Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 19
ciumpilika spune:
Buna seara,
Cred ca sunt ultima pe aici, si singura. Va multumesc fetelor Codrutaa,Ramonab, Shose, Ginette si tuturor celor care va ganditi la noi. Am fost la doctor si nu e grav, o sa ii mai dau cu Baneocin crema si astept cu rabdare sa treaca. Avem si bilantul la aprox 1 an si 3 luni : 12,200 kg si 83 cm.
Daca tot am fost la doctor am descoperit si putin rosu in gat, pe care speram sa il linistim din timp si o alta provoacare de trecut vineri.
O sa mergem sa vedem ce se intampla cu decalotarea, mergem direct la chirurg, dr DANILA, de la GR. Alexandrescu sa vada ce e de facut. Doctorita noastra a zis ca nu poate sa il decaloteze ea si e mai bine sa mergem acolo unde se poate intampla sa ii faca circumcizie.

Va rugam sa ne tineti pumnii sa nu ne doara prea tare, in timpul si dupa ce o sa ii umble "acolo". Trebuie sa ma imbarbatez 
bine sa nu plang eu mai mult ca el.
Va pupam si sper ca maine sa vad mai mult soare pe la noi.

Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/570694026mBgOwz?vhost=community
madalina28 spune:
Roli da stiu ca este f bun modelul tau, eu tocmai am gasit pe net www.laica.ro/produse-electrocasnice/Ingrijirea-sanatatii/Aparate-de-aerosoli/Aparat-de-aerosoli-cu-ultrasunete-NE1001/" target="_blank"> acest model laica si l-am comandat dar nu stiu daca am facut alegerea buna.
Ciumpilika tinem pumnii maine sa nu doara 
Shose
fetele frumoase!
Cati multumim!Poate se mai organizeaza intalnirea de pe 01 iunie daca o sa fim sanatoase nu ratam ca sa cunoastem Mateiasul scump.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
ciumpilika spune:
Madalina merci si
. Noi avem un Omron pentru aerosoli si este ok, in ultimul timp nu prea mai scotea aburii asa bine, sper sa nu il mai folosesc curand. Multa sanatate va dorim si voua.
Venim si noi la intalnire de 1 iunie.
Avem si pozici mai noi la semnatura, maine o sa fac poze la degetel sa ramana amintire
.
Ma duc la somn, va pupacesc
.
Claudia mami de
David Alexandru 28.01.2008
http://community.webshots.com/album/571300380SSepQC?start=0
Lala_D spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui roli25
Eu am modelul asta http://www.emedis.ro/content/oferte_detalii/2030-Nebulizatorul_Omron_U22 si sunt f. multumita. E mai scump, dar face banii ca e f mic, usor de folosit, timpul sedintei de aerosol e injumatatita fata de modelele cu compresor. L-am luat de la reprezentanta (Medco) si a fost un pic mai ieftin ca in farmacii. Sanatate multa. Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4 BAIETII MEI IUBITI |
Si eu tot pe asta il am. E adevarat ca inca nu l-am folosit si nici nu vreau sa o fac
Vezi ca joi si vineri la Romexpo este o expozitie unde participa si Medco, reprezentantii Omrom.
Stiu asta deoarece fina mea lucreaza la ei. In mod sigur vei gasi toata gama lor de nebulizatoare la preturi foarte bune.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cati_magureanu Da, Elle! Abia astept sa ne intalnim..cat mai multe, daca se poate! Eu sunt avida, iti dai seama... O asteptam si pe Laurici sa vina si ne vedem! Laurici! Ne bucuram de vesti! Vacanta frumoasa in continuare si te asteptam! Matei o pupa pe Eleni si este nerabdator sa o cunoasca, live! La multi ani clopoteilor care au mai adaugat cate o lunita la anisorul implinit! La multi ani fetelor care si-au serbat ziua de nastere si ziua de nume (de Florii)! Fetelor, maica-mea ma tot bate la cap ca ei i se pare slab Matei, ca are rahitism etc... Aia din america mi-au zis ca este foarte ok (nu ca as avea eu incredere in aia prea mult dar totusi i-au facut niste analize de Ca si au iesit bune, zic ei)..Matei este slabut dar nu mi se pare ca ar avea rahitism, din ce stiu eu, numai pt. ca i se vad coastele...M-as duce sa-i fac niste analize...Stiti ca va ziceam ca aia nu dau supliment de vit. D la copii acolo...ce trebuie sa fac mai intai? Sa ma duc la un pediatru si el sa ma trimita la analize? sau pot sa ma duc de capul meu la un centru din asta medical sa-i ia sange? Pe mine ma cam ingrijoreaza altceva...tot ii apar vanatai pe corp...stiu ca se loveste mai tot timpul de cate ceva...dar nah...Asa slabut cum este,alb si cu vanataile alea...ma cam sperie.. Este ok? Eu ma gandesc numai la prostii... Pupam Mami de Matei (13 ianuarie 2008)SUFLET DRAG Intr-o zi de 13...[/red] ---------------------------------------------- www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata in Programul national de Sanatate! ---------------------------------------------- |
Cam zgarcita cu pozele din vacanta doamna draga
.Puteai sa adaugi mai multicele. Sunteti 2 frumosi.Matei nu imi pare slab deloc. Sa iti mai spun ca IT-istul meu nu are inca 10 kg sau nu ? La aproape 84-85 cm .
Matei imi pare pe acelasi calapod : inalt si armonios

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Codruta si Alina, am vizionat pozele : superbe !
Alina , am stat la hotel Anda, Sinaia.
Si cafeaua de dimineata 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
emabucuresti spune:
buna tuturor si Paste fericit mai urez si eu o data!
noi ieri am revenit de la munte.
Mada of saracuta Sofiuca, sanatate multa ii urez, sa se faca bine repede! Pupici multi de incurajare, va trece si o sa fie in curand din nou fresh si zglobie frumoasa ta fetita!
Claudia mami de David va tin pumnii la intalnirea cu doctorul pt decalotare, sa se rezolve usor! Pup degetelul lui David, si noi ne am fript intr un spot de pe jos din hotel, avem doua basicute de toata frumusetea la buricele degetelor, uf. Eu l am dat cu fenistil si bepanthene.
In rest sper ca toata lumea este bine, sanatosi voiosi toti clopoteii!
Am prins din zbor ca ar fi vb de o intalnire.ce? unde? undeva central va rog eu sa ajunga mai multe dintre noi usor!
LalaD am fost in Sinaia si nu ne am intalnit! Uf, daca as fi intrat pe net si vedeam poze cu voi acolo poate ne am fi vorbit!
Pe mine in vacanta m-a zapacit noptile bebe, ca dormeam in aceeasi camera, ne simtea si se cam trezea. Cred ca se pregatesc caninii de sus sa iasa, ca incisivii laterali de jos ne au tot chinuit si au iesit in final de curand( de Paste hihi!)
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
emabucuresti spune:
of Lala noi eram la new montana, la doi pasi, uf! Si aveam wireless in lobby, dar eram cu okii pe bb incontinuu, n am avut timp de navigat o secunda.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Ellenuta spune:
neataa
poftiti la
!!
codruta am admirat-o pe alexutza .. ce frumoasa e .. are niste ochisori superbi! se vede ca tare ii place la curte!
ramonici
printisorul!!
lala mi-a stat inima cand am vazut scara .. Doamne, cum o fi coborat el pe acolo? bine ca nu s-a intamplat nimic!
roxanici stii ce a papat eva aseara cu o pofta de neimaginat, singura cu lingurita si facand tot timpul din gurita yam-maiam-yami ... tort de mere cu crema de zahar ars .. am zis ca nu e adevarat .. a lins farfuria .. ![]()
raluca sper sa nu se mai imblonaveasca soniuca frumusica!
gratiela Doamne ce patanie .. bine ca ai reactionat imediat si a fost ok dudu scump.
shose pupam fetita cuminte!
alina
fetele cucuiete cu ochii albastri! ce frumos s-au jucat ele impreuna!
madalina off .. imi pare tare rau de sofiuca .. cum Doamne s-a captusit cu pneumonia asta? arata-mi te rog exact tipul de aparat, poate il caut eu in farmacie si reusesc sa ti-l trimit cumva. sanatate multa printesei!
cati si eva are vanatai pe picioare .. eu zic sa nu te mai gandesti la prostiute, da? am vazut si pozute din vacanta .. ce frumos!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
15+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
anca.b spune:
buna dimineata si de la Cluj! nu ne-ati uitat, nu? nu prea am avut vreme de net din pacate...tot pe afara am stat, mai am niste probleme care trebuie rezolvate si sint tot pe drumuri...o sa va povestesc dupa ce le rezolv.
sper ca sinteti cu totii bine, clopotei si zuzici si ca ati petrecut in liniste sarbatorile.
vreau sa va cer o parere. stiu ca printre noi sint si zuzici medic, sau care au trecut prin situatii asemanatoare. pls help: am o prietena care e gravidutza. are acum 11 sapt jumate. pina acum a singerat puternic de doua ori. ultima data, acum 3 zile, a crezut ca a pierdut bebe, atit a fost de abundenta singerarea, cu bucati de singe inchegat, mari. va dati seama ca a fost distrusa. a mers ieri la eco, sa vada daca a eliminat tot, daca e nevoie de chiuretaj...si, surpriza!!! dr i-a zis ca bebe traieste, e dezvoltat bine, ii bate inimioara, nu se vede nici o urma de singerare in jurul lui...va dati seama de soc...si nu ii poate spune nimeni de la ce sint singerarile astea (ea nu e in romania si dr de acolo sint tare relaxati la problema asta, nu au nici o explicatie si nici nu s-au chinuit sa afle vreuna)...voi ce ziceti...ce poate fi...va dati seama cu ce spaima zilnica traieste fata asta...offf...
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...

Matei (13 ianuarie 2008)