Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 20
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti of Lala noi eram la new montana, la doi pasi, uf! Si aveam wireless in lobby, dar eram cu okii pe bb incontinuu, n am avut timp de navigat o secunda. Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Sa mor. Cred ca te-am vazut in parc cu Milan

Si noi eram fani New Montana inainte dar acum cand am doi a trebuit sa ma reprofilez pe apartamente, nu camera dubla ca nu mai avem loc.
Pentru la anu' va recomand si voua Anda. Serviciile sunt identice in ambele , minus piscina.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ellenuta spune:

GUGU 

La multi ani! Sanatate multa, fericire si multa iubire alaturi de Luca, sotior, bebe din burtica si cei dragi!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui anca.b buna dimineata si de la Cluj! nu ne-ati uitat, nu? nu prea am avut vreme de net din pacate...tot pe afara am stat, mai am niste probleme care trebuie rezolvate si sint tot pe drumuri...o sa va povestesc dupa ce le rezolv. sper ca sinteti cu totii bine, clopotei si zuzici si ca ati petrecut in liniste sarbatorile. vreau sa va cer o parere. stiu ca printre noi sint si zuzici medic, sau care au trecut prin situatii asemanatoare. pls help: am o prietena care e gravidutza. are acum 11 sapt jumate. pina acum a singerat puternic de doua ori. ultima data, acum 3 zile, a crezut ca a pierdut bebe, atit a fost de abundenta singerarea, cu bucati de singe inchegat, mari. va dati seama ca a fost distrusa. a mers ieri la eco, sa vada daca a eliminat tot, daca e nevoie de chiuretaj...si, surpriza!!! dr i-a zis ca bebe traieste, e dezvoltat bine, ii bate inimioara, nu se vede nici o urma de singerare in jurul lui...va dati seama de soc...si nu ii poate spune nimeni de la ce sint singerarile astea (ea nu e in romania si dr de acolo sint tare relaxati la problema asta, nu au nici o explicatie si nici nu s-au chinuit sa afle vreuna)...voi ce ziceti...ce poate fi...va dati seama cu ce spaima zilnica traieste fata asta...offf... Anca si Stefan (13.01.2008)POZE NOI www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni Povestea Nasterii S-au dus 17kg...mai sint 10... |
Anca eu am patit asa la toate 3 sarcinile avute pana acum. Fix la fel. Doua duse la bun sfarsit, una oprita in evolutie.
Sangerarea este de pe col daca nu se vede nimic langa placenta.
Mie mi-au facut tratament. La Bogdan doar ovule cu utogestan si no-spa, la Andrei am fost internata si am primit perfuzii cu gynipral.
La mine daca am trecut de 12-13 saptamani am scapat de pericol.
Eu am fost diagnosticata cu o lipsa de progesteron.
Mama mea insarcinata cu mine a avut astfel de sangerari pana in luna a cincea. Din motivul asta + o sarcina extrem de mica nici nu a stiut ca este gravida. La 7 luni cand m-am nascut aproape ca nu se cunostea ca e graviduta. Am pus eu odata poze cu ea gravida in 6 luni pe blog.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Ellenuta spune:
anca in ce tara e prietena ta? Doamne fereste .. ce doctori cretini. probabil ca o fi avut vreun hematom ceva sau mai grav, poate rae o dezlipire de placenta .. eu cred ca i-ar trebui neparat niste medicamente de sustinere a sarcinii .. gren utrogestan sau duphaston, ginypral, vitamine, acid folic, no-spa .. si obligatoriu repaos la pat!
tin pumnii prietenei tale sa duca sarcina la capat si sa-ti tina bebelu sanatos in brate!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
16+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
emabucuresti spune:
Anca of nush ce sa ti spun in leg cu problemele acelea.
Mi era dor de tine si Stefan
si ma bucur ca v-am vazut!
Lala pai de ce nu m-ai tras de maneca? noi am petrecut mult timp in parc. Intr una din zile am urcat la Stana Regala, de vis a fost, am uitat camera, dar drumul pana acolo m-a luat cu ameteala.
La multi ani Gugu si sarcina usoara in continuare!
am vazut pozici frumoase cu clopoteii,
pun si eu acum poze cu plimbaretul meu
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
jelimoni spune:
neata,inca incerc sa ma trezesc cu o cafea maare!
MADA,multa sanatate sofiutei!am incremenit cand am citit pneumonie...da doamne sa se faca repede bine!
LALA am vazut si eu treptele si m-am ingrozit,caci si eu am avut asa o patanie de pasti,aveam oprietena in vizita,si am lasat=o in camera cu robert,sora mea si cumnatul meu,i-am rugat sa vada de el pana scot eu cozonacii din cuptor,bun,merg in bucatarie,dupa care vine si prietena mea,eu stau linistita ca stiu ca robert e cu sora si cumnatul meu.apoi apare sora-mea dupa 5 min intrebandu-ma cunde-i robert?m-am inegrit la fata,am inceput sa urlu la ei ca l-0am lasat cu ei cum ma intreaba unde e?imi zice ca l-o lasat sa vina la mine
sa-l caut si vad usa de la intrare deschisa(stau la etal)ma uit ingrozita pe scari,si baiatu meu era deja la parter (28 de trepte de ciment) cobora cu spatele
mi s-o facuta rau!mi s-o parut o eternitate pana am ajuns la el de teama sa nu pateasca ceva sub ochii mei (mai erau 7 trepte de coborat). el era linistit n-avea nici o treaba,dornic sa iasa afara.si acum ma apuca groaza cand ma gandesc ce se putea intampla si culmea ca tot timpu sunt atenta sa incui cu cheia usa pt ca stiu ca de cum se trezeste numa sa iasa afara vrea si de cand ajunge la clata si-si deschide fara probleme nu mai am liniste..
m-am intins si eu
Lala_D spune:
| citat din mesajul lui emabucuresti Anca of nush ce sa ti spun in leg cu problemele acelea. Mi era dor de tine si Stefan si ma bucur ca v-am vazut!Lala pai de ce nu m-ai tras de maneca? noi am petrecut mult timp in parc. Intr una din zile am urcat la Stana Regala, de vis a fost, am uitat camera, dar drumul pana acolo m-a luat cu ameteala. La multi ani Gugu si sarcina usoara in continuare! am vazut pozici frumoase cu clopoteii, pun si eu acum poze cu plimbaretul meu Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Deci ...de fraiera. In una din zile am remarcat o graviduta ce plimba un bebe de varsta lui Andrei prin iarba in fata locului de joaca . Chiar i-am aratat-o lui Costin ca prea era frumusica. Si imi parea cunoscuta ...
Si cu o zi inainte am impresia ca m-am conversat cu sotul tau. Daca isi aminteste de un cuplu ce l-a intrebat cat are baietelul ce il plimba pe langa fantana si care apoi a remarcat " ti-am spus eu ca sunt de o seama ( eu) ... noi eram.
Astept pozele.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
Moni deci si al tau e fan trepte 

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)
Poze
stoisor spune:
ola fetele
Hristos a inviat!
nu am prea avut timp nici sa respir zilele acestea dar sper sa ne intram in normal pt ca asa nu mai rezist mult,ma bucur ca au trecut sarbatoriile si astept linistea de dinainte ![]()
Sasa e in greva foamei de 2 zile ,astept sa mergem la doc zilele astea sa vedem ce bazdaci are iara
va pupacesc si sper sa revin
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA