Clopotei de ian-feb 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Ceska, ce bine ca esti in zona...uite vroiam sa te intreb ceva: vreau sa-i comand Sofiei de pe mytoys.de un metru de masurat copii (nu stiu cum ii zice altfel in romana) - ceva de genul asta: http://www.doudouplanet.com/Chambre-De-Bebe-Toise-Ours-Emile-Bengy.3042.html

Poti sa-mi spui cumva cum ii zice in germana, ca sa caut direct pe site-ul nemtesc? Eu nu stiu boaba germana si habar n-am unde sa il caut...

Mi-e ciuda ca nu am luat mai de mult de pe laredoute...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza,
asta cauti tu: Messlatten. Pe mytoys am gasit asa, direct la kinderzimmer, wohnaccessoires parca.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.fu.ca07.05/
Eu nu m-am putut hotari din care sa ii iau, probabil ceva cu winnie puuh.

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Stancutza,
asta cauti tu: Messlatten. Pe mytoys am gasit asa, direct la kinderzimmer, wohnaccessoires parca.
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.fu.ca07.05/
Eu nu m-am putut hotari din care sa ii iau, probabil ceva cu winnie puuh.

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Multumesc, ! E mai bine Benji cu burtica?

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Stancutza,
cu placere. Sa imi spui daca ai vazut vreuna care sa va placa si sa fie ok pretul.
Benji e mai bine cu burtica si de-acuma la un kk mai aiurea, accidental, o sa dau vina pe dinti! Popoul e iar fin ca o piersica.... e in forma maxima supra-obosit ca a fost afara cu Opa.
Asa ca mergem la nani!

Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Hristos a inviat!

Noi am fost la Inviere cu Marc, l-a tinut tati in rucsac, in caz ca ar fi vrut sa adoarma, dar nu a fost cazul...se pare ca e baiat mare deja...i-a placut si a stat treaz pana la 1 cand am ajuns acasa.

Ieri am facut tura pe la parinti, l-am recuperat pe Andrei de la ai mei, iar azi speram sa mergem intr-o excursie, dar cum a plouat, am stat in casa si am facut balamucul de rigoare cu 2 pitici in casa.

Acum ca a iesit soarele, servim pranzul si fugim in parc.

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Ceska,ma bucur ca Benji e bine

Noi,vai si amar acum ne chinuim pe rand sa o culcam,ii rupta de oboseala dar nu se culca,urla intr-una,am dat-o cu gel de dinti ca mi se pare umflata gingia,de mancat nu mananca,de abia mi-a baut 100gr lapte,imi vine sa fug de acasa

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

HRISTOS A INVIAT!
Va doresc sa aveti in continuare un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi voua!

V-a fost dor de noi? Noua ne-a fost dor ..

Eu am fost la Inviere..dar sa va povestesc despre seara de Inviere: pe la 21:30 m-am pus sa am culc (Ioana se culcase la 20), am adormit cu gandul ca ma va trezi sotul (eu nu am stiut ca el pleaca m dvm la biserica), noroc cu clopotele, care m-au trezit la 00 fix ..oricum aveam de gand sa merg la biserica dupa ce va termina de tras clopotele, ca nu cumva sa se trezesca Ioana..nu s-a trezit, apoi am plecat la biserica la 00:20 si ne-am intors la 3. Am lasat-o pe Ioana singura, cand ne-am intors ea dormea..am o fata tare cuminte.
Am cantarit-o si masurat-o la 15 luni si eu pe Ioana, are 10 kg si 700 g si 82 cm, binisor..iar a inceput sa manance putin, o inteleg, i-a spart un colt celei de a 3-a maseluta..pana ii ies toate + caninii (care sunt m durerosi, din cate am auzit) am de tras..in rest e foarte activa, nu sta deloc, tb sa stau dupa ea, trage tot ce prinde..dar e bine ca dupa 3-4 h max, se culca, doarme cate 2 reprize a 1-1 jum chiar 2 cateodata, iar seara la 19-20 ea deja doarme.

Am vazut si eu pozele Lalei D f frumoase, dar e 'periculos' cu Andrei, se carata peste tot, am vazut si pozele de la Peles..voi sunteti la munte?unde v-ati cazat? Scuze daca ai spus, am citit pe sarite..
Deasemenea si ale lui roli25 cu iepurasul la gradinita, frumos..si ale Alinei cu Daria imbracata in rosu, si ce frumos iepuras avea ea.
Lala 20 ai tuns-o 0 pe Bianca? Daca da, dupa cat timp i-a crescut parul? Multumesc.
rlc sandor FELICITARI! Soniei pt primii pasi, la cat m multi si siguri.

Am vazut ca ati vb cu ce se joc copii, Ioana a primit un carut cu un iepuras, il plimba prin casa, o masinuta (m simpla, dar e interesata de ea, ca are volan, roti, si la fel poate sa il impinga) si o tricicleta..veti vedea in poze.. dupa ce le voi uploada.

P.S. Va voi da o veste dar dupa ce voi afla sigur va voi anunta (chiar daca e prea repede ).Oricum eu imi doream si imi doresc, important e sa fie bine de data asta cu ajutorul Domnului . Doamne Ajuta! sa fie bine.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

De aici incep pozele (de cand a facut Ioana 1 an si 3 luni, de Florii si poze de la Paste).

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact

HRISTOS A INVIAT!
Va doresc sa aveti in continuare un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi voua!

V-a fost dor de noi? Noua ne-a fost dor ..

Eu am fost la Inviere..dar sa va povestesc despre seara de Inviere: pe la 21:30 m-am pus sa am culc (Ioana se culcase la 20), am adormit cu gandul ca ma va trezi sotul (eu nu am stiut ca el pleaca m dvm la biserica), noroc cu clopotele, care m-au trezit la 00 fix ..oricum aveam de gand sa merg la biserica dupa ce va termina de tras clopotele, ca nu cumva sa se trezesca Ioana..nu s-a trezit, apoi am plecat la biserica la 00:20 si ne-am intors la 3. Am lasat-o pe Ioana singura, cand ne-am intors ea dormea..am o fata tare cuminte.
Am cantarit-o si masurat-o la 15 luni si eu pe Ioana, are 10 kg si 700 g si 82 cm, binisor..iar a inceput sa manance putin, o inteleg, i-a spart un colt celei de a 3-a maseluta..pana ii ies toate + caninii (care sunt m durerosi, din cate am auzit) am de tras..in rest e foarte activa, nu sta deloc, tb sa stau dupa ea, trage tot ce prinde..dar e bine ca dupa 3-4 h max, se culca, doarme cate 2 reprize a 1-1 jum chiar 2 cateodata, iar seara la 19-20 ea deja doarme.

Am vazut si eu pozele Lalei D f frumoase, dar e 'periculos' cu Andrei, se carata peste tot, am vazut si pozele de la Peles..voi sunteti la munte?unde v-ati cazat? Scuze daca ai spus, am citit pe sarite..
Deasemenea si ale lui roli25 cu iepurasul la gradinita, frumos..si ale Alinei cu Daria imbracata in rosu, si ce frumos iepuras avea ea.
Lala 20 ai tuns-o 0 pe Bianca? Daca da, dupa cat timp i-a crescut parul? Multumesc.
rlc sandor FELICITARI! Soniei pt primii pasi, la cat m multi si siguri.

Am vazut ca ati vb cu ce se joc copii, Ioana a primit un carut cu un iepuras, il plimba prin casa, o masinuta (m simpla, dar e interesata de ea, ca are volan, roti, si la fel poate sa il impinga) si o tricicleta..veti vedea in poze.. dupa ce le voi uploada.

P.S. Va voi da o veste dar dupa ce voi afla sigur va voi anunta (chiar daca e prea repede ).Oricum eu imi doream si imi doresc, important e sa fie bine de data asta cu ajutorul Domnului . Doamne Ajuta! sa fie bine.

ALBUM
6 si 3 maselute

HRISTOS A INVIAT!

alina sper sa vii repede cu vestea buna!doamne ajuta! asteptam cu drag sa vedem semnatura ta iar modificata!

Mergi la inceput

jelimoni iti multumesc si sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa fie bine pana la sfarsit. Imi doresc sa te impaci cu sotul tau ,am citit, ca sunteti pe cale sa divortati, imi pare sincer rau , sper sa nu se ajunga pana aici, esti o femeie tare draguta si nu meriti asta..

ALBUM
6 si 3 maselute

Mergi la inceput