Clopotei de ian-feb 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Hristos a inviat!

Am intrat si noi sa va mai scriem un cuvant doua ca vad ca suntem la acelasi capitol de o saptamana.

Noi am petrecut Pastele acasa, la Inviere am fost doar noi doi, piciu a ramas cu mama.
In rest pe la tara am fost duminica doar la soacra in rest am asteptat stropitorii( obicei la noi) acasa.

De citit am tot citit pe aici, am vazut pozele puse, ultimele cu printesa Alexia cu indienii.Ii sta foarte bine cu baticu rosu, scufita.
Codruta chiar voiam sa iti zic apropo de litoral.Noi ne-am facut deja rezervare la Neptun pe 3 iulie.Drumul nu ma sperie foarte tare pentru ca o sa ne oprim o noapte pe drum.Mergem de dimineata si unde ajungem pana seara pe la 9 ne cazam, dormim, si dimineata mergem mai departe.

LalaD si Laurici sa va bucurati de concediu, va asteptam cu multe poze.
Puteti face si voi asa.

Claudia, imi pare rau pt necazurile pe care le aveti.Si pupam degetele lui David sa treaca buba.
Eu stiu ca nu se pune ulei pe arsura.In rest stiu ca e foarte buna crema de arnica.

Ioanct, sa dea Domnu sa fie bine de data asta.

RAMONA si RAZVAN-MATEI 09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codrutaa spune:

Ramona. Sa vedem, sa mai negociem cu tati care e cel mai speriat de drum. Ma tem ca tot analizand, punand in balanta, sa nu ramanem noi frumos acasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna ziua doamnelor.
Revin cu poze la povestea evadarii :

http://avlaudum.blogspot.com/2009/04/evadatul.html

Ramo poze din vacanta gasesti la albumul de la semnatura

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ciao fetelor,

Intai sa raspund: "ADEVARAT A-NVIAT"!!!

(e nebunie pe-aici azi )

Sper ca ati petrecut excelent si n-ati facut prea multe excese.
Am apucat sa citesc si sa vad poze cu Andrei, Ioana, Alexia, Roberto, Ven & co - iertare dak am uitat pe cineva.

Noi am stat acasa, au fost nasii buburuzei, in ziua de Pasti; apoi, niste prieteni, ieri. Am fost si in parc (am si cateva poze; o sa le pun diseara).

Un pt David de Claudia si o imbratisare pt mami.

Helene, am facut tortul - a iesit demential!

Am vazut ca LauraD ne-a dat de veste din Grecia - ziceai de Eleni ca zburda vesela; cine n-ar zburda?!

As mai sta dar maduc la dentist!

VA pup

PS. Am intrat sa nu ma dati disparuta ... inca!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 1 an
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Buna ziua doamnelor.
Revin cu poze la povestea evadarii :

http://avlaudum.blogspot.com/2009/04/evadatul.html

Ramo poze din vacanta gasesti la albumul de la semnatura

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Gata Lala, l-am rasfoit tare frumos e acolo, am vazut si evadatorulBine ca nu s-a intamplat nimic.Stie el sa aiba grija.

RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Guguleee Sa fii fericita, sanatoasa si implinita!

Pup zuzele

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

nu e maine ziua lui gugu???????????

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 15+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

LalaD, am uitat sa iti spun ca am incercat o prajitura pe care ai pus-o tu pe blog, aceea cu branza.Tare buna a iesit si foarte usor de facut.

Roxanici, ce mai faci tu?Inafara de mers la dentist, brrr Buburuza mica?

RAZVANICI LA 1 AN+
Micul print-blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

Am fost cu Sonia la control,nu mai are rosu in gat,dar are tendinta faca febra,acum mai vad ca joi o mai vede medicul

Codruta,ce frumos va plimbati pe malul crisului!,iar de indieni ce sa mai zic...,Sonia i-ar fi jumulit
Si noi in aceeasi situatie,tati in Oradea,noi pe langa,nasol e cu lucreaza in Oradea si nu poate face naveta de aici,tot speram sa apara ceva dar deocamdata e bine ca mai are loc de munca

Lala,Andrei,cand am vazut scara am ramas fara cuvinte

Ramo,ne-a fost dor de tine,cum stai cu lucrarea?Eu ma pun pe invatat zilele astea si asa nu am chef

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Doamnelor patania noastra a fost un exemplu de ce sunt in stare piticii de un an si un pic
De aceia trebuie sa nu ii subestimam.
Eu am facut-o, din pacate, am fost convinsa ca nu e in stare sa deschida usa, desi am mai trecut prin varsta asta odata tot cu un bebe trotil.
Dar ori am uitat ori vorba lui taica-su " Bogdan a fost un ingeras de cumintenie pe langa Andrei "
Cochetez cu ideea ca la vara, la mare, sa achizitionez o lesa din aia de cutu' de 10 m maxim

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput