***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

cum sa nu PanaMea...cum sa nu...si altceva mai vrei???
poate un soferas sexicios care sa te duca unde vrei.
ia uitati cum stau trebili...eu incep de pe acum si chestii sintimintale...ca de maine o iau la trap...sau ma rog...la volan si tot ma duc si ma duc, nu stiu cand ma intorc.
deci:
Sa aveti lumina in suflete, sa fiti sanatoase si frumoase, Paste fericit alaturi de cei dragi voua...iar sa va aduca ce vreti voi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Ma pregatesc si eu de plecare, tre sa aleg tzoale festive... pentru MIEL, orice!! va pup si va urez maine toate cele pentru ca nu-i inca timpul... si stiti ca eu nu urez inainte .

noapte buna si ... usor cu mancarea la orele astea obscen de tarzii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Paste fericit tuturor! Sa fiti sanatoase si sa va fericeasca organu' zi de zi!

Fetili saru'mina mult pentru cuvintele frumoase
as mai trage o perdea de pupicei da' ma bate Delphi

Gabitzu nu-i muta masina, ca se muta si ea la tine, si nu stiu cum o sa te descurci cu atitia taietei pe metru patrat

Delphinutzo sa stii ca taieteii tai au ajuns in oala mea cu bors, asa ca sa stii ca miine o sa-l maninc pe Max cu taietei.....pardon, cu fulgi cu tot

marami sa-ti aduca iepurasul o masina bengoasa si un sofer sexos!

vio io cred ca "cumintenia" asta nu va dura Acu' doar cit e mai obosit dupa cantonament, ca dupa aia, vezi tu

Ana ne-ai parasit? Io te astept sa te tzuc live!

Tizo, mare dreptate ai si foarte frumos ai scris

toata mahalaua si sa va aduca iepurasul ce vreti voi mai mult si mai mult

Drum bun, licurici iubit!

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Si acu' tema pentru acasa
Ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor pentru bebe? Pastilute, siropele, d'astea adica.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Sarbatoare frumoasa si linistita, nebunaticelor!

Oana, je t'aime, croissant, eiffel, amour, cherie, chocolat, etc

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici- Drum bun, Emma!

www.bebelissimo.com/" target="_blank">Bebelissimo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Hristos a Inviat!

Misha...ca trusa de prim ajutor...din ce am eu permanent se afla: Siropuri:panadol,tylenol,ibuprofen.(Trebuie alternate)
Supozitoare:Voltaren,
Betadina,adax spray antibacterial,dezinfectant,antifungic care nu contine alcool(adik daca puiu mic face buba mare si-l dai cu adax nu-l ustura)
Plasturi cu desene(eu nu am,dar acu vine vara si sunt folositoare )
Pansament...Sudocrem(declarata cea mai buna crema pentru funduletz din lume),vata
Ser fiziologic,tampoane speciale sterile
Alte idei numai am
Pastilute nu se dau la astia mici,doar siropuri si supozitoare.

Restu siropurilor de tuse,antibiotice(tot sirop),o sa ti le dea pediatru(sper sa nu fie cazul)

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

Hristos a inviat, dragelor! Sanatate va dau si va doresc ... cat incape. Si apoi fericire si zile roz, cu soare si cu veselie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Adevarat a inviat!

Paste luminat si fericit alaturi de cei dragi!

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Si acu' tema pentru acasa
Ce trebuie sa contina trusa de prim ajutor pentru bebe? Pastilute, siropele, d'astea adica.

Daca bebe nu face la olita atunci B Panthene (sper ca asa se scrie) crema pentru iritatii (nu ala pentru rani).
Panadol si Nurofen sirop (primul e paracetamol pentru raceli, al doilea e ibuprofen pentru dureri, de exemplu dureri de dinti, scade si febra).
Poti sa mai ai in casa SMECTA dar nu stiu cantitatea care se poate da, preferabil e sa incerci intai cu orez

Nu se dau pastilute sub 6 ani asa ca doar siropele ...

Ar trebui sa intrebi daca ia Vigantol (vit D3) zi de zi, Monicai i-am dat pana la 18 luni, apoi doar 6 luni/an, din octombrie in aprilie.
Oricum in functie de varsta ar trebui intrebat dr. daca ia Vigantol si vara sau nu.

Ma mai gandesc si revin ca acu au venit musafirii

Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Hristos a inviat!

Un paste cat mai fericit alaturi de cei dragi.

Ieri am venit dimineata de la munca, iute am facut piata cu pruncul din dotare, si treci la trebaluit, gatit...
Seara am dat cu aspiratorul, sters praful, baita amandoi (cu Andrei) si gataaaa! In pat cu noi, am picat rupta.
Calculatorul nici macar nu l-am deschis Iar Andrei s-a uitat toata ziua la desene pe Bebe tv, si n-a dormit la pranz.

Mishu, nastere usoara! Ce veste buna! Asa da, iepuras. Vad ca ti-au raspuns foarte bine, si nu prea am completari acuma. Am mancat, am baut si-un pahar de vin, si neuronu' mi-e amortit...

Inima nu e judecata dupa cat iubesti, ci dupa cat te iubesc altii
(Vrajitorul din Oz)

Poznele lui Andrei

Nasterea lu' Andrei

www.dropshots.com/andruskandu" target="_blank">PozeAndrei

Andreea lui Andreiut Puiut 11.06.2006

Mergi la inceput