Clopotei de ian-feb 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 13
madalina28 spune:
Lala merci mult de raspuns!
Stiam ca nu are voie sare deloc la prednison, azi a mancat iaurtel si borcans hipp pt bebei de 4 luni
.
Andrei nazdravanul, am vazut pozele de la Peles ce familie frumoasa sunteti.
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
cristacoman spune:
Buna seara.
Acum ne-am intors si noi acasa. am fost la iarba verde, apoi la sora mea. Ea a stat cuminte acasa ca naste marti. de data asta vine o fetita.
A dormit antonia frumos pe paturica, 2 ore, nu mai puteam pleca ca nu se trezea domnisoara.
Lalad, ce bine ca va distrati frumos....
baiatul curajos....sau mai bine zis ...inconstient.
Mada,
Sofiuta bolnavoiara, sa se faca bine repede.
Felicitari Robi vorbaretul, a venit iepurasul si la mami.
Dana, cu o mica intarziere, sa va traiasca bebe Darius, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii impreuna cu fratiorul si surioara lui.
Antonia se simte foarte bine de cand i-am dat tratamentul cu antibiotic.
Ieri am simtit ca am fetita mare. Dupaamiaza nu mai doarme in patutul de bebe, ci in patul mare de o persoana de la ea din camera. De obicei cand se trezeste ma striga, dar ieri, s-a trezit si a venit direct la bucatarie, fara sa zica nimic.....nu va spun ce bucuroasa era...
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
madalina28 spune:
Crista nastere usoara surorii tale si o surioara sanatoasa pt David!O pupam pe Antonia si de abia astept sa ne mai vedem pe afara la nisip cand se va face piticuta mea bine!
Acum vine intrebarea pt fetele care au aparat de aerosoli ce imi recomandati si de unde l-ati cumparat, ma tot uit pe net dar nu ma hotarasc!
Madalina &
Sofia
01.02.2008calea sigura a esecului este sa renunti...
cristacoman spune:
Mada, eu personal nu am, dar prietena mea are OMRON si este super bun, are si masca si un dispozitiv doar pt nas, daca copilul nu sta cu masca ii pui doar la nas.

ici multi.
Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.
luna a8a
luna a7a
lunaa6a
Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a
aweya spune:
HRISTOS A INVIAT! 
Va doresc si eu un Paste fericit in continuare si numai bucurii alaturi de puiutii nostri!
Mada si Crista
si sa se faca fetele bine cat mai repede, ca lui Mihaita ii este dor de ele.
Noi am fost la parintii mei, impreuna cu socrii si am petrecut aceasta zi cu totii, Mihaita a fost super rasfatat de toti bunicii.
Nicole-mami de Mihai Alexandru (26.01.2008)
Sunt baiat mare
codrutaa spune:
Hristos a inviat!
Ellenuta, multumim! Chiar ghiftuita, salivez citind ce bunatati ai facut tu acolo!
LalaD, brrr....cred ca albeam de tot, si nu la fata, la par! Eu te admir ca esti asa o mamica relaxata!
Ven, wooow ce iepuras darnic! Sa folosesti sanatoasa masinuta!
Noi am fost azi la biserica cu Alexia, a fost tare cumintica iar dupa somnul de amiaza am fost la verisoara ei de 4 ani, unde s-a distrat de minune, s-au jucat impreuna, s-au pupacit, imbratisat abia le-am despartit. Maine vin ei la noi, distractie din nou! Si o sa facem si poze, ca azi am plecat fara aparat.
rlc_sandor spune:
Adevarat a-nviat!
Si noi am fost azi la biserica,dar dupa amiaza am ajuns la urgenta cu febra mare care nu raspundea la antitermice,clar e ca avem rosu in gat

sper sa nu dam in altele

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd
codrutaa spune:
Raluca, of!
. Sper sa nu fie nimic grav! Oare de ce nu a reactioant la antitermice?
Intrebare, ca am frecat netu... da is mai in ceata : Vrem sa facem pentu Alexia casuta de joaca din lemn, in curte. Cam ce ar trebui sa urmaresc? Sa fie podita jos sau se poate si fara? Sa-i facem geamuri de sticla sau doar obloane? Are cineva un model dragut?
Zici ca facem ditai vila!
Ellenuta spune:
neataaa
dau si eu o
de la birou .. dupa 4 zile libere azi m-am intors la job .. si nu aveam niciun chef dimineata sa ma trezesc, mai ales cand vad ce vreme e afara ... brrrrrr ...
ieri am fost la tara, am stat la soare si aer curat, am mancat de toate, eva a alergat in toata curtea, s-a dat pe tobogan, s-a jucat cu varul ei, Stefan si a probat patutul cel nou (pliant) .. am lasat-o in el sa adoarma si n-a fost chip .. deh .. camera noua, pat nou .. a adormit cu ta-su si apoi a mutat-o in patut ..
mada sper ca e mai bine sofiuca. sanatate multa si pupici pentru pitica.
lala m-a luat cu transpiratii cand am citit de andrei. Doamne .. bine ca nu s-a intamplat nimic. am admirat si pozutele si desigur pe flacaii tai frumosi! vacanta placuta in continuare!
danutza ma bucur ca ai laptic si ca darius ia bine in greutate! pupam piticii!
raluca cum e soniuca? sanatate multa.
codruta ai mei vor cumpara o casuta de plastic s-o monteze la tara .. eu cred ca ar fi bine sa aiba podeaua jos, sa nu fie scari pe care sa urce ca sa intre in casuta .. cu obloane, fara geamuri .. iar in interior sa-i faceti sau sa-i cumparati o jucarioara gen aragaz, masuta cu scaunele .. noi avem asa ceva in parc si eva e super incantata, numai acolo ar sta.
roxanici cum a iesit tortul?? eu l-am taiat aseara ca au venit finii pe la noi ... e super super bun! eu nu i-am mai pus frisca si tot a fost demential .. 
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
15+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
ceska777 spune:
Neata, o cafea?
In Ro e sarbatroare, aici zi de lucru si acusa ma apuc de smotru.
Codrutaa,
ce bine ca aveti curte si puteti face spatii de joaca. Si eu ma uit pe aici peste garduri in gradini si cand vad locuri de joaca, casute, nisiparnite regret ca noi nu avem curtea noastra.
Uite aici ce am vazut eu pe net poate va inspira:
http://www.holz-haus.de/Kinder-Holzspielzeug/74/74/65001/shopping.html
http://www.otto.de/Baumarkt/Gartenspielgeraete-und-Spielzeug/Spielhaeuser-und-Spieltuerme/shop-de_bc_sh5689541;sid=gu7H7eZEqoSW7a-okUbghIpOicsqejrz2nSxbfIYpq6Ih72mECWcD3SPpq6Ih9m8WDqX_Rpk?SpecialShopName=&ls=0
Sunt modele pe pamant direct, peste nisiparnita care astfel e acoperita, ca turn cu panou unde se pot catara, langa leagane etc.
Sa ne pui poze cand e a voastra gata!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra