Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 21
anca.b spune:
lala, ele, ema multumesc frumos de raspunsuri. o sa-i spun si ei ce mi-ati zis voi...e in anglia prietena mea...la prima sarcina nu a a avut singerari, a fost ok, mai putin nasterea...au lasat-o in travaliu mai mult de 20 de ore, pina s-au decis sa-i faca cezariana...mai-mai sa-l piarda pe bebe...

Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
S-au dus 17kg...mai sint 10...
emabucuresti spune:
http://community.webshots.com/album/570184314eqHPWB?start=36
cam de pe aici poze mai noi cu noi, dupa care vin si cele de la munte de Paste
LalaD sa nu ne recunoastem noi, of. Eu recunosc sunt cu ochii ca pe butelie pe Milan sa nu cada sau sa nu bage ceva in gura, asa ca nu pea vad in jurul meu
.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
anca.b spune:
Ema, ce frumosi sinteti!!!! Milan e un flacau adevarat iar tu esti superba, mami.
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan 0-9 luni
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Neata!!!
Raluca sper sa nu se imbolnaveasca Soniuca mai tare, sa se faca bine repede.Pt ce te apuci tu de invatat acum?
Eu am terminat lucrarea de diploma, am si trimis-o coordonatoarei sa o verifice.Acum astept raspuns.
Codruta am vazut si restul pozelor.Ce bine la aer curat, nu?Pup tare frumoasa.
Ioanact daca e in 13 aprilie data ultimei mnstruatii atunci e prea repede.La mine mi-a fost 11 aprilie, si doar in 17 mai mi-a iesit pozitiv testul.Il facusem si cu o saptamana inainte si iesise negativ.
Deci mai ai un pic de rabdare.Bafta!
Am vazut si pozele cu Ioana cu Maria vesele tare.
Grati uf ce sperietura!Bine ca ai fost stapana pe tine si ai reusit sa reactionezi.
Mada vai de mine, pneumonie?Si ce de medicamente...
Multa sanatate, sa se faca bine cat de repede 
Elle chiar ca yammy 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
anca.b spune:
Ramona, ce harnica esti! gata cu lucrarea? eu mai am un referat de facut, plus lucrarea de disertatie...sper sa reusesc saptamina asta sa fac ceva, ca dupa n-o sa mai am timp de nimic...
Mada, cum e clopotica bolnavioara?
Anca si
Stefan (13.01.2008)
POZE NOI
Povestea Nasterii
ramonab spune:
Ancab ne e dor de voi.Ce mai face Stefan?
Din pacate nu stiu sa iti raspund la intrebare.
Emma vad ca si tu ai un fan al veselei.Pe mine ma tampeste intr-o zi copili asta cat imi umbla in dulapuri dupa oale si cani.
Hahaaa, i-ai legat codita!Cat e de dulce!Mamico tare bine arati 
RAMONA si RAZVAN-MATEI
09.01.2008
RAZVANICI LA 1 AN+
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72d9a7498380c6edd22733&skin_id=701&large" target="_blank">RAZVANEL MITITEL
Micul print-blog
www.youtube.com/watch?v=uNKkE_xHcdI" target="_blank">AM 1 ANISOR (slideshow)
grati.ela spune:
1. Mada eu am ap. aerosoli Laica. E bun dar Dudu nu a stat nici juma de minut cu masca la nasuc...a fost fol cu succes de mine si de Ozi.
2. Dudu e mucos si tuseste ca magarul. Daca nu vad ameliorari in 2 zile il duc la dr. Febra a facut dumninica 38 dar de atunci nu urca de 37.6 (rectal).
3. eu inca nu am ajuns sa-i fac baiatului ROR-ul. Tre sa-i fac intai analizele dar las pe sapt viitoare.

Gugu! Sa fii fericita!!!!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
emabucuresti spune:
Anca, Ramo merci frumos, pupicei voia si baieteilor!
Stoisor of mami, ce te mai necajesti cu Sara ca nu papa. Asa s-a chinuit si mama cu mine ca nu mancam mnimic.
Ma tenteaza sa iau si eu acel nebulizator, mai bine sa il am si sa nu imi trebuiasca. M-ati convins Roli si lala.LalaD ar fi mai ieftin la targ decat la reprezentanta?
Gospodinelor imi puteti recomanda un blender, sau un aparat cat mai mic si usor de folosit care sa toace carne? mama are masina de tocat clasica iar eu nu vreau asa ceva in bucatarie.
Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009)
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti http://community.webshots.com/album/570184314eqHPWB?start=36 cam de pe aici poze mai noi cu noi, dupa care vin si cele de la munte de Paste LalaD sa nu ne recunoastem noi, of. Eu recunosc sunt cu ochii ca pe butelie pe Milan sa nu cada sau sa nu bage ceva in gura, asa ca nu pea vad in jurul meu .Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Dap. In ziua in care faceati pozele astea te-am vazut si admirat
http://family.webshots.com/photo/2146377900103950812BXYFiAEram la 20 de m de voi.
Vaca sunt

O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze
Lala_D spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui emabucuresti Anca, Ramo merci frumos, pupicei voia si baieteilor! Stoisor of mami, ce te mai necajesti cu Sara ca nu papa. Asa s-a chinuit si mama cu mine ca nu mancam mnimic. Ma tenteaza sa iau si eu acel nebulizator, mai bine sa il am si sa nu imi trebuiasca. M-ati convins Roli si lala.LalaD ar fi mai ieftin la targ decat la reprezentanta? Gospodinelor imi puteti recomanda un blender, sau un aparat cat mai mic si usor de folosit care sa toace carne? mama are masina de tocat clasica iar eu nu vreau asa ceva in bucatarie. Ema cu bebe Milan (7.02.2008) si bebe mic (DPN 31.07.2009) |
Cred ca oferta e mai buna la targ. Ei oricum sunt singuri reprezentanti Omrom din Romania.
Blender eu am de la Braun, Elle si-a luat Philips. Amandoua am luat vertical si suntem multumite.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si
Andrei (27.12.2007)Poze