*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)
Raspunsuri - Pagina 6
mimonix spune:

Pai bine ma, va las vesele si bine dispuse dupa ce va zic bancuri cu vecinu' si va umplu de flori de zarzar, plec sa fac nspe runde de cumparaturi, fac doua feluri de mancare, plec in vizita -vin din vizita, culc copilul si caut zarzaru' ...si???

Ce gasesc?
Pe Butucica cu tensiune 20
, pe Gudinde strangandu-si seful de gat
, pe Iulia nedormita
, pe ACDC lipsa
, pe Adriuta cu ganduri crete, pe Mufi nemancat, pe Nicoleta internata la infectioase , pe Ariel ranjita ![]()
si tot asa...numa' Bubu cuminte a spalat covoarele si le-a facut ca noi
Si mai vreau sa stiu ce i-ati facut lu' Zoze, s-o scoateti imediat din portbagaj sau pe unde o tineti sechestrata ca daca nu nici nu va arat ce am cumparat azi pt botez ![]()
PA-PA-PA 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
Simo27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui natynic Faza cu suflatul...si preotzelul ce ne-a cununat pe noi si a botezat-o pe Iulia (Stela cunoaste prea bine ![]() ![]() ![]() Naty mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC! www.onetruemedia.com/shared?p=7f4020c8ca8fe8c9c90c20&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul an al Iuliei... |
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
natynic spune:
citat din mesajul lui mimonix![]() ![]() Pai bine ma, va las vesele si bine dispuse dupa ce va zic bancuri cu vecinu' si va umplu de flori de zarzar, plec sa fac nspe runde de cumparaturi, fac doua feluri de mancare, plec in vizita -vin din vizita, culc copilul si caut zarzaru' ...si???![]() ![]() Ce gasesc? Pe Butucica cu tensiune 20 , pe Gudinde strangandu-si seful de gat , pe Iulia nedormita , pe ACDC lipsa , pe Adriuta cu ganduri crete, pe Mufi nemancat, pe Nicoleta internata la infectioase , pe Ariel ranjita |

Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008) DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Hi, hi, io-s cumintica si harnicuta, cam rupta-n doua la ora asta
, dar nu-mi pare rau!
Nico, saracii de voi, imi pare rau de tot...sanatate multa si sa va faceti repede bine!
Giani, au dreptate fetele...ce-i cu tensiunea asta
?? ai grija! 
Mimo, arata-ne, arata-ne ![]()
Luny, sa-i fie de bine impartasania baiatului si sa-i vina pofta de mancare
. Vino pe la noi sa pape cu Stefu ![]()
Naty, am uitat sa zic de Iulia scumpa, bravo ei ca a invatat sa arate atatea 
Ee, inca o faza haioasa
. A venit cumnatica Travi si l-a scos pe Vlad cu bicla la o plimbare pe langa bloc si eu am ramas cu Stefu sa termin treaba pe-aici. La sfarsit am schimbat si lenjeriile la paturi, iar lui Vlad i-am pus-o pe cea noua, cu Spiderman plus pijamaluta tot cu Spider de la Aricel
, super frumoase
. Cand a venit, s-a dus Travi sa-l schimbe si era f. uimita de lenjerie si eu m-am facut ca nu stiu nimic, ca 1epurasul i-a adus-o, ca a vazut ca e casa curata. Si Vlad zice: " Stiu ca tu ai pus-o, nu-i asa??" ![]()
Na, ce sa mai zic...am dat-o la intors, ca n-am auzit nimic, ca nu stiu
, dar s-a prins...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Simo27 spune:
Hai sa va cinstesc,totul e de post,dar delicios sa stiti
:

Va multumesc din suflet de urari
!Adriuta,esti o draguta ca nu ai uitat
!
bubu05 spune:
Stiam eu c-am uitat ceva ![]()
Simo si Adriuta, sa va traiasca randunoii, sa fie sanatosi!
Simo, bun-bunit ![]()
Eu ma oftic...ca am tinut post si tin in continuare, dar mi-am dat seama azi, cand faceam o painica noua, ca e cu lapte praf reteta
...alta paine nu am si din asta am mancat...ee, asta sa fie pacatul, in rest nu m-am atins ![]()
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Bine, bine...m-am mai inmuiat, noroc cu Vlad si cu iepurasul lui
Doamne Bubuimi si imaginez cat e de curat, simt mirosul ala de covoare si perdele spalate in nari si-as vrea si eu asternut cu spiderman 
Constat ca de fapt au fost si lucruri bune
S-au serbat niste randunoi (Simo, Adriuta sa va traiasca
), Iulia stie deja alea TREI parti ale corpului obligatorii de stiut pana la 18 luni
, parcul Gradina Icoanei arata bine si Mufi s-a impartasit(Schitul e minunat, nu stiu de ce nu m-am gandit la locul ala pentru botez
), Luny IAR s-a intalnit cu Tonic (e ceva fata asta
) si tot asa...deci veti fi rasplatite cu o vizionare de hainute si va rog mult, mult, mult sa fiti sincere ca eu nu ma supar...imediat le pun la vanzare si iau altele daca se voteaza NU
Doamnelor, poftiti
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Simo27 spune:
Adriuta,si eu ma gandesc de multe ori ca sunt citita de fine,mai ales![]()
si cum si scriu cate una-alta despre ele..iti dai seama
!
Giani,hai ca mai e putinnnn
!
fata cu tensiune mare!ai grija
si
LA MULTI ANI,ANTONIA!!!

Irina,sa-ti traiasca fata
Luny,nici Sam nu mai vrea sa pape!azi m-a capiat cu lingurita...nu vrea nimic si pace
Cuscra,
!cate medicamente are de luat Tea
..vai!poate iti faci timp putin acum de Pasti si o sa fi mai activa
Cleme,
!Vreau poze cu Diana
si va
pe toate!
Simo27 spune:
| citat din mesajul lui mimonix Bine, bine...m-am mai inmuiat, noroc cu Vlad si cu iepurasul lui ![]() Constat ca de fapt au fost si lucruri bune S-au serbat niste randunoi (Simo, Adriuta sa va traiasca ), Iulia stie deja alea TREI parti ale corpului obligatorii de stiut pana la 18 luni , parcul Gradina Icoanei arata bine si Mufi s-a impartasit(Schitul e minunat, nu stiu de ce nu m-am gandit la locul ala pentru botez ), Luny IAR s-a intalnit cu Tonic (e ceva fata asta ) si tot asa...deci veti fi rasplatite cu o vizionare de hainute si va rog mult, mult, mult sa fiti sincere ca eu nu ma supar...imediat le pun la vanzare si iau altele daca se voteaza NU Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea ![]() |
!Votez:DA!Da si mai mult imi place numele albumuluiSimo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
mimonix spune:
| citat din mesajul lui Simo27 si mai mult imi place numele albumului Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002, si de SAMUEL -1 martie 2008 |
Orice ai zice nici tu nu esti normala

Pai bine fata, eu la numele albumului te-am pus sa te uiti
???? Am folosit si eu unul mai vechi din care am sters oribilitatea mea de poza 

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze