stie, poate ai avut o diaree mai puternica sau ai vomat..s-a intimplat ceva care sa te faca sa crezi ca vreo pastila nu si-a atins tinta luna trecuta??
Lorich, si eu zic#536; naspa cu criza asta..Imi pare rau ca ai trecut cu Robertzel prin treaba aia vineri, dar iti spun eu ca e mai bine asa.
Minodora, e bine nurofen, da. Poti sa-i dai si oscillococinum eventual.
Esme, mooama ce combinatii...
Getutza, ne-a fost dor de tine, imi pare rau de fratele tau, condoleante...
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"
iulia83 spune:
fetelor, incerc un mic conspect. sunt in priza de cateva zile, cu sot bolnav, operat, proaspat racit (chiar si sub tratament cu augumentin) fata cu ros in gat iara, etc...zapaceala totala..
miss felicitari pt initiativa!!! sa dea Dumnezeu sa primeasca bine schimbarea si sa se invete sa doarma singurel. nu iteleg totusi..de ce sacul de dormit? poate de-aia se enerveaza. eu am obs la mufi ca nu suporta sa doarma acoperita, dispera se descopera. noi nu mai aveam nopti rele de ceva vreme. sa va dea Dumnezeu si voua lafel...mai vroiam sa te intreb, cum reusiti de faceti pozele alea asa SUPERBE??? close-up-urile alea cu David ma termina
laurita nu stiu daca am mai zis, dar mai zic odata. felicitari pt puiutz umblarets...sa-i fie calea deschisa si pasii usori ca fulgul. sper ca se simte mai bine.
felicitari pt pasii iasminei am citit de ieri, insa n-am avut timp sa scriu, asa aiurita am fost, lipsa de timp, etc...pupam floricica umblatoare si la mai multi pasi sanatoasa si increzatoare
hartia a ajuns si in meniul nostru
ca_eric am vazut pozici frumoase ieri asta http://picasaweb.google.com/carmenvarlam/FloridaAprilie2009#5325002087284381890 este de inramat, wallpaperit, ceva trebuie facut ca este absolut senzationala!!!
vazut pozici cu Victoria dulcica fructata de desiree. eu ii scot semintele la kiwi ca mie mi se umfla limba, ma ustura gatul de la ele, mai bine o feresc..
de la 1 an, o sa-i dau si eu laptic de vacura..am 2 cutii de nan junior. dupa ce le termin pe-alea, trecem pe lapte de vaca.
am citit tot zilele trecute, insa sunt pe graba si nu pot raspunde la tot. mi-a ramas in mimnte ceva legat de un socru care inseala si o soacra care isi bate amanta de cate ori o vede m-am striat de ras
belleanne lasa, ca o sa vezi ca nu-i nimic serios. si eu m-am speriat cand am vazut foile cu rez de la analize rosiiiiiiiiiii multa sanatate voua
chinabulina felicitari si voua pt puiut umblaret. data viitoare pune mana si filmeaza sa murim si noi de oftica si emotii
laurita ooof, offf, mai dintr-una in alta. laringita. baga aerosoli ca sunt buni. am eu aparat, cumparat nou, daca vrei ti-l trimit sa-i faci tratament si mi-l trimiti inapoi cand iti iei si tu. spune doar daca ai nevoie si vrei..of, of, saracul puiuts, sanatate MAXIMA!!!
desiree sa-ti faci copil!!! las-o daca e ordonata. nu-i problema. a mea e ca tac-so...imprastiata
mihaser zdob si zdub?? presupun ca nu au balade altfel nu vad cum ar putea dormi hahahaaaaaaaaaaa
gabitza multa sanatate si puiutului Andrei, sa se faca bine si sanatos!
pupam falcutze dulci de Andra puiuts duuuulce duuulce cum arata ea proaspat trezita din somnic
si noi papam pastrav, ca si Mara..e bun, bun, numa ca-mi dau oasele alea bataie de cap. stau o ora pana-l curat bine bine
meniuri de Paste: hmmm, anul asta las la cheremul soacrei/mamei...nu ma bag. n-are cin sa stea cu fata sotz bolnav
LMA SARBATORITILOR DIN 16-17 sa cresteti mari si sanatosi.
Am fost si noi si am trecut pe sub masa, fata tragea de lumanare,m-a capiat!!! azi dimi am avut trebi pe la banci, printre altele am platit (in sfarsit) biletul la mare, cazarea, aaaaaaaleluiaaaa. macar atat sa avem asigurat. ma oftic ca am aflat de alte 2 nunti in perioada mai-iunie..16 mai, nunta la un var, 23 mai, nunta la cumnata (fara 20j da mil nu scapam, adica sal meu si al lui cornel ) la 2 sapt, in iunie, nunta la una care a venit la noi, deci tre sa mergem..in 4 iulie, la Brasov la o prietena apoi in 6 plecam la MAREEEEEEE...cu ce? nu stiu, ca ne vor seca nuntile astea. plus revizia obligatorie la masina facuta inainte sa plecam la mare 10-14 mil ai mei ne mai sucutesc, dar in mai-iunie au 5 nunti in 5 week consecutive!! le onoreaza ei, ca altfel suntem terminati! sunt si verisoare de-ale mele. bai ce s-au gandit toti sa faca nunta in an de criza
in cazul in care nu mai intru..ca si maine se anunta zi greeeaaaa (ma si mir acu cum ma lasa fara sa-mi ceara ceva) va urez PASTE FERICIT, SA AVETI PARTE DE SARBATORI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI
vad ca-l eliberara si pe Becali...saracu'
dau send...va pup
cleo78 spune:
missP, a ajuns coletul.
sa stii ca l=-am desfacut, o parte din lucruri o sa le dau verisoarei sotului care are bb mic, fetita de 6-7 sapt (is prea faine si noi si de bumbac). Restul, cu inca o punga imensa de la mine, le trimet peste 2-3 sapt la tulcea, vine vara mea cu mashina.
fug la treaba.
pup, spor!
edit: ca_eric, am vazut si io intr-un mare final pozele voastre. Doaaamnnnne, ce frumoase sunt. Doaaamne, ce bestiale. Ce visez. ce...
deci, inca o data pupam pe Iulia83, si o sustinem moral in ingrijirea celor 2 cupii!
o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
iulia83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cleo78 edit: ca_eric, am vazut si io intr-un mare final pozele voastre. Doaaamnnnne, ce frumoase sunt. Doaaamne, ce bestiale. Ce visez. ce... deci, inca o data pupam pe Iulia83, si o sustinem moral in ingrijirea celor 2 cupii! o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008 |
saru-mana
stefany_p spune:
Simonacip..daca ma gandesc bine am avut si-o diha-ree...daca am ramas gravida a zis barbat/miu ca se amaneteaza
MsBB spune:
Tocmai ce am adormit mandra si ma gandeam sa intru sa mai pove una alta ... dar m-am cam dezumflat cand am "auzit" vestea ca fratiorul Getutzei s-a dus . O fi si alte pierderi ce m-au afectat, o fi si Vinerea Mare ... cert e ca simt nevoia unei minuni.
Getutza - ma bucur sa te revad dar imi pare tare rau pt fratiorul tau.Condoleante!
Sa te bucuri de baiatul tau cel mare si se ne mai pui ceva poze noi!
Miss - mare dobitoc! Auzi tu, sa nu tii potaia 2 min sa treaca biata femeie !
Mult succes cu invatatul lui David in patutul lui.
Am citit si un pic din urma si am vazut ca avem din ce in ce mai multi copacei - o adevarata livada de ciresi in curand . Ma bucur mult pt mergaciosi, astept si eu mandra mea sa-si ia inima in dinti.
Am vazut poze de ca-eric - o familie superba ! Am aflat de supararea si taraiala pe la diferite birouri Cleo ,am regasit-o si pe Dani ,de fimoza lui Mati , de nedumerirea lui Stefany, de faptul ca multi copii s-au diversificat cu hartie , ca Iulia are BANI DE DAT belea cu atatea nunti... ce mai? stiu tot tot tot !
Trag obloanele, va urez noapte buna si intru maine sa va urez toate cele intr-o stare mai ... vesela .
ca_eric spune:
de asemenea multu fetelor miss, iulia, cleo va ...si mie mi-e dor deja de ocean , verdeata..soare..caldura..
visez si eu...