Clopotei de ian-feb 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici .. va dati seama ca ne chinuim la capitolul asta de 6 zile??

mai dati si voi un semn de viata ..

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Hristos a Inviat!

Ellenuta multumim de .. iti multumesc si pt vizionarea pozelor si a urarii de bine..sa dea Dumnezeu sa fie bine de data aceasta, cat despre odisee eu as vrea sa nasc in anul 2009 (adica Decembrie), daca e sa fie in Ianuarie asta e..eu asa zic, ca as fi in 4 sapt, cam asa..(daca nu m mult), si as naste in Decembrie 2009.
Cum va vrea Dumnezeu numai sa duc sarcina cu bine pana la cele 40 de spat, sa nasc usor si sa fim sanatosi.

ALBUM
6 si 3 maselute
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

HRISTOS A INVIAT de pe melaguri elene !!!!

nu am citit decat pagina asta, suficient sa vad ca nu s-au scris decat 6 pagini...
noi suntem bine. eleni s-a adaptat extraodinar de bine. para zici ca aici este casa ei...
singura problema este ca plange sa o scot afara de la 7 dimineata
ar sta numai in gradina....
acum doarme iar eu i-am pregatit masa si o astept sa se trezeasca, sa-i dau sa manance si sa mergem la plimbare.
este tare bine aici dar, sincera sa fiu, deja mi-e dor de casa mea, de televizor, de prieteni....
si am un gol imens in stomac de emotie caci naste prietena mea...
si, saraca de ea, nici nu-l are pe tutunaru - medicul ei - in bucuresti... habar n-am pe mana cui o fi incaput la elias...
hai ca trimit mesajul acesta si incerc sa mai citesc din urma.
va pup si mi-e dor de voi!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

laurici imi era dor de placintelele tale!! ma bucur ca eleni s-a acomodat bine!! vreme frumoasa si distractie placuta!

mai da si tu din cand in cand pe aici ..

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Hristos a Inviat !

Va spunem si noi cu intarziere, "sa purtati lumina primita la Paste in suflet, sa va lumineze calea si inima".

Noi am petrecut de sarbatori la tara si nu am avut cum sa intram inainte de Paste sa va uram toate cele bune dar sper ca ati avut parte de ele.

Noi nu am avut un Paste prea fericit, eu cel putin pentru ca inainte cu o saptamana sotul meu a ramas fara servici, asa pe nepusa masa. Dupa multa munca de calmare si gandire pozitiva, in seara de inviere David pune mana pe usa de la plita la tara si se arde la degetel .

Asa ca acum o sa ma duc cu David la doctor sa se uite la degetel, eu i-am dat cu Oximed pana acum dar arata rau dupa parerea mea si nu vreau sa se infecteze.
Daca ati patit ceva arsuri la copii si cunoasteti leacuri poate imi spuneti si mie ca sunt tare suparata.

Va pupam si speram ca nu v-am intristat si pe voi dar am simtit nevoia sa va spun si voua ce mi se intampla mie.

Claudia mami de David Alexandru 28.01.2008

http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community

Mergi la inceput

claudia imi pare rau de necazurile pe care le aveti .. sunt sigura ca or sa treaca si or sa vina si vremuri mai bune. uite o si un de la mine.

cat despre arsura lui david .. am patit si eu cu eva ceva asemenator .. aveam o placinta la cuptor si a pus mana pe geamul incins .. am zis ca mor de inima .. i-am dat repede cu ulei, cu crema arnica (are efect cicatrizant si de calmare) si am fugit la farmacie sa iau oximed .. din fericire, ei i-a trecut .. eu zic sa mergi la dr daca spui ca arata urat. poate il curata cu ceva mai puternic ..

sanatate multa!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Claudia, imi pare rau pentru toate problemele care au venit deodata. Se vor rezolva, cu siguranta! Pupic pe degetelul lui David, sa treaca arsura fara complicatii!

LauraD... wow, Grecia! Si eu visez la un concediu in Grecia, dar poate prin septembie, sa vedem daca gasim ceva convenabil cu avionul din Cluj.
Ca veni vorba de concediu (bine, eu am adus-o)am gasit cateva oferte bune pe litoralul nostru, dar mi-e tare groaza de drum cu masina, ar fi vreo 14 ore... prea mult pentru prichindea, nu? Voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ciumpilika

Hristos a Inviat !

Va spunem si noi cu intarziere, "sa purtati lumina primita la Paste in suflet, sa va lumineze calea si inima".

Noi am petrecut de sarbatori la tara si nu am avut cum sa intram inainte de Paste sa va uram toate cele bune dar sper ca ati avut parte de ele.

Noi nu am avut un Paste prea fericit, eu cel putin pentru ca inainte cu o saptamana sotul meu a ramas fara servici, asa pe nepusa masa. Dupa multa munca de calmare si gandire pozitiva, in seara de inviere David pune mana pe usa de la plita la tara si se arde la degetel .

Asa ca acum o sa ma duc cu David la doctor sa se uite la degetel, eu i-am dat cu Oximed pana acum dar arata rau dupa parerea mea si nu vreau sa se infecteze.
Daca ati patit ceva arsuri la copii si cunoasteti leacuri poate imi spuneti si mie ca sunt tare suparata.

Va pupam si speram ca nu v-am intristat si pe voi dar am simtit nevoia sa va spun si voua ce mi se intampla mie.

eu folosesc cu mare succes NEOPREOL , il prefer in locul oximedului, are si neomicina, nu se fac basicute cu lichid, si nu lasa semne, mie mi se pare super bun. pup baietelul

Dragele mele, sper va ati petrecut un Paste absolut minunat cu puiuti vostri, care sunt convinsa ca au spart cel putin jumatate din ouale rosii
Noi intram mai rar pe forum/blog pentru ca ne petrecem cea mai mare parte a timpului afara sau dormind. Va imbratisez cu mult drag

DAU UN PUPIC PENTRU UN VOT

MATEI

POZE
PITICUL URIAS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciumpilika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta

claudia imi pare rau de necazurile pe care le aveti .. sunt sigura ca or sa treaca si or sa vina si vremuri mai bune. uite o si un de la mine.

cat despre arsura lui david .. am patit si eu cu eva ceva asemenator .. aveam o placinta la cuptor si a pus mana pe geamul incins .. am zis ca mor de inima .. i-am dat repede cu ulei, cu crema arnica (are efect cicatrizant si de calmare) si am fugit la farmacie sa iau oximed .. din fericire, ei i-a trecut .. eu zic sa mergi la dr daca spui ca arata urat. poate il curata cu ceva mai puternic ..

sanatate multa!

Eva creste mare
Eva

papa bun

Multumesc Elle, sunt sigura ca vor veni vremuri mai bune in legatura cu sotul meu iar cu David, arsura lui este la degetel la aratatorul stang si il indoaie mereu, il baga in gura, eu ii dau cu Oximed doar cand adoarme. Ma duc si la doctor sa am eu inima impacata ca il vede si cineva avizat, probabil nu o sa ii faca nimic si sigur ii va trece si lui dar mai greu.

Faza naspa este ca era supravegheat de sotul meu cand a avut loc incidentul, imi este foarte greu sa nu ii reprosez dar incerc sa ma gandesc ca si cu mine a cazut din pat sau din carucior si asta e incerc sa nu ma vait eu mai mult decat copilul.

Astept soarele pe strada mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Avem si noi pozici relativ noi, facute de vreo doua saptanmani, inainte de a veni la tara! Aici http://family.webshots.com/album/571230957krKxkX

Mergi la inceput