Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (94)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
MissParker spune:
Iulia, sac de dormit fiindca altfel il gasesc rascracarat de-a curmezisul patului si cu picioarele iesite printre gratii Iar pozele ne ies asa cum ne ies fiindca Bogdan are aparatul asta
Cleo, fa cum crezi tu ca e mai bine cu lucrusoarele, scumpa, important este sa ajunga la cineva care are nevoie si care nu-si permite financiar mai mult
MsBB, mda, si eu cam simt nevoia unei minuni, dar cred ca sper degeaba...
Mai nou, am aflat de la o prietena ca tata s-a mutat in alta parte, presupun ca nu a glumit cand i-a spus asta. Concluzia: si-a vandut apartamentul de 2 camere, ca sa-si poata trai confortabil zenitul vietii (confortabil ca pentru un pensionar roman care se respecta: internet, oddset, DVD-uri, filme, vacante la Sinaia, din astea de strictul necesar ). Inca o confirmare a ceea ce stiam deja, ca modul cum se batea cu pumnul in piept referitor la lasatul apartamentului mostenire nepotelului lui era doar o mare gargara
Noroc ca nici o secunda nu am crezut altceva, nici nu am nevoie de banii lui murdari sau de vreun gest cu care sa-si spele constiinta. Asa ca minunile se raresc pe zi ce trece...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia83 vazut pozici cu Victoria dulcica fructata de desiree. eu ii scot semintele la kiwi ca mie mi se umfla limba, ma ustura gatul de la ele, mai bine o feresc.. desiree sa-ti faci copil!!! las-o daca e ordonata. nu-i problema. a mea e ca tac-so...imprastiata ![]() ![]() ![]() Aici ar trebui sa fie niste vorbe de duh...nu mai aveau si pt mine! |
Multumim de complimente.
Pe a doua n-am inteles-o... sa-mi fac copil???
![](icon_smile_big.gif)
_
Victoria Isabella
![](fetita.gif)
http://picasaweb.google.ca/nadia.boga/VictoriaIsabella02
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Victoria_mami/Victoria_mami.jpg)
Victoria_mami spune:
Fetelor, trebui sa va intreb ceva, ca-mi sta pe suflet: TOTI bebelusii sunt ca a mea? Victoria cand vede alti copii, se agita, rade, e pur si simplu fericita!!! Si nu-si mai ia ochii de la ei. Inclusiv pozele voastre cu bb-i cand i le arat sa o vedeti cum face... si eu acu' ma gandesc, oare o sa creasca "ravnind" dupa un frate sau o sora? Ca o sa fie tare suparici, ca eu am terminat productia...
_
Victoria Isabella
Victoria_mami spune:
Felicia, nu lasa sa te afecteze ce s-a intamplat; sa-ti pove eu de al meu tata?! Inainte de a veni in Canada el i-a spus sorei mele sa treaca ea juma de ap. pe numele ei, sa nu i-l ia banca (ptr. datorii) si ea nu a vrut si eu (proasta cum sunt) i-am zis ca sa-l treaca pe numele meu, (jur ca am vrut numai sa-l ajut!!!) si stii ce mi-a spus"! "Mai bine-l dau la straini decat tie". Eram de vreo 6 luni in Canada, cand sora-0mea mi-a zis ca o sa piarda taica-meu apt. si i-am trimis eu bani sorei mele sa mearga ea sa achite banca, sa nu ramana pe drumuri. Si cand am fost in Ro acu 3 ani, nici macar "mersi"; in fine, nu l-am platit apt. ptr. multumiri, dar atunci sa-si fi tinut macar gura, ca dupa ce m-am intors in Canada, ma barfea la unchiul meu (sotul surorii mamei mele) ca i-am dat putini bani cand m-am dus in tara. Proasta am fost ca i-am dat si aia. Trebuia sa nu-i dau nimic. Si iaca de trei ani am vb. cu el de 2 ori: l-am sunat de ziua lui acu' 3 ani in sept. si m-a sunat el dupa ce a murit Opa meu. Si el a vandut ap. (achitat de mine), a cumparat o casa, a pierdut-o si pe aia si acum sta cu bunica-mea. Si casa aia cica era a mea, asa s-a laudat la sora-mea, de parca mie mi-ar trebui. Eu am aici absolut TOT ce am nevoie, nici o secunda nu-mi trece prin cap sa ma intorc in ro vreodata, asa ca nu vreau chiar nimic de la el. Are Victoria aproape un an, sora-mea are net acasa, el nu a fost o data macar la sora-mea sa-i zica (si a fost la ea de n ori) "intra pe net sa-mi vad si eu nepoata..." I-a aratat sora-mea poze cu Victoria, nu l-a intrebat daca vrea sa vada, i-a zis doar "Uite pioze cu Victoria"... asa ca, eu nu astept NIMIC de la el, ptr. mine nici nu mai exista.
_
Victoria Isabella
Danicris spune:
Buna dimineata, fete dragi.
Am intrat doar sa va urez Paste fericit, sarbatori cu bucurie alaturi de cei dragi.
Va imbratiseaza cu drag, Dani si Vladucu. Paste fericit !
Dani, mami de Rasfatzel 23.06.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Neatza,
sa nu va ganditi ca astazi a fii-mea mai mult sa lenevesc eu prea mult...La 5 jumate mi-a dat trezirea, ea acum doarme si restul lumii iar eu nu mai pot motzai .... imi fac de lucru pe aici.
Ei n-are a face ... pun de , ma gandesc ca astazi aveti nevoie - pe ultima suta de metri cu pregatirile pt Pasti .
Deci multa sa aveti o zi plina de spor!
Ca-eric - aseara eram prea ... dar pana am adormit ma gandeam la vacanta voastra in Fl si la Eric - ma uitam si-n poze si vedeam ce metamorfoza in poze - sunt poze unde Eric este atata de jucaus, atat de
, unele in care este serios, ca un barbatel
, un mic explorator in nisip. ( ca o paranteza, sunt tare curioasa cum o sa reactioneze a mea la nisip)
Delfinii m-au omorat cu zile - sunt SUPERBI - imi doresc sa ajung vreodata sa mangai unul .
Miss, Desiree - sunt atat de multi parinti care pretind atat de mult de la copii lor si-n schimb ofera . Cea mai mare bucurie ar trebuii sa fie vizita, prezenta copiilor - in schimb vad cum cei mai multi asteapta - parca sa mulga , cat mai mult, cat mai mult. Acum cu tot mai multi oameni in strainatate vezi cat mai des cazuri din astea. Ori te fac sa te simti si prost ca daca le-ai oferit un sprijin financiar nici ala nu e suficient , de parca ar fi semnat vreun contract.
Cel mai mult imi doresc ca noi si generatiile viitoare sa schimbam macar 5% mentalitatea si modul in care privim relatiile de familie , sa le apreciem la adevarata lor valoare.
Voi stiti mai bine eforturile voastre pt ei, daca nu le(-au) apreciat, sanatate si drum bun! Pacat dar asta este.
Desiree - da, cred ca e ceva pur si frumos cei atrage si ii uneste. Este atata de frumos sa-i vezi cum socializeaza ei pe limba lor, cum se ating timid pe manutza, cum parlamenteaza ei . Cred ca in bebeluseasca lor se simt cel mai bine. Tocmai din cauza asta ma gandesc mai tarziu sa o inscriu la gradi, sa socializeze, sa se joace - plus ca ei se dezvolta si se stimuleaza mult mai bine intr-o comunitate.
Am observat ca si-n oglinda privesc cu multaaa bucurie, parca ar vorbi si s-ar destainuii reflectiei. Bine, fii-mea trece si la intimitati , mai da si o limba bebelusului din oglinda
![](comoara.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MsBB/MsBB.jpg)
MsBB spune:
Hai sa urez Sarbatori fericite , cine stie cand se trezeste mandra si nu mai apuc...
Cel mai dulce (deh, cioara isi lauda puiul )
vine sa va ureze voua, tuturor, un
PASTE FERICIT! Lumina Sfanta sa va umple inimile, sa fim mai buni, mai iertatori.
Ia sa urez La multi ani si sarbatoritilor zilei ...
LA MULTI ANI !!!
Sa fiti sanatosi CRISTIAN ANDREI si SARA ELENA, sa cresteti mari, frumosi si iubiti!
Felicitari pt cele 11 lunitze RARES SEBASTIAN. La multi ani si acusi intri si tu in categoria "celor mari"
!
![](comoara.gif)
cleo78 spune:
[La multi ani si la gemenii nostri, care uite ca au implinit 1 an. Sau 2 ani impreuna
Sa fiti sanatosi CRISTIAN ANDREI si SARA ELENA, sa cresteti mari, si sa bucurati pe mami si pe tati la fel ca in prima zi de viata!
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
cleo78 spune:
missP, nu stam chiar asha de rau cu banii, ash mania pe Dumnezeu sa zic asta, doar ca depindem de stat, la care nimik nu e sigur, nu am controlul situatiei, nici macar o informatie, sun la tel. si nu raspunde nimeni, etc. Mi-au zis initial martie, apoi aprilie, acum mai. Si noi am cerut o modificare a dosarului. Cine a anulat dosarul vechi si facut altul, a primit banii de 2 luni.
Imi pare rau ca nu am facut si eu asta de la inceput.
E f. aiurea sa depinzi de altii - mi se pare atat de injositor moral - poate sunt eu prea independenta si autonoma. Sau am mania controlului...
Desiree, MissP, sunt multi oameni asha. Io credeam ca la mine in familie is mai de la tara si neciopliti... dar vad ca multa lume crede ca numai asta e important in viata-moshtenirea aprt.
Sa mai urez sanatate la toti puiutii bolnaviori !!!
gata
ma duc sa fac pasca
o
soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/simonacip/simonacip.jpg)
simonacip spune:
Neata.
Iulia, ce de nunti...Hmm...Cum mai esti? Ce dragutza esti cu aparatul de aerosoli, dar SIs isi cumpara si ea azi. Oricum va avea nevoie de el. EU am rugat-o sa-i faca la mine aerosolii si n-a vrut ca nu aveam solutie de sterilizat.EU insa cred sa e suficient sa spal masca si componentele nebulizatorului cu solutie de vase...VOi care aveti aparat cum procedati dupa folosire???
Stefany, ia un test mai bine..Nici nu stiu ce sa-ti doresc sa fie sau sa nu fie. Stii ca pe mine m-ar bucura sa fie, mai ales ca va fi distanta mica intre ei si e bine mai tz pt ei..Uite ma uit la David vrea sa vorbeasca fel de fel cu bb, sa joace anumite chestii pe care matei nu le poate face acum. E diferenta destul d emare intre ei. Pt mine a fost mai bine asa, dar lor le prindea mai bine o dezvoltare mai apropiata.
MsB, ce dulcica e iepuroaica ta..super!
Simona, mami de baieti
David (10 nov 2004)si
Matei (24 aprilie 2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=73230cba168c08670e90d4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"