Clopotei de ian-feb 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

HRISTOS A INVIAT!

PASTE FERICIT!!!!

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- 1 + An.

luna a8a
luna a7a
lunaa6a

Vedetele mele
Luna a 5a-Ghidusha
La Mare
Luna a 4a
Luna a 3a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rlc_sandor spune:

HRISTOS A INVIAT!

Acum am ajuns acasa de la biserica,nu am stat pana la sfarsit ca am lasat-o pe Sonia singura si nu am fost linistiti,dar e bine si atat,maine vom merge toti 3

http://community.webshots.com/album/562661491vXXSNd

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hristos a Inviat !!!!

Va doresc pace si liniste sufleteasca dragi zuzici intr-o zi de mare insemnatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Sa aveti un Paste Fericit, cu belsug, fericire si liniste sufleteasca!

La noi a venit soacra mea aseara si a stat cu Thea, iar noi am fost si am luat Lumina, dupa care am mers la un prieten la masa. A fost frumos, am ajuns acasa pe la 4, iar la 6,40 Thea a inceput sa planga cu suspine Acum doarme de la 12 si o astept sa se trezeasca pt a merge la masa la ai mei. (in timpul saptamanii doarme maxim 1,5 ore, dar cand tre' sa mergem undeva nu se mai da sculata)
Naty vai de mine, ce chist e ala? De la ce se formeaza? Sper din suflet sa se retraga singur! Ce fain povestesti cum se joaca puiutele tale pana la epuizare! Va pup cu mare drag (spune-mi, te rog, de unde ai luat canitele cu pai ale fetelor? parca retin ca-s frumos colorate si maricele.)
Muuuuulta, multa sanatate clopoteilor bolnaviori!
Ven sa stapanesti sanatoasa masinuta!

P.S. A facut prietenul nostru (mare amator de bucatareala) un carlan la tuci (pe aragaz), de te lingeai pe degete! L-a tinut 3 zile in baitz si la gatit a pus bere BECKS (sau cum s-o scrie), lamaie si alte ierburi pe care nu ni le zice niciodata...

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Hristos a inviat !

Asa cum am promis va incarc la semnatura poze de la munte, albumul paste 2009.

http://family.webshots.com/album/571201550MqQRie

Noi suntem foarte bine, ne plimbam la aer curat, piciul este exemplar de cuminte cu o singura exceptie : azi dimineata cand eu eram coborata la restaurant a evadat din camera si a coborat fara sa stie nimeni o scara in spirala cu bare de inox si gauri largi
La recuperat receptionera cand l-a vazut ca e singur si l-a adus in camera . Cam asa il supravegheau baietii mei . Erau convinsi ca domnul nu stie sa deschida usa
Husbandul cand a realizat ce scara a coborat odorul singur si cum putea sa cada de la etajul unu s-a albit instantaneu si l-a luat durerea de cap .

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

LalaD,
Andrei al vostru chiar nu are frica!? Desi o doza mica-mica nu i-ar strica, nu? Spre linistea voastra.
Asta e problema cu gazele, mereu le subestimam "cum sa deschida usa?" si ei ne dovedesc ca pot si chestii din astea. Si barbatii (tati, bunici) o cam lasa moale cu supravegheatul-cel putin la noi! Eu, de data asta eu, l-am lasat la noi in pat sa doarma in continuare de frica sa nu-l trezesc daca il mut in patut si am mers la bucatarie sa termin mancarea. Gaza a coborat din pat in sac de dormit, se invartea pe-acolo, si fiindca nu poate merge ca lumea in sac, a cazut; sper ca nu a dat cu capul de calorifer.... nu se vede nici o urma deloc dar urla de mama focului.
Se vede din poze ca va relaxati, sa va priasca!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Hristos a Inviat!
Paste fericit!

Multumesc tuturor fetelor pt sfaturi, chiar nu stiu ce sa-i mai fac aseara a fost punctul culminant cand a facut febra 39.5, a varsat in jet de multe ori dupa care dintr-o data s-a linistit si a dormit toata noaptea febra nu a mai facut decat azi un 37.8,sper ca suntem pe drumul cel bun si ca a inceput antibioticul sa-si faca efectul.Ce ma enerveaza cel mai rau este ca accesele de tuse le are doar dupa ce adoarme si o sacaie.Va spun schema de tratament poate ar mai trebui ceva in plus:
eurespal 5ml de 3ori/zi, sinupret 15pic de 3ori/zi, zyrtec 5pic dim si pranz, infant flu shield 1lg de 3 ori/zi, ucosyn(antibiotic)5ml la 12 ore, prednison cate o jumatate de pastiluta dimineata si seara, ketof 2,5ml seara inainte de culcare, plus schema de antitermice si picaturile de algocalmin atunci cand temp depaseste 38,5.

Ven sa stapanesti sanatoasa masinuta si fara incidente, e super "secsi", precum stapana si noi suntem fan WW.Vroiam sa te intreb cu secretiile astea i-ar ajuta niste aerosoli chiar numai cu ser fiziologic?

Madalina & Sofia 01.02.2008

calea sigura a esecului este sa renunti...

Mergi la inceput

Madalina in mod sigur i-ar ajuta aerosoli cu ser fiziologic.
Se poate face si in combinatie cu ceva mucolic +ser si poti scoate astfel sinupret-ul. Din cate stiu eu substanta inlocuitoare este Fluimucil dar nu stiu dozajul.

ai grija ca la prednison NU are voie SARE deloc.

Multa sanatate !

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Ceska asa-i nu are pic de frica Andrei.
Acum il strigam "evadatul" si usa de la apartament e blocata cu un scaun deoarece accesul la hotel e pe baza de cartela si nu se poate bloca usa cu nimic pe dinauntru.
O sa fac o poza si cu scara spiralata pe care nici acum dupa atatea ore nu imi dau seama cum a reusit sa o coboare fara sa isi rupa gatul

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

HRISTOS A INVIAT!MIRI ELLENUTA.Darius e bine.Ii dau numai san si a luat 610 gr de la iesirea din matenitate.Il chinuie colicii dar speram sa treaca timpul repede si sa scapam de dureri.LALA un celui mai curajos clopotel.Mi-a stat inima in loc citind cum a coborat el scarile.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze albert

Mergi la inceput