*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 7
Olgutzika spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mimonix
Orice ai zice nici tu nu esti normala ![]() Pai bine fata, eu la numele albumului te-am pus sa te uiti ???? Am folosit si eu unul mai vechi din care am sters oribilitatea mea de poza ![]() ![]() Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |

Mimo, sunt frumoase raaaaau
!!! Abia astept sa vad finuutzaaaaa gatitaaaa 
La multi ani, sot de Simo! La multi ani, sot de Adriuta!!!! Sa fiti sanatosi si fericiti!!!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
remaliss spune:
Buna seara la toata randunimea!
M-am gandit sa ma pun si eu putin pe-o crenguta si sa mai ciripesc putin, ca taaaaaaaaaare multa vreme a trecut de cand nu ati mai auzit de noi! Va era dor de noi?
Adriuta, am aceleasi ganduri crete in ce priveste postarile pe forum...Eu am scris demult la alt subiect (atunci cand am pierdut sarcina) si mare mi-a fost mirarea cand intr-o discutie cu o amica, mi-am dat seama ca ea stie povestea mea, FARA CA EU SA VERBALIZEZ ce mi s-a intamplat! Oricum, am facut-o laconic si atunci pe forum, dar si cu ea...Eu nu cred ca din alta parte ar fi putut afla, sunt sanse minime...Cata vreme scriu despre mine si familia mea numai de bine, chiar incurajez sa-mi fie citite randurile ![]()
Naty, felicitari Iuliei pentru progrese!!Ma bucur mult ca evolueaza atat de frumos!
Bubule, sa stii ca am gatit din retetele tale!Mi-au iesit toate
Revin...
Alina, o mamica fericita!!
bubu05 spune:
Remaliss
si ma bucur ca ti-ai placut si iesit retetele ![]()
Mimo 

Sunt superbeee! Foarte finute si frumoase! Mai iei un dresulet si un body si te-ai scos
Cate luni are finuta? mor dupa rochita si pelerina 
Stefu s-a jucat in scaunul de masa cu niste cuburi si apoi le-a aruncat pe toate jos si in bucataria mea sunt numai cuburi, vase n-am spalat, zici ca-i razboi acolo, dar nu mai ridic ![]()
Maine dimineata ma duc si eu sa-l impartasesc pe Stefu!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Olgutzika spune:
Giani, ce zici tu acolo cu serviciul?!?!?! Cu tensiunea?!!?!? Mai, ne certam!!! Hai, vorbeste, pe termen scurt o sa iti creasca tensiunea iar povestind, da' in final te mai calmezi. Plus o tona de d-astia
..si Andriciul acasa...stii cum te repari?
Adriuta, exact sentimentele astea le am si eu...si nu poci sa dezvolt ca Big Brother-ul e cu noi. Cand m-oi vedea cu fetele intre 10-15-50 de perechi de ochi si nu uit, o sa povestesc ![]()
Tuchi cred ca i-a dat p-aia in judecata de nu apare. Sper ca asta sa fie cauza absentei, si nu urechi si amigdale defecte...
Nico, sa nu ma injuri, dar cand am citit de rotavirus, am vrut sa iti scriu sa il tii la distanta pe Stefan...si sa ai si tu grija...nu am facut-o, ca nu am timp de scris, si uite ca imi reprosez, poate ti-ar fi fost de folos la momentul potrivit...Sanatate!
Mimo, da-mi si mie unde ai citit aia cu trei parti ale corpului la 18 luni. Ma rog, nu neaparat asta ma intereseaza, cat celelalte achizitii, cu partile corpului sunt linistita, arata opt.
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Bubule, si daca ii zici lui Vladut ca da, tu le-ai pus, dar asta pentru ca a venit iepurasul si le-a adus, tu ai fost doar un simplu "asternator de lenjerie" si "intinzator de pijama"
?
Ursulet, cum e Carmen?
Kitzy, felicitari! Sarcina usoara
!!!
Remaliss, ma bucur sa te revad
!
Ma duc, va
si va urez "Noapte buna"!
Olga
mamica de
Ioana-Sofia, 25 feb 2008
luny spune:
mimo la Darvari sigur nu se mai fac botezuri! nu stiu de nunti, noi acolo ne-am casatorit, evident ca si pe Muf tot acolo am vrut sa-l botezam, dar nu se mai faceau!! asa am ajuns la Icoanei, ok si acolo!..haioase tare hainutele finutei!
si tot din greseala m-am intalnit cu Tonic, care se intalnise cu Clau, dar am ratat-o
cu partile corpului...daca ii spun sa-mi dea mana,si mi-o da, se pune?![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mihatp spune:
mimo, pot sa zic, ca dupa criteriile mele, e cea mai faina costumatie de botez ever.
ia uite la Luca cat de simplu a fost imbracat
naty, mi-a scapat...
pentru Iulia, fata isteata!
butu
si gudinde
, stiti ca trebuie facut ce zice popa nu ce face popa
... suntem prioritare in viata noastra, ca asa avem si viata. naspa cu somatizarea asta.
butu, de ce zici ca pica AMR-ul? nu se poate cumva cumva pastra, e atat de important pentru tine! pentru sanatatea ta!
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mihatp spune:
mimo
, scuze, da am tot mai putini neuroni
asta era poza ce voiam sa ti-o arat
http://good-times.webshots.com/photo/2486157280103392202aufPKf
Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008
Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade
mimonix spune:
Sunteti minunate, va multumesc mult pentru voturi, pot sa ma culc linistita 
A mai trecut o zi, am mai bifat niste lucruri de pe lista "de facut" , iar sunt obosita si iar ma retrag taras 
Olgule nu pot sa-ti dau linkul pentru ca mi-e rusine rau si mi-e frica sa nu-mi dai cu el in cap ![]()
![]()
Oricum nu ti-ar fi de niciun folos pentru ca acolo zice "trebuie sa te ingrijorezi daca ...blablabla
" si nu-ti da o lista de achizitii normale , intelegi tu...dar nu mai citesc siteuri d-astea, gata...mi-am revenit 
PA-PA-PA 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
mstela
cand pisica nu-i acasa joaca soarecii pe masa![]()
naty da-l pe mute
eu asa fac... mie mi se-ntampla cu soneria, se intampla o data ,se intampla de 2 ori pana intr-o zi cand m-am enervat si am desfintat-o ..mai ieri vine socrela acasa si imi zice am sunat la poarta dar cred ca nu ai auzit...eu cu zambetul pe buze nu am desfintat soneria de mult,am uitat sa-ti zic
...la fel face si andru ,inchide usi dar mai greu cu deschisul lor...si incepe sa se enerveze si tipa ...si mai nou ii place sa plimbe scaunele prin bucatarie..si scot un sunet atat de palacut pe gresie ..acum pe seara i se pusese pata pe niste bidonase cu muraturi..ce le-a mai sucit,ce le-a mai invartit..el mai are o palcere sa se joace cu portocale,sa muste din ele,sa le baleasca...
mufa impartasit
cu iertare...la multi ani sotior de simo sa fii sanatos !!!
ariel
sper sa vina cat mai repede latine ca la mine cred ca apare pe la vara-toamna ca luna asta am depus dosarul...
si bubulina gospodina...iote ca mai ai un pic si termini ,eu mai am nenica si ma rog de sot de 3 zile sa-mi puna si mie o perdea pe hol si sa-mi stearga niste geamuri de la veranda cu mopul ca sunt prea inalte si nu ajung,pe exterior ca pe interior le-am sters eu cocotata...maine fac si eu in baie si inca un holutz mic si gata...dar covoarele le pun tocmai sambata ca pana atunci sigur se mai murdaresc ...Stiu ca tu ai pus-o, nu-i asa??..copii astia cum ne prind la-nghesuiala
mihap asta chiar ca-i atreDe cate ori merg la Mc iau 100 de pliculete de pasta de tomate si le vars in sticla de acasa, 100 pliculete de sare, 100 pliculete de zahar si le pun in borcan, 100 plicuri de piper...200 de servetele
Nu plec niciodata de acasa fara o sticla mica de plastic in care scurg sapun lichid de la toaletele publice. Hartie deasemenea iau cata pot si de unde pot. Produse de papetarie de la servici.
Am observat ca daca la ora de lanci ma duc si privesc insistent mancarea unui coleg se simte si-mi ofera si mie jumate.
Ies io cumva din criza asta!

adriuta si eu mi-as dori dar nu s epoate..ata este spunem ce ne doare cum ne doare daca vrem daca nu ,nu mai spunem![]()
giani off
1. pai de ce ?
2.multa bafta sper sa invingi...sunt niste nesimtiti
3.cu tensiunea ai mare grija
sper sa te calmezi
4.off multa sanatate...
nicoleta multa sanatate
mimo de unde le scoti frate...

...mai dar chiar asa zozeliciul asta ne face figuri..ce o fi cu ea de nu mai da nici un semn..s-o fi apucat de cozonacit,de smotruit dar chiar asa macar un buna ziua sa ne mai dea si noua...zoooozzzzzzzzeeeeeeeee........
mimo sunt suuuupppperrrrbeeee hainutele..votez DA...nu le vinde finutza ta o sa arate ca o adevarata d-soara cu palariutza aia..cat despre numele albumului..freza noua..ma si gandeam
..ia sa vad cum s-a aranjat din nou mimo![]()

remaliss
si olgutza si nopate buna...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128

si de SAMUEL -1 martie 2008