***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***
Raspunsuri - Pagina 9
misha71 spune:

Drum bun, licurici iubit! 
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
POFTITI IN BAZARUL LUI MIHAITA!!!
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
marami spune:

leneselor,
buna dimimeata
buna dimineata
buna dimineata,
acestea fiind zise va pup apasat pe toate si va zic de pe acumk ca nu am sa va citesc decat la noapte, ieri m-am intrecut pe mine
adica nu m-am apropiat deloc-deloc de DC
SARBATORI FERICTE!!
iepurache sa va aduca tot ce poftiti, visati sau nu visati....pace si lumina in suflete
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
Delphinas spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
sorana spune:
Misha - hai cu intrebarile 
Ma bucur mult de vestea buna - abia astept sa zici cum e cu puiul acasa 
Vero - Misha naste copil mai mare decat oamenii obisnuiti. Pentru ca Misha e speciala si nu poate sa fie ea "normala" ![]()
Irina - si tu esti Leu?
Daca faceti capitolul viitor cu surprize de-astea io o sa tac ... ca al meu n-a facut in viata lui asa ceva. Doar daca ma primiti cu surprize de-alelalte
Exemplu de surpriza facuta de al meu va redau o convesatie telefonica avuta pe 25 septembrie 2008:
Sorana: - Ce zi e azi?
Liviu: Miercuri
S: Nu, ma. Ce data e azi?
L: Aaaa, pai, aaa (intre timp se uita in calendar) 25 septambrie.
S: asa - si ce s-a intamplat intr-o zi ca asta, acu' niste ani?
L: Aaaa ... ne-am casatorit? Pe 25 era? Hmmmm
S: Acu' cati ani?
L: 3-4?
S: Hai, ma da-o incolo, are fi-ta 6 ani ...
L: Zau? Asa mult a trecut? 7 ani?
S: Nu, ma - 9 ani!
L: Da?? Oau ce multi 
Eu am concluzionat ca trece viata langa mine ca o clipa, nu se plictiseste omu' cu mine
Iulia - la faza cu moaca soacrei pe hartie igienica nu m-am gandit
Dar zau ca nici acolo nu vreau s-o vad, m-ar deprima
Daca "doar" de un an va evitati ... mai ai sa ma ajungi, eu nu mai vorbesc cu a mea de 4 ani ![]()
Vio deci ti-a priit cantonamentul
Dupa ce ca ai stat linistita o saptamana acu' nici nu mai alearga copilul ... marfa.
Moama ce de-a gospodine pe aici. Cozonaci si alte alea. Io nu-s in stare sa fac ... nimic in bucatarie. Dar oo tot fac si eu (azi, ca joi n-am apucat) ![]()
Ana - bun venit 
Sorana si Monica (6 ani)
"Daca oamenii sunt buni doar pentru ca se tem de o pedeapsa sii spera într-o rasplata, atunci chiar ca suntem o adunatura jalnica" - Albert Einstein
mihaela77O spune:
La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Iisus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou - acest model al intregii creatii - "intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului".
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi. Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu.
Pastele este unul dintre cele cateva momente de peste an cand ne oprim putin din agitatia vietii de zi cu zi si ne privim sufletele.
Ne amintim si meditam la cuvinte precum: credinta, speranta, lumina, iertare, incredere, rabdare.
Ne gandim la un sens al vietii si la un nou inceput.
Ne propunem sa fim mai buni si mai ingaduitori cu semenii nostri. Sa le acordam mai multa atentie. Sa le umplem viata de bucurie si sa-i sprijinim sa-si indeplineasca dorintele. Reunim intreaga familie, ne jucam cu copii nostri, ne vizitam prietenii, facem planuri de vacanta.
Fie ca Sfanta Sarbatoare a Pastelui sa va aduca voua si celor dragi sanatate, pace si liniste, sa va lumineze sufletul si viata, ocrotindu-va casele, iar Iepurasul sa va puna pe masa un cos mare cu cozonac, vin, oua rosii si multe bomboane de ciocolata.
Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o promisiune la fiecare grija, o binecuvantare la fiecare pas.
UN PASTE FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
sa zice ca am terminat.
sa va salut drage mele
la fiecare dintre voi.
nu a dat nimeni azi...dau eu una [acum] poate mai simtiti nevoia.
eu mi-am pus una bucata masca cu lut si lapte pe fata...si max a zis sa nu stau pe langa el, ca il ia cu spasme.
mai trebuie sa fac
si manichiura si gata...
lu max i-a venit o idee tare neispirata...sa o luam la inviere si pe maica`sa si pe sor`sa...
asa mi s-a facut parul cand am auzit. vrea ca seara de inviere sa-mi tihneasca...asa ca nu o sa spun nimic.
kokiy eu mi-as face kilometri de hartie inginerica cu mocili la cumnatii si cumnatili mele si of course...cu ma`sa. si aici nu as face econimie.
ana
sa ma scuzi, da eu am uitat sa iti urez bun venit. uite pt tine fac un program artistic, asa de bun venit:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa
gabriella1 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delphinas sa zice ca am terminat. sa va salut drage mele la fiecare dintre voi. nu a dat nimeni azi...dau eu una [acum] poate mai simtiti nevoia.eu mi-am pus una bucata masca cu lut si lapte pe fata...si max a zis sa nu stau pe langa el, ca il ia cu spasme. mai trebuie sa fac si manichiura si gata...lu max i-a venit o idee tare neispirata...sa o luam la inviere si pe maica`sa si pe sor`sa... asa mi s-a facut parul cand am auzit. vrea ca seara de inviere sa-mi tihneasca...asa ca nu o sa spun nimic.kokiy eu mi-as face kilometri de hartie inginerica cu mocili la cumnatii si cumnatili mele si of course...cu ma`sa. si aici nu as face econimie. ana sa ma scuzi, da eu am uitat sa iti urez bun venit. uite pt tine fac un program artistic, asa de bun venit: ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici poze, Just Me Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita ambitioasa |
ca jur ca-ti mut masina din fata blocului.
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
gabriella1 spune:
Va doresc un Paste linistit, cu sanatate si cu impliniri!

Misha... n-am cuvinte sa-ti spun cat ma bucur ptr tine. 
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
marami spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui gabriella1
ca jur ca-ti mut masina din fata blocului. Gabriela "Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele. |
YEEEEEEEEESSSSS!!!!
Da` asa-i ca o muti in fata blocului meu cu chei cu tot
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!