***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Delphinas, subiectul acesta trebuia tu sa-l deschizi! Ca de la tine am aflat prima oara de Susan Boyle.

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Plesniteeeeloooor, ce faceti? V-ati imbuibat bine de tot?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Abia acum am vazut ca raspunsese Irina inaintea mea cu trusa Mishei

Da, eu uitasem plasturi, betadina si rivanol.

Eu am in casa si sirop de pin (plafar) pentru tuse.
Mai poti sa ai in casa fiole cu ser fiziologic sau ceva puf de pus in nas infundat (de la 1 an in sus cred ca merge - noi folosim Olinth pediatric).

Cu Panadol, Nurofen si plasturi (+ rivanol sau betadina) pleci dupa tine in orice excursie care presupune dormit in alta parte.

Sa nu uiti de servetele umede pe care noi inca le folosim la sters maini murdare. Vezi ca exista unele "antibacteriene" pe care eu le am mereu in geanta pentru juliturile din parc

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Paste fericit, dagele mele ! Adica dragele babei !

Noe, je t'aime aussi !!! Audi !

Va pup si va scriu si maine ! Promittt !!!

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Comote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Fetili stiam io ca ma pot baza pe voi

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Hristos a Inviat!

Misha...ca trusa de prim ajutor...din ce am eu permanent se afla: Siropuri:panadol,tylenol,ibuprofen.(Trebuie alternate)
Supozitoare:Voltaren,
Betadina,adax spray antibacterial,dezinfectant,antifungic care nu contine alcool(adik daca puiu mic face buba mare si-l dai cu adax nu-l ustura)
Plasturi cu desene(eu nu am,dar acu vine vara si sunt folositoare )
Pansament...Sudocrem(declarata cea mai buna crema pentru funduletz din lume),vata
Ser fiziologic,tampoane speciale sterile
Alte idei numai am
Pastilute nu se dau la astia mici,doar siropuri si supozitoare.

Restu siropurilor de tuse,antibiotice(tot sirop),o sa ti le dea pediatru(sper sa nu fie cazul)

Sper sa gasesc si pe la noi, ca de Adax si Sudocrem nu am auzit, dar nici nu am cautat special.

Citat:
citat din mesajul lui sorana
Daca bebe nu face la olita atunci B Panthene (sper ca asa se scrie) crema pentru iritatii (nu ala pentru rani).
Panadol si Nurofen sirop (primul e paracetamol pentru raceli, al doilea e ibuprofen pentru dureri, de exemplu dureri de dinti, scade si febra).
Poti sa mai ai in casa SMECTA dar nu stiu cantitatea care se poate da, preferabil e sa incerci intai cu orez

Nu se dau pastilute sub 6 ani asa ca doar siropele ...

Ar trebui sa intrebi daca ia Vigantol (vit D3) zi de zi, Monicai i-am dat pana la 18 luni, apoi doar 6 luni/an, din octombrie in aprilie.
Oricum in functie de varsta ar trebui intrebat dr. daca ia Vigantol si vara sau nu.

Ma mai gandesc si revin ca acu au venit musafirii

La olita inca nu face, doar e pus asa, din cind in cind, daca se nimereste, bine, daca nu, tot pampersul e de baza De B panthene asta am auzit tot felul de pareri, la genul ca nu oricui ii prieste. Dar o sa incerc, ca altfel nu am cum sa aflu.
De pastilute, m-ai pus nitel pe ginduri, ca i-au fost prescrise pastilute de catre un medic pediatru, pentru o bronsiolita acuta si i-a dat, pe linga altele si Prednison pastile. Nu mi-a sunat bine nici mie, dar am zic ca e pediatru, deci o sti el mai bine.

Am o nedumerire, ca tot am auzit dar nu am vazut niciodata. Ce dreak e aia "batista bebelusului"? Ca de aspirator m-a lamurit kokiy mai demult

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Oana, Noe, da' ce va iubiti voi asa in public? Mai primiti personal in grup, sau nu va place menaj in 3?

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Cel mai tare mesaj de Paste: Ce face un cal intr-o plantatie de canabis? Paste fericit."
Autoarea se recunoaste ea, ca nu avea cum sa fie decit de aici

Mergi la inceput

Bueyyyyy, ce-i cu linistea asta pe aici? Parca nu va mai recunosc!
Ia bagati niste cu ceapa verde si chimen sa va treziti din amorteala si dupa beutele si mincaturile de ieri! Sau sinteti lipite de pat de atita miel, cozonac si pasca? Ha?
Trezirea!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Cel mai tare mesaj de Paste: Ce face un cal intr-o plantatie de canabis? Paste fericit."
Autoarea se recunoaste ea, ca nu avea cum sa fie decit de aici

P'asta am citit-o la comentariile din ziarul Libertatea la subiectu cu pricina.Any way,un cal ca un cal...dar hai sa ne imaginam o capra,taur,vaca si cal ce ar face toti in lanul cu canabis?

Batista bebelusului se foloseste impreuna cu asipratorul.Daca el se sperie de aspirator poti sa tragi tu mucii afara.Eu am folosit pompite cea mai buna a fost cea de chicco ca are doua capete unu subtire si unu mai gros.
Daca pediatrul ia prescris pastile ti-as sugera sa citesti si ce scrie pe medicamente.Nu-i de glumit,la un copilas atat de mic sa i se dea pastile.
Sebi cand a racit la plamani a luat sirop Rinathiol deci de pastile n-am auzit in viata mea si nici la cabinetul medicului nu am vazut pastile,dar asta nu inseamna ca nu exista sau nu se da.

Lasa tu menaju cu 3 ca ele doua,croassantele se iubesc de ani grei

Daca inca nu i-au iesit toti dintisorii ai mai putea sa cumperi si Dentinox.
Exista mai multe creme in farmacii ptr fundulet deci nu-i musai cu Bephantenu'Sudocremu...Adaxu e posibil sa-l gasesti in farmacii,dar sunt convinsa ca exista astfel de spray-uri si sub altfel de denumiri.

Asa cum spune si Sorana,poti cumpara fiole de ser fiziologic sau spray.Eu am Sterimar dar in mall am vazut si alte feluri(tot sub forma de spray)

Io's pe baricade daca mai ai sialte nedumeriri

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Misha - la aia cu batista doar mamicile noi pot sa raspunda ca pe vremea mea maica nu exista
Sterimar se gaseste si la noi, da, cred ca e mai bine decat Olinth.
Oricum Monicai ii era frica de aspirator pe la 1-2 ani, asa ca nu cred ca s-ar fi potrivit la noi .
Pompita am avut si noi dar am folosit doar cand era bebe mic, sub 1 an.

Prednisonul parca e ceva cu cortizon, nu? Cam dubios, dar depinde ce avea, poate ca nu trecea altfel ... o sti dr. ce da ...

Monica n-a luat niciodata pastile, exceptie facand niste vitamine dar care sunt ca un fel de bomboane gumate dulci pe care le mesteca.

Dentinox sau Calgel pentru dinti, seara ii dadeam un Nurofen cand facea chiar urat de la dinti.

Cu Bepanthene noi n-am avut probleme dar cine stie ... se poate si cu crema de galbenele, dar e mai slaba, trece mai greu iritatia. Exista si o varianta romaneasca, echivalent de Bepanthene (adica tot cu oxid de zinc) eu n-am incercat-o, cica miroase urat

Si acu' lasa-le incolo de medicamente si hai sa-ti du un sfat practic
Cumpara mata cateva jucarele si carticele pe care le ascunzi undeva sa nu le gaseasca. In caz de figuri pe capu' lui scoti una de la ascunzatoare. Figurile ii apuca seara, de oboseala probabil, si o jucarie noua ii inveseleste instant

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput