Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 18
grati.ela spune:
Hristos a-nviat!
LalaD si pe mine m-a socat patania piciului...eu sunt hiperprotectoare si uite ieri era cat pe ce sa dau de necaz. V-am povestit ca Dudu a refuzat brusc mancarea blenduita asa ca am trecut pe bucatele mici. Carnita de curcan am taiat-o marunt tare si am pus-o in supica. De inghitit inghitea asa ca i-am tot dat zeama cu legume mici si firicele de carnita...deodata s-a vishinit la fata i s-au bulbucat ochii si am simtit ca mi se dilata creierul....uitasem cum e sa percutezi rapid cu un deget pe gatul copilului....am reusit sa-i scot ditai bila de carne...omul isi adunase intr-un colt al gurii toate firicelele si se formase un adevarat guguloi...off! cu Ozi aveam zilnic distractia asta...noroc ca subconstientul a fost dresat si a reactionat prompt!
in alta ordine de idei....copilul asta nu vorbeste romaneste dar ca sa atraga atentia face numai horoshenii: bate in geam, arunca bile pe jos, pe sus, in tv...se catzara, musca...experienta asta nu o am si efectiv nu stiu cum sa reactionez...ii spun ca nu e voie dar mai rau face...ii distrag atentia dar pana reusesc se lasa cu urlete. de jocuri nu e atras...
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
Lala_D spune:
Grati off.
Dar in cazul asta nu-i mai baga totusi degetul pe gat, poti impinge mai jos obiectul ce obstructioneaza respiratia.
Cel mai sigur e sa il lasi cu capul in jos , cu o bataie ferma intre omoplati.
Cel putin eu asa faceam cand se ineca Bogdan.
Cat despre comportament, e normal. El incepe sa aibe frustrari si sa incerce limite.
Eu una m-am obisnuit .Nu ii spun ca nu are voie, ca oricum nu ma baga in seama. Ii spun sa se opreasca si il redirectionez.
Uneori merge alteori revine cu incapatanare la acelasi lucru/ comportament interzis.
Oricum, copilul meu are o vointa si o incapatanare de fier, de adevarat capricorn ..ca mama lui ![]()
Vai mie.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
Shose spune:
Zuzici
Am citit din urma, dar pentru ca ati scris putin, culmea, nici nu mai stiu ce voiam sa zic.
In primul rand sa va spun ca mi'a stat inima de patziania laleiD cu Pletosel si de a lui Gratzi cu Dudu. Doamne fereste si sa nu va mai dea picii de furca cu asa ceva.
Am vazut pozicile Codrutei cu frumusetea ei Alexia si vreau sa le urez vacanta placuta la bunici in continuare, sa profite la max, chiar daca tati nu e momentan.
LauriceiD un
si la fel petrecere frumoasa, dar le asteptam cu7 drag 'acasa'!
Soniuca de RLC sanatate multa, multa si un
de la noi.
Imi pare rau pt patania lui David de Ciumpilika si sper sa zica doc ca nu e nimic grav si ca trece repede.
Nu in ultimul rand Ioana de la Ct, te asteptam cu vestea buna pt 2009. Si daca nu e sa fie 2009, sa stii ca iti poate purta noroc si odiseea de ian/feb 2010
!
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Despre noi ce sa va zic, stam mai mult pe afara, la plimbarici.
Iulia a fost in mini vacanta la bunici (dar marea majoritate a timpului am petrecut'o impreuna, doar noptile le'a dormit acolo), asa incat in noaptea de Inviere am fost si noi la biserica si apoi la un restaurant cu niste prieteni.
In ziua de Paste am fost pe la nasi la un gratar, au fost mai multi copii dar din pacate mai mari decat Iulia 4-5 ani, asa ca tot amandoua ne'am jucat. A fost cumintzica-cumintzica, pot sa zic ca ea a fost cea mai cumintzica dintre toti copiii de acolo.
all
Shose si
Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
[/url]" target="_blank">Sunt mare
Povestea Nasterii
codrutaa spune:
Seara buna!
Shose, multumim
! Se obisnuieste omul, ce sa faca! De dragul puiutului, stam si fara tati (de luni pana vineri). Pentru ea e cel mai bine asa, si acum recunosc si eu, nici mie nu-mi displace rasfatul!
Grati....brrr! Eu nu am patit-o, dar ma rog sa nici nu o patesc, tare ma tem ca nu as putea sa reactionez. Of, mi se zbarleste parul cand aud sau citesc astfel de patanii!
Si pentru ca am avut timp(se vede ca e vreme frumoasa si minivacanta, ca se scrie putin pe aici)am mai adaugat niste poze
http://community.webshots.com/album/571230957krKxkX
Ioanact spune:
Buna seara!
ramonab multumesc
, sa dea Dumnezeu sa fie asa..
Ca veni vb de asta, mi-am facut testul in seara asta, nu mi-a iesit pozitiv, probabil e prea dvm, am avut si ciclu mestrual pe 13 Aprilie (cred ca a venit peste), voi vedea luna viitoare..oricum eu simt ceva in burtica, am burta m mare, mi se intaresc sanii, am pofte (m putine, pt inceput)..
Lala D am vazut pozele..Doamne sa coboare scara spirala..? S-a asigurat si nu a cazut, altfel nu cred ca se incumeta.. auzi sa il tii in lesa de caine..
Aaa te intrebasem: unde v-ati cazat?
ginnette multumim
. Adeluta ce mai face? Asteptam pozele..
Shose voi veni cu vestea cat de curand..
, ziceam ca sa nasc inainte de a face Ioana 2 ani, ca sa nu m fie nevoie de concediu prenatal pt cateva zile pana nasc si apoi post natal..de aia am zis..nu ca nu mi-ar purta noroc..
codrutaa am vazut pozele, f frumaose
, ce bine ca i-a crescut parul si se pare ca il are si des, poti sa ii prinzi clame, in 2 codite..![]()
Noi am petrecut a 3 a zi de Pasti (de fapt 2 h jum) la Tulcea impreuna cu Maria Bucuria, avem cateva poze aici.
ALBUM
6
si 3 maselute
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008)
madalina28 spune:
Am citit fugitiv din urma dar nu am vazut nici o poza sunt terminata azi am fost la medic cu Sofiuca si are pneumonie
, i-a schimbat tratamentul zinnat 7.5ml la 12ore, ketof 2.5ml seara, megamylase 5ml de 3ori pe zi, salbutamol 1ml de 2 ori pe zi, zyrtec 5pc de 2 ori pe zi, infant flu shield 3 lingurite de 3 ori pe zi, aerosoli cu sr fiziologic
Grati, Roli, Stancutza parca voi aveati aparat de aerosoli de unde l-ati luat si ce marca aveti?Eu am pus ochii pe unul laica dar pe net este indisponibil si in farmaciile din Ploiesti nu gasesc.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
cati_magureanu spune:
Da, Elle! Abia astept sa ne intalnim..cat mai multe, daca se poate! Eu sunt avida, iti dai seama...
O asteptam si pe Laurici sa vina si ne vedem!
Laurici! Ne bucuram de vesti! Vacanta frumoasa in continuare si te asteptam! Matei o pupa pe Eleni si este nerabdator sa o cunoasca, live!
La multi ani clopoteilor care au mai adaugat cate o lunita la anisorul implinit!
La multi ani fetelor care si-au serbat ziua de nastere si ziua de nume (de Florii)!
Fetelor, maica-mea ma tot bate la cap ca ei i se pare slab Matei, ca are rahitism etc... Aia din america mi-au zis ca este foarte ok (nu ca as avea eu incredere in aia prea mult dar totusi i-au facut niste analize de Ca si au iesit bune, zic ei)..Matei este slabut dar nu mi se pare ca ar avea rahitism, din ce stiu eu, numai pt. ca i se vad coastele...M-as duce sa-i fac niste analize...Stiti ca va ziceam ca aia nu dau supliment de vit. D la copii acolo...ce trebuie sa fac mai intai? Sa ma duc la un pediatru si el sa ma trimita la analize? sau pot sa ma duc de capul meu la un centru din asta medical sa-i ia sange?
Pe mine ma cam ingrijoreaza altceva...tot ii apar vanatai pe corp...stiu ca se loveste mai tot timpul de cate ceva...dar nah...Asa slabut cum este,alb si cu vanataile alea...ma cam sperie.. Este ok? Eu ma gandesc numai la prostii...
Pupam
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
cati_magureanu spune:
Oooofff..Mada! Acum am citit! Saracul Sofiuc! Imi pare tare rau...N-am citit nimicdin urma...cum a racit asa rau? Micuta...Sanatate multa, multa!
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...[/red]
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!
roli25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Am citit fugitiv din urma dar nu am vazut nici o poza sunt terminata azi am fost la medic cu Sofiuca si are pneumonie , i-a schimbat tratamentul zinnat 7.5ml la 12ore, ketof 2.5ml seara, megamylase 5ml de 3ori pe zi, salbutamol 1ml de 2 ori pe zi, zyrtec 5pc de 2 ori pe zi, infant flu shield 3 lingurite de 3 ori pe zi, aerosoli cu sr fiziologicGrati, Roli, Stancutza parca voi aveati aparat de aerosoli de unde l-ati luat si ce marca aveti?Eu am pus ochii pe unul laica dar pe net este indisponibil si in farmaciile din Ploiesti nu gasesc. Madalina & Sofia 01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti... |
Eu am modelul asta http://www.emedis.ro/content/oferte_detalii/2030-Nebulizatorul_Omron_U22 si sunt f. multumita. E mai scump, dar face banii ca e f mic, usor de folosit, timpul sedintei de aerosol e injumatatita fata de modelele cu compresor. L-am luat de la reprezentanta (Medco) si a fost un pic mai ieftin ca in farmacii.
Sanatate multa.
Roli mami de Andrei
(16 ianuarie 2008) si Marc
(9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI