***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Misha In trusa trebuie obligatoriu termometru.
Despre creme "depanda"
lui Donu' ia priit crema de galbenele;Isabella doar cu Bepanten.
Vigantolul stiu ca se da pana la 2 ani.
Eu nu am "batista bebelusului" dar mamici care o au sunt fff incantate.
De pompita nu sunt multumita 100%.

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
misha71 spune:
Doamneeee!!! In ce s-a transformat subiectul asta 
De nu ne-or muta moderatorii la Clubul scutecelor......mare minune! 
Shefelor sa traiti! 

Mi-am tras listuta si ma duc sapt asta la farmacie.

Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
misha71 spune:
Sorana buna ideea cu jucarioarele, numa' sa nu ajunga sa faca figuri mereu, ca va sti ca primeste ceva nou
Prednisonul parca era legat de mincare nesarata, ca altfel te umflai, ceva de genul asta.
E tare greu cind nu controlez eu situatia. Nu am incotro decit sa iau de buna ce mi se spune ca i s-a dat, i s-a facut, etc. Dar mai e putin si sper sa fie bine.
Sa mor daca am incredere ca i s-au dat toate tratamentele astea. Stiti cum e: daca nu vezi cu ochii tai, e greu sa crezi chiar tot.
Rhoneea, cred ca si eu voi lua pompita, ca-s ma grea de cap cu aspiratoare, BB-uri si halte d'alea, deh! virsta. Incep sa ma lase toate alea si io mai am pretentii de neuron sanatos si intreg! ![]()
Dodo
parca imi fuge si mie prin cap informatia asta cu vigantolul, dar e o ceata totala, deocamdata./ Sper sa ma descurc, ca doar n-a murit nimeni din asta ![]()
Doamne! ca ciudata ma sint! Ce aveam in cap acu' citeva luni si ce am acu' ![]()
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
(LadyJ)
sorana spune:
Da, de Vigantol trebuie neaparat sa intrebi. De cantitate mai ales. Era ceva cu 3 sau 5 picaturi pe zi in functie de varsta si greutate ... cine mai stie? A si mai era ceva ca se foloseste doar 4 saptamani si se arunca, chiar daca mai e in sticla ...
Stiu ca i-am dat Monicai continuu pana la 1 an si 9 luni, am intrerupt pe lunile de vara si apoi iar din octombrie, adica de la 2 ani. In lunile de iarna se da pana pe la 4-5 ani.
Figurile la 1-2 ani sunt provocate de ceva, nu cred ca face figuri degeaba. In general de oboseala, foame, dureri de dinti.
Figuri de figuri mai tarziu un pic ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
misha71 spune:
Halooooo!!!! Adunarea de pe drumuri ca miine incepeti muncile! ![]()
Nu-mi vine sa cred ce liniste e pe aici! Parca va vad miine ca pina vin io acasa treceti la alt capitol ca acu' va dati lovite: sarmale, miel, cozonaci, oua......... burta la soare (cine are)
mahalaua!
(LadyJ)
sorana spune:
Cine are ... ce? Burta sau soare? ![]()
Io maine nu muncesc sac, sac.
Mai am o zi de vacanta.
Si ma duc la film ...
Evident desene animate, ca doar nu la film-film ![]()
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
devoska spune:
Hristos a inviat!
Ati dat gata sarmale, cozonaci, vin, oua? Hai ca eu am plecat de acasa pentru 3 zile si m-am intors dupa 10
. De aici si absenta mea... nu am avut internet
Dar am dat o fuga pana la Ciocanesti sa vad cat de grozave sunt oualele alea pe acolo
Si daaaa sunt imense
Nu am apucat sa citesc din urma, dar ,Mishulica, inteleg ca ai adus comoara acasa? 
Multi pupici la toata mahalaua! Si ne "auzim" maine, ca acum pic de somn. Da' nu puteam sa ma duc la culcarica fara sa trec sa vad ce mai faceti. 
MadameBovary spune:
Mi-e cam somn. Cred ca de la atata mancare.. s-a dus naibii rejimu' meu cu sarbatoarea asta!
mananc si mi se face somn. O fi sanatos??
Azi am avut musafiri. Lungile mese in familie cand trebuie sa iei parte la toate discutiile si tre sa stai acolo, cu ei, ca altfel dai dovada de nesimtire
. Era un film la televizor pe care as fi vrut sa-l vad, dar ma cam cotropeste somnul in momentul acesta si nu stiu daca mai rezist inca o ora pana incepe...
Oricum, voua va urez somn usor si vise frumoase!! 
rhoneea spune:
Sorano bine ti-o fi
da io stau zilnic acas'![]()
Hai v-am pupat
pe toate cu burti si soare
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!
"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"
Dodo-pui spune:
Hristos a inviat!
Plesnitelor uitati aici 
si 
La noi e inourat
....

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!