***Prietenie la plesneala-Paste fericit!!***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dapp...am inceput sa vad incrucisat...in loc de posta....post...o fi de la chestia de pe capul meu...care decoloreaza parul...
facem livrari la domiliciu clientului....face di tatiii
baii S e fenomenala....si de regula cand ai kupii mici si e liniste...sigur fac ei ceva....asa faceam si eu...
am spart odata 1 carton de oua...pe vremea lu raposatu...era scump bree, scumpp...si eu le luam si le ciocnea....si eram asa fericita...aveam peste tot ou...cred ca si acolo ca nu se era pampers pe atunci...si cand m-a vazut vecinu, ca el avea grija de mine...si-a pus mainile in cap. m-a luat, m-a spalat si pana a venit mama acasa a spalat si covoru...sa traoasca vecinii.
si am mai facut eu ceva...dar nu se poate da pe post acum...e prea dimineata
ma duc sa vad ce a iesit in cap...daca a mai ramas vreun fir de par...si sa mai bag o poate reusesc sa ma trezesc mai bine.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
poze, Just Me
Infertilitatea este o boala, Bazar pt Mihaita
ambitioasa

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

draga mahala si .

Anushka
Iulia a sosit azi pachetul

Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MadameBovary spune:

toata mahalaua, fara numar! ma duc la sopingu' de Paste, anul asta cu buget redus

Mergi la inceput

mi-s terminata de treaba...si mai am...parca izvoraste de undeva asa parca nu se mai termina.
am facut si niste profiterol .... care au iesit super...
fug la trebi....ca ma striga

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Vero draga,spor la trebi,iti rasfeti consortu ii??

Oana,hai sa-ti zic si cateva intamplari,amestecate asa....

Intr-o seara imi spune:"Honey,put for me some ice in a glas,i want to make a vodka cocktail"Boon i-au paharu sa-i pun omului gheata ca de ii ciung de picioare.Cand deschid usa de la congelator zacea acolo o cutiuta de bijuteriiUn inel care avea un cap de leu(zodia mea) plin cu pietre.Superb!Din pacate il vazusem dinainte cotrobaisem in masina inainte

Alta seara,de fapt prima noastra seara impreuna,eu obosita franta dau cearceafu la o parte si deodata aud trosscccc.Bajbaii pe intuneric,el abia se abtinea sa nu ranjeasca,zic aprinde lumina sa vad ce-a picat ...cand colo o cutiuta cu inelu de logodna...in loc sa fie o noapte amoroasa am dormit ca un turc

Alta seara,lafel ma culc,si tot mi se parea mie ca perna e tare si dau sa o scutur cand o ridic vad o cutie subtire si lunga.(inauntru era un ceas timex)...

Asa avea mai multe de zis si comice si...de toate

Apropo am o idee ce-ati spune daca capitolul urmator va fi cu chestii de-astea.Sa mai povestim si noi...Sper sa nu supar pe careva cu ideea

Va pup de la A la Z si nu in ultimul rand Paste Fericit va urez dragele mele drage

Imi sunteti toate asa de dragi....Aici intodeauna daca intru ,ies binedispusa si cu baterii noi

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*

***SONIA - docs` did miracles ***
Si Mihaita,are nevoie de noi!!

"Oamenii,isi strica sanatatea pentru a face bani si apoi,isi cheltuiesc banii pentru a-si reface sanatatea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Irina,ce romantic!
m-ai facut sa visez
Misha,nastere usoara!
abia astept sa te vad mamica

sa va spus si voua:
Mihnea a venit sanatos din cantonament, dar obosit ...culmea, nu o sa credeti dar nu a mai alergat nici o secunda de la ora 2 de cand am ajuns acasa
cica au facut cate 4 antrenamente pe zi de le-a iesit pe nas alergarea
una peste alta el e ok,dar data viitoare ar vrea sa mai vada si altceva,ca el nu pricepe ca aici e tabara de sport nu de vizitare
kopilu' a mai luat o tresa,eu credeam ca am platit pt doua trese sau n-am inteles care e treaba sau maimutica asta nu a auzit bine cate trese a luat acum examen ca cica le-a dat vesetea la focul de tabara

eu am facut cozonac(dar cam subtire umplutura si s-a scurs in tava ca n-am mai avut rabdare sa mai masor laptele si am turnat -dar altfel e ok)pasca(2 bucati-una o duc la socrela)si doua droburi
maine fac cirorba de miel si poate mai fac o prajitura,ma mai gandesc ..... si duminica plecam la tara sa facem gratar....

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

cica am terminat si eu pe azi...cica...dar si maine e o zi cu noi treburi.
misha naste? da cand ai fost gravida fata? sau tu il tii ascuns? si nu ai zis nimic la nimeni...sa vezi copil mut ce o sa ai...
vion ma bucur ca domnu k-ratist e bine...deci mai tb trimis in cantonamente. intreaba pe sensei daca mai poate lua o gradinita dupa el, adica pe max sa se mai instruiasca si el in cate ceva d-ale ordinii si disciplinei.
nu va zic ce am facut azi ca sunt destule. pt maine mai am de facut ciorba de curcan, friptura, sa ma vopsesc, manichiura, podichiura&CO ca doate cine stie...dupa 12 zile de repaus total si de ochi tristi seara la culcare...poate prindem si noi vreun iepuras. si dat cu mopu, pus mochetele si gata...
acum plec la o alta seara de ochi tristi.
oana sa ne mai minunezi cu ce face mica S
plec ca ma cheama ceaiul

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Fetele, m-am strans si eu de pe drumuri. Am cheltuit banii patronului pe cadouri si acu' ma relaxez cu a mea mama pe canapea la "dansez pentru tine". Cred ca am imbatranit!

Mishuleano, venim la nastere, la botez, la taiere de motz, la prima aniversare, la prima zi de scoala, la prima partida de secs, la majorat etc. Aici, alaturi de tine!

Vio, pupici mari pentru karatistu' tau cel obosit!

si la toata lumea, de altfel... sustin friptura de miel!! Cine da, cine se lauda ca are, eu ma infiintez la usa! O bucatica de friptura si salata verde si-s fericita pana la Pastele viitor!

Mergi la inceput

Bai, mahalaaaaa, dar unde va preumblati trupurile cele mladioase???

Mergi la inceput