Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 15
codrutaa spune:
Buna!
Ellenuta
. Avem o masuta si scaunel de plastic primite de la Iepuras, pe care le-am luat cu gandul ca le va folosi si in casuta. Si eu m-am gandit initial la casute din plastic dar mi se par foarte scumpe iar ai mei au scanduri, deci ne costa doar manopera.
Ceska, multumesc
. Am luat modele. Noi nu avem asa curte mare incat sa putem amenaja spatiu de joaca acasa la noi, dar avem la parintii mei. Si cum avem de gand sa stam pe aici cam toata vara, ne pregatim terenul!
. O sa punem si pozici, acum insa suntem doar in stadiu de schita pe hartie si azi a venit mesterul sa ii aratam poze.
Rlc, sper ca Soniuca e mai bine!
Ioanact... tinem pumnii sa fie cu ochi!
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioanact jelimoni iti multumesc si sa dea Dumnezeu sa fie asa si sa fie bine pana la sfarsit. Imi doresc sa te impaci cu sotul tau ,am citit, ca sunteti pe cale sa divortati, imi pare sincer rau ALBUM 6 si 3 maselute ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) |
alina am mai spus si fetelor..nu sunt deloc victima in casnicia asta,pur si simplu nu ne mai intelegeam de fel,cred ca am grabit prea tare lucrurile cu nunta si bebe,poate nu eram pregatiti...acum ma gandesc ca tot raul spre bine,sunt si eu mai linistita si cred ca si pt robi e mai bine sa creasca fara sa asiste la certuri zilnice.

pun acum niste poze sa vedeti ce i-a adus iepurasul lui robert
jelimoni spune:
http://community.webshots.com/album/571253595JTrJnf poze cadou de la Iepurila
restul le am pe alt aparat si n-am cablu acum,da revin maine cu alte pozici
va pup,merg si eu la nani dupa ce-mi fac ceai ca inca n-am scapat de greturi..am facut o indigestie de toata minunea

Ioanact spune:
jelimoni am inteles.
Am vazut cele 3 poze cu cadoul de la Iepurila, f frumos, sa il stapaneasca sanatos, si sa joace frumos cu el..iar tie iti doresc refacere rapida..
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
miky_mamica spune:
ADEVARAT A INVIAT!
Dupa 2 zile de rasfat uite ca ne-am intors si noi acasa si am vrut sa va uram si noi toate cele bune, sa fiti sanatoase si frumoase in continuare si sa avem cei mai voiosi clopotei. Transmit si eu multa sanatate clopoteilor nostri dragi care sunt bolnaviori, parca Sofia si Sonia aveau problemute - sper ca n-am sarit pe cineva da am citit pe diagonala - va pupam dulce si speram sa treceti cu bine de per asta.
In seara asta Luca s-a culcat f devreme pt ca a alergat toata ziua in curte la mama si s-a bucurat de doua zile cu soare, dar nu numai el ci si noi am fost bucurosi ca am putut sa fim cu toata familia.
Va
ic si doresc tuturor numai zile cu bucurii!!!
cati_magureanu spune:
Dragele mele fete, va spunem, si noi, cu intarziere, HRISTOS A INVIAT, sperand ca ati avut sarbatori fericite si linistite alaturi de familie si prieteni! Ne-am intors si noi din concediul in Spania, tati s-a intors in state, noi mai stam in tara pana pe 25 iunie, lucrurile s-au mai linistit! N-am mai intrat de vreo cateva saptamani pe aici...nu mai stiu ce s-a intamplat!
O felicit pe Dana pt. bebe Darius sanatos si papacios!
Daca va ganditi sa va intalniti, in special in Moghioros, suntem si noi pe aici...
Pupici multi!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
----------------------------------------------
Ellenuta spune:
neataa
pofititi la
.. multa ca mi-e un somn de mor ..
raluca imi pare rau ca va chinuie dintisorii .. pupam printesa.
alina am vazut pozute cu ioana .. e o scumpica. cat despre veste .. sa dea Dumnezeu sa fie bine de data asta, tinem pumnii! chiar ma intrebam ieri cine o sa deschida odiseea de ianuarie-februarie 2010?
eu sper sa fii tu!!
cati aha .. deci eu strig dupa tine si voi imi umblati prin Spania .. ma bucur ca e totul bine! poate facem un moghioros intr-o seara .. sa se intoarca si laurici din grecia.
jelimoni wow .. ce cadou super! sa-l stapaneasca sanatos robsky!
codruta abia astept sa vad casuta printesei!
lalad tot la munte?? 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
15+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
Neata!
Jelimoni,
cred ca s-a cocosat saracul Iepurila carand asa frumusete de castel pentru Robski. La vara suntem o luna in Ro poate ii facem o vizita castelanului?!
Rlcsandor,
uf! dinti astia mi-au facut si mie o saptamana zile fripte. Acuma nu stiu in ce stadiu sunt maselele ca ii dau pace, azi noapte a dormit neintors pana la 7. Gingiile sunt inca umflate. Abia astept sa iasa toti....
Codrutaa,
e bine orice casuta ii puteti face, sa stea pe-afara toata ziua.
Eu tin minte ca aveam pe o strada vecina o fetita care statea toata vara la bunici. Gradina lor era numai cu gazon si flori, o mica livada. In capatul ei era ascunsa printre copaci si tufe o casuta. Cu pridvor, inauntru o bucatarioara-living si pe sus paturi. Adica un etaj cu saltele. Eram acolo de dimineata pana seara. Mama ducea vecinei mancare si pentru noi, eram f fericite acolo. Cand am vazut Stapanul Inelelor prima data si casuta hobbits-ilor m-a luat cu lacrimi gandindu-ma la copilaria mea, la verile in casuta aia. Aveau scaunele, masute de lemn mici ca pentru copii, plus cesti, farfurii, pahare ceainic asa mici etc. Nu o sa uit niciodata o ploaie de vara vazuta din pridvorul casutei.....care pridvor a fost inundat si am chemat bunicul fetei sa scoata apa. Cool era ca bunica ei nu venea decat sa ne aduca/cheme la mancare, bunicul venea in vizita cu trusa de scule, sa intrebe daca e ceva de reparat si il plateam cu frunze stantate cu pietre.... Copilarie!
Acuma fugim la grupa de piticoti, aici e soare....sa aveti o zi frumoasa!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
jelimoni spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ceska777 Neata! Jelimoni, cred ca s-a cocosat saracul Iepurila carand asa frumusete de castel pentru Robski. La vara suntem o luna in Ro poate ii facem o vizita castelanului?! Rlcsandor, uf! dinti astia mi-au facut si mie o saptamana zile fripte. Acuma nu stiu in ce stadiu sunt maselele ca ii dau pace, azi noapte a dormit neintors pana la 7. Gingiile sunt inca umflate. Abia astept sa iasa toti.... Codrutaa, e bine orice casuta ii puteti face, sa stea pe-afara toata ziua. Eu tin minte ca aveam pe o strada vecina o fetita care statea toata vara la bunici. Gradina lor era numai cu gazon si flori, o mica livada. In capatul ei era ascunsa printre copaci si tufe o casuta. Cu pridvor, inauntru o bucatarioara-living si pe sus paturi. Adica un etaj cu saltele. Eram acolo de dimineata pana seara. Mama ducea vecinei mancare si pentru noi, eram f fericite acolo. Cand am vazut Stapanul Inelelor prima data si casuta hobbits-ilor m-a luat cu lacrimi gandindu-ma la copilaria mea, la verile in casuta aia. Aveau scaunele, masute de lemn mici ca pentru copii, plus cesti, farfurii, pahare ceainic asa mici etc. Nu o sa uit niciodata o ploaie de vara vazuta din pridvorul casutei.....care pridvor a fost inundat si am chemat bunicul fetei sa scoata apa. Cool era ca bunica ei nu venea decat sa ne aduca/cheme la mancare, bunicul venea in vizita cu trusa de scule, sa intrebe daca e ceva de reparat si il plateam cu frunze stantate cu pietre.... Copilarie! Acuma fugim la grupa de piticoti, aici e soare....sa aveti o zi frumoasa! Ceska, mamica de Benjamin mic si scump (23.12.2007) Blogu` nostru Filmulete! Poze f. noi Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra |
ceska
cum sa nu?va asteptam!sa ne dati de veste cand veniti!noi iesim afara,va pupam si o zi frumoasa va dorim!
codrutaa spune:
Neataaa!
Noi suntem putin melancolice (triste e prea mult spus)ca a plecat tati... serviciul, ce sa facem! Alexia il tot cauta si il striga, desi, cand o intreb unde e tati, spune ca e la Odea (Oradea). Dar vine el vineri iar la noi!
Acum Alexia s-a indragostit de Abada si pititii (Alba ca Zapada si piticii): ii plimba, culca, imprastie prin curte, aduna.
Ceska, ce amintiri frumoase....hehe, vremuri de demult!
Plange, fug!