*LMA*!! Puiutzi de Randunici 2008!! (246)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

PA, PA, PA, MIMO! superbe hainutele!! mie-mi plac pantofiorii!!!

Butu, nu vreau sa par lupu' moralist...dar merita aia tot stresul asta al tau??? eu macar stiu ca ma agit pt mine...si dupa patania de azi, am zis si eu ca ursu' ca de saptamana viitoare o iau mai catinel...ca nu-mi face nimeni statuie, iar daca mi-o face, nu am chef sa o privesc de "sus"

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
"Copilul rade:
Intelepciunea si iubirea mea e jocul !
Tanarul canta :
Jocul si intelepciunea mea-i iubirea !
Batranul tace :
Iubirea si jocul meu e-ntelepciunea !"
Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

hai ca iar am uitat de mine s-am scurtat somnul

va dulce, aveti grija de voi, ca-mi trebuiti

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + fix 365 de zile
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

merg si eu la nani ..va pup si va doresc o noapte linistita..

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ccris_ccris spune:

Noapte buna, somnoroase pasarele!
Recunosc ca am citit doar capitolul asta, sa nu dati cu rosii, dar sunt orele destul de inaintate!
Vreau sa urez si eu randunoilor serbati astazi!
S-o pup pe Butu si sa-i spun ca ma ingrijoreaza si ar trebui s-o ia mai catinel, s-o felicit pe cuscra pentru curatenie, pe Mimo pentru hainutele cumparate finutei (de unde, de unde? ca si eu botez in mai), sunt absolut superbe, sa-i urez sanatate Nicoletei si familiei ei, s-o pup pe Miha, sa ma ierte si sa-i urez cu intarziere !
Maine avem si noi zi de cumparaturi, dimineata vopsesc oua, la pranz ma duc sa-mi vizitez o prietena care a nascut la Medlife, iar pe seara la cumparaturi in marile galerii Militari.
Va pupez, pe maine noapte!

Cristina, cea mai fericita de Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!

POZELE MELE

Chocolate therapy is, oh, so good!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mimonix

Pai bine ma, va las vesele si bine dispuse dupa ce va zic bancuri cu vecinu' si va umplu de flori de zarzar, plec sa fac nspe runde de cumparaturi, fac doua feluri de mancare, plec in vizita -vin din vizita, culc copilul si caut zarzaru' ...si??? Ce gasesc? Pe Butucica cu tensiune 20 , pe Gudinde strangandu-si seful de gat , pe Iulia nedormita , pe ACDC lipsa , pe Adriuta cu ganduri crete, pe Mufi nemancat, pe Nicoleta internata la infectioase , pe Ariel ranjita si tot asa...numa' Bubu cuminte a spalat covoarele si le-a facut ca noi Si mai vreau sa stiu ce i-ati facut lu' Zoze, s-o scoateti imediat din portbagaj sau pe unde o tineti sechestrata ca daca nu nici nu va arat ce am cumparat azi pt botez
PA-PA-PA

bine ai zis!
iar finuta o sa fie o printesa mumosica foc!

LA MULTI ANI Sot de Simo!!

Cuscra si eu mi-am mai pus problema asa.. cat despre poze, daca nu as fi departe de ai mei as fi ffff zgarcita cu pozele.. dar cum nu ma potrivesc cu toti pe mess online sa le arat poze, nu am ce face..
Giani,Nicoleta multa sanatate!
Remaliss ma bucur sa te revad!

nici nu mai stiu ce voiam sa zic de cand m-am apucat de mesaj..
daca imi aduc aminte revin..
pana atunci va pupicesc!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

'neata stol...am facut cafeul daca tot a binevoit criss sa mearga la culcare...si ca sa parasc...ariel inca bantuie pe forum la ora 3...ca sa stim de unde ii vin lesinurile...si am pus de ceai si capuccino (liano, fa bine si nu mi-l da fierbinte ca m-oi arde)...si fac si bombocino (tonic, PINKul vine de la asa zisa aroma de strawberry, am luat o cutie din greseala si am deschis-o ca sa nu dau banii degeaba...si m-am obisnuit cu gustul ca si tiganul cu bataia).

deci, ceva aniversari astazi...NU????...pai si eu ce beau?...atunci post si rugaciune.

nicoleta, imi pare tare rau ca v-a napadit pe toti boala...si cel mai tare ma strange cand stiu ca ai fost departe de Matei...asta e cosmarul meu. Recuperare grabnica.

naty, eu nu am priceput ce a inghitit/aspirat Iulia...dar deja imi suna tino-nino in cap si vizualizam manevra Heimlich. Sanatate Iuliei si sa se intoarca cat mai repede in colectivitate ca sa invete si unde e putza

giani, sper ca ai sarit pe tensiunea aia si nu ai lasat-o sa faca (,) casa buna cu tine, imi pare rau de problemele cu serviciul (tu in CIC nu te mai poti intoarce?) si sunt convinsa ca viata o sa arate mai Roz vazuta printre pletele lui Andrei

gudinde, zile cat mai linistite la servici. Cum e mamica cu mana? Ai mai ajuns cu ea la spital?

zoze, unde umbli??????? Oare tu sa fi fost in Holden Commodorele ala verde tunninguit cu care m-am intersectat aseara la semafor???? Ca asa mi s-a parut...ca era o duamna la volan...si avea numar "OLTENIA 2"

ramo, nu pot sa iti spun ce imagine am despree casa in care locuiesti...la marime cat Casa Poporului...ca de vreo saptamana tot un dormitor/hol/baie/dulapuri smotruiesti. Bine ca esti gata. Iar la bucatarie sigur vei avea ajutor de nadejde...doar ce te vei gandi la vasul/oala de care ai nevoie si Andru ti-o va scoate din dulap...pupa-i mama lor de copii harnicuti. Ah da, si cu socrella, este normal sa mai aibe criza vreo 6 luni postoperatie...nu zic ca trebuie sa fie indiferenta fata de ele...trebuie regim...daca lucrurile o iau razna trebuie mers la spital

mimo, frumos outfit-ul, dar nu-i cam mare? Oricum, te vreau de nasa la fetita mea...ce zici...te bagi...ca atunci ma bag si eu la pus la dospit????? Ah da, si mai rascheteaza parchetul ala ca pare patat...si nu de alta dar te citesc vecinele si vad ce ai in casa si te-or barfi la sueta pe scara blocului. Tare Patapievici ala dom'le...dar sincer nu ma asteptam sa stea la bloc printre transee...sau poate de acolo sta cu impresia ca e dizident.

clau, cu ce sa ne deranjeze ca scrii trairile tale. Ma gandesc ca asta nu e crenguta in care doar cele cu cantec si joc sunt acceptate. Noptile nedormite, stresul, temerile au facut si fac parte din viata noastra.

luny, felicitari Mateiului coborator...poate asa reuseste sa se dea normal jos din pat si nu doar prin bufnitura.

bubu, felictari pentru Steful plimbator. Dar si eu cu drobul de sare, nu-i cam mic pentru M&M-urile alea? Am si eu un stres la viata mea

bitza, vreau poze cu tortul...ca sigur ai pregatit tu ceva deosebit...dar si cu buburuza aniversata.

adriutza, felicitari pentru cei 86cm. Sa va zic, ca am citit intr-o carte de pediatrie...ca la 2 ani copilul are cam jumatate din inaltimea adultului...si nu va zic cum stau eu si ma rog sa imi ajunga pruncul la 90 cm pana anul viitor in aprilie...ca asa sper si eu la 1,80 la varsta adulta...ca poate, poate depasim si noi pragul de 1.65 al familiei. Apropo, acum are 79cm...inca 11 si sunt multumita

alice, unde umblati...in infirmerie sau in Crang??? Ati scapat de radiografie?

hallloooouuu, bacauancele mele, cami, raluca, cum le-a fost feteleor la serbarea de la dansuri?

cleme, veni, vidi, vici...dar noi cand o mai "vidi" pe Diana? Sa intraznesc sa intreb cum iti e socrul?

stela, ma bucur ca ai aterizat iar pe crenguta. Ma bucur sa aud ca Teo e plimbareata...foarte bine, tot sa cerceteze. Si felicitari pentru prima propozitie. Iar cu masa, ce va stresati? Apropo, eu diagnosticul ala nu l-am inteles...o fi anizocitoza

Mihutza, cum stam cu AMR-ul?????? Ia-ma si pe mine...de fapt nici nu stiu la ce vreau in Romania...ca socrii mi i-am vazut...parintii sunt in Italia...cred ca de nenorocitul ala de zarzar imi e dor.

mikydoozza, felicitari pentru pasii Alexiei...are mama fata mare...nu uita sa incui seara usa...ca o sterge la discoteca...

simo, e normal ca la loviturile in fata/frunte/baza nasului sa apara vanataile in jurul ochilor...asa arata ca un ratonsa treaca

si va mai zic din putzul gandirii mele...eu cu apa plata/apa de robinet super fiarta/racita etc...nu ar trebui sa imi dau cu parerea de lenesa ce sunt dar...

asa am invatat eu cand eram tanara ca cea mai eficienta masura de sanatate publica pentru prevenirea cariilor este fluorurarea apei din sistemul de alimentare public. Si ca apa imbuteliata nu prezinta aceasta fluorurare. Nu ma intrebati daca prin fierberea apei de robinet se mentine aceasta fluorurare ca asta nu o stiu.
Asa ca nu zic ca musai acum ar trebui sa renuntati la apa imbuteliata...dar eu va incurajez ca incetul cu incetul sa renuntati la ea si sa optati pentru apa de robinet...care desi mai e cu rugina...mai are cocobrontozauri...zic eu ca nu e chiar asa de rea tinand cont ca e aceeasi pentru orase intregi si eu inca nu am auzit ziarele/buletinele de stiri vuind de vestea epidemiilor/intoxicatiilor in masa...parerea mea...

Si ca o completare, povesteam cu stomatologul de aici...ala ce vrea sa imi parcheze Subaru in gura...despre dantura perfecta, sclipitoare, ca de portelan a australienilor de 20-30 de ani. Si spunea ca e ca urmare a fluorurarii apei...si isi exprima regretul ca in ultimii 10 ani apa de la robinet nu a mai fost asa de po****ra...si a fost inlocuita de apa imbuteliata si tot felul de alte lichide "sanatoase" si ca deja se vede pe dantura copiilor lipsa acestei protectii...

am googalit un pic si am dat direct in desprecopii:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=1113

ovcourse ca si in domeniul asta sunt controverse...ca ce ne-am face daca nu ar exista carcotasi...viata ar fi asa de plictisitoare...dar eu va incurajez sa studiati problema si sa luati o decizie in cunostinta de cauza.

Mergi la inceput

daca in 12 minute nu v-ati trezit eu scot tobele....

Mergi la inceput

nimeni, nimic
TREZIREAAAA!!!!!

ma intorc la calcatul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

gecko io-te-ma, ca nu esti obisnuita cu mine la ora d-astea! ne-am trezitla 7, dar ma simt destul de ok...ma rog, stiu eu pe cineva responsabil cu starea de bine care acum e la job, si sunt singura azi, si vreau sa deretic prin casa, si..si...nu am mare chef, dar na!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

gecko io-te-ma, ca nu esti obisnuita cu mine la ora d-astea! ne-am trezitla 7, dar ma simt destul de ok...ma rog, stiu eu pe cineva responsabil cu starea de bine care acum e la job, si sunt singura azi, si vreau sa deretic prin casa, si..si...nu am mare chef, dar na!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

grija, grija cu starea de bine...ca am auzit ca e epidemie si poate iese cu ochi
ma duc sa mai bag un tricou

Mergi la inceput