Bucurii de sept-oct 2006 (163)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

buna dimi
mexxa multumim de cafea! prezenta si eu Spor la treburi azi! si pupici multi lui Sebi care are grija de mamica lui si-i da papa in parc
mini_me felicitari pentru bb! Sarcina usoara, nastere usoara si un bb sanatos! Vreau poze cu Iulia
Roxana pentru linistea ta mai incearca cu laptele fara lactoza asa cum ti-ai propus. Poate reusesti sa ii cumperi lapticul HA cand nu vede tati si il pui in cutia laptelui normal, astfel o sa fii si tu linistita si o sa eviti si discutiile cu sotul.
In legatura cu mancarica de seara iti zic si eu cam ce serveste Patri: mamaliga cu branza si smantana sau mamaliga cu peste, gris cu lapte, orez nu prea ii dau din cauza tendintei ei de constipatie, spaghete (preferatele ei) dovlecel, spanac (la noi merge cu carne sau cu un galbenus de ou fiert tare si apoi pasat in el), paine prajita (putin de tot) cu unt. Eu ii mai pun pe farfurie si sunca, rosii si branza, dar Patri a mea nu le amesteca nici in ruptul capului Prima data ia painea si apoi daca mai ramane loc de sunca, seveste si din aceasta daca nu, ia o felie de rosie si gata, cartofi copti in coaja cu putin unt si sare cu salata de legume.
si eu as avea nevoie de ceva idei noi, ca de multe ori sunt in pana de idei...
Mi-au placut mult "atentionarile" Dariei legate de sofatul mamicii! La fel am patit si eu duminica cu Patri, la un moment dat trebuia sa fac stanga la o intersectie, normal pun frana, ma asigur iar din spate aud: "asa mami, atentie" sau intr-o seara destul de tarziu ne intorceam de la niste prieteni si cum ea era deja somnoroasa nu a vrut sa conduca mami, ci sa stea la mami in brate in fata langa tati, asa ca,,, cand tati a luat mana dreapta de pe volan si a pus-o pe schimbator i-a spus: "nu aici tati, pune colo sus mana"
Martha multa sanatate puiului mic! nici eu nu stiu ce raspuns sa-ti dau in legatura cu sarurile ca nu am folosit.
Va tin pumni ca dupa raceala sa va acomodati cat mai repede si usor la gradi!
lexi simpatica foc Maria Ce mai, a gasit ea metoda potrivita sa o trezeasca pe mami. Sper sa scapi cat mai repede de problemele administrative, suparari si stari nasoale!
mey mey Yoanna ce de distractie pe capul vostru! Bravo voua! foarte frumoase pozele si se vede ca v-ati simtit bine
Adriana, foarte frumoase si pozele voastre de la Paste! Dudu e un frumusel , iar perlutele m-au amuzat tare
Eunice felicitari pentru zugravit! incet incet faci toata casa. Sotul e foarte pretentios si ambitios in ce priveste amenajarile prin casa, asa incat o data a chemat un zugrav si cand i-a vazut "opera" a doua zi era cu rola in mana, iar rezultatul chiar a fost de "n" ori mai bun decat cel facut de un calificat, cica. De atunci, nu mai avem nevoie de zugravi.
Moni, ce faciiiiii? ai copt foi in we?
lilina, sper ca ti-ai revenit, ca esti bine si santoasa!
itzy si tu disparusi in ceata!
xandrutza sper ca sunteti bine!
Mira
alexutza
lakioana
sephora demult demult... nu ne-ai mai zis nimic de voi , la fel
eloise
mamilili
lullabay
tasia
Mephala
Adina
festina
pufymic
alinamoro
gabitzica
princess
floricel
crisnemes
beatrix, spor la invatat!

gata "cearceaful", sper sa nu-mi cera Ioana, despagubiri.

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique_new

Buna dimineata dragutelor.

Ramo unde esti....? Nu ai dar "raportul".

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

ia te uita ce sincronizare, cum ne "strigam" in acelasi timp
eu am inceput mesajul acum vreo ora..., dar totusi bine ca l-am terminat[#-o]

Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Ramo ....pai erai pe mess si nu raportai nimic pe forum .

Sa sti ca si Cosmi papa paste ( mai ales spaghete ca sunt lungi si o distreaza)...sub orice forma...numai cu branza nu vrea mai bine le mananca goale.

Super haioasa Patri soferita in devenire.

Uitam sa-ti povestesc de foi. Da am copt dar dupa reteta de la bunica....ies f crocante la inceput, dupa care se face o crema de lamaie aia mi-a placut cel mai mult . Se papa a doua zi cand s-au inmuiat foile de la crema....sper ca ai intes ce am vrut sa spun. Ideea este ca au iesit bune doar ca tb sa pun mai multa crema intre foi. S-au papat cu succes....se mai cere praji asa ca data viitoare o sa o execut " mai cu talent". Foile tale cred ca seamana mai mult cu pandispanul dupa compozitie....sau ma insel. O sa incerc si reteta ta ca doar ma specializez la praparatul " foilor "....pana de ziua mea sper sa reusesc sa le fac "ca la carte"

1 Anisor2 Anisori
Cosmi bebe -13 septembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor!
Azi ma simt ceva mai bine, trag sperante ca maine cel tarziu rezolv problema care ma tot macina de cateva zile.
Intr-adevar Maria e tare dulce, si mie imi vine sa rad acum de faza cu sucul desi in acel moment mi-a sarit tandara rau de tot. Dar imi dau seama ca nu o face din rautate, efectiv vrea sa experimenteze tot ce se poate. De o saptamana de cand sunt cumnatii mei la noi, fii-mea a invatat 4 poezii (desi eu m-am chinuit juma de an s-o invat dar se pare ca mie nu vroia sa mi le spuna) si am descoperit ca stie si povestea de pe ultimul album al Cleopatrei. Efectiv o stie aproape toata, cu tot cu intonatie si gesturi. E mortala cand o recita! In plus i-a povestit cumnata-mea "Punguta cu doi bani" si acum o pune sa i-o povesteasca intruna, dupa care incepe ea sa povesteasca "si cocosu a ghisit apa muuuuuta, muuuuta si stiga cucuiguuu boie maaaaaiii, daaaaasi punga cu doi baaaani"
De ieri Maria ramane jumatate de zi singurica in timpul saptamanii, numai cu socrul meu si cu cumnatii (dar ei pleaca maine) si sunt incantata ca nu plange deloc-deloc dupa noi. E drept ca ieri cand a venit Cristi acasa mi-a spus ca efectiv i-a sarit in brate, era in al 9-lea cer ca a venit tati acasa. Dar totusi nu ma asteptam sa fie asa de cuminte in lipsa noastra.
Hai ca am laudat-o destul, ma opresc aici.

de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui GETY

Xandrutzo, tu pe unde eshti?

Asa creste Maria Diana

Pe aici... Tot treburi si iar treburi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna fetele. Eu citesc ce scrieti voi, noaptea pe la 1... si nu mai am putere sa scriu... La mine se doarme in transe, vanzoleala incepe de dimineata, si nu mai am timp de prea multe. Na, ca diseara ma duc sa cheltui niste bani asa ce m-am enervat
Fetele, cum am un pic de timp va trimit cartile lui Jamie, promit!
Ioana, am vazut pozele voastre, is tare faine, am chef de jogging, asa, dintr-o data!
Moni, inca o chestie la foi, nu mai retin daca s-a spus, foile ies crocante, dar dupa ce pui crema intre ele, peste ultima foaie eu pun un fund de lemn si o greutate... De exemplu la Paste am pus pe fundul de lemn doi cozonaci Sunt numai bune de consum incepand cu a doua zi, se fragezesc... Si nu le las mult in cuptor, cum incep a se rumeni pe margini le scot.
Ramo, eu incerc s-o prind pe Lili mai libera, poate reusim sa ne vedem...
Roxana, si eu zic sa incerci ce ti-ai propus, daca intr-adevar ai dreptate in ceea ce priveste laptele nimeni nu va mai spune nimic dupa aceea. Sper sa-i dati de capat.
Lexi, felicitari Mariei! Eu daca incerc s-o invat ceva pe Narcisa, imi spune Nu-nu-nu! Dar eu continui poezia sau ce am eu de spus si ma trezesc ca ea repeta de una singura, dupa o zi doua. Franturi, dar e ceva.
Gety, multa sanatate!
Flavia, eu tot prunele vi le recomand.
Andreea, spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yoannamarie spune:

Ziua buna, dragutelor!

Sunt putin trista!Mitzu s-a trezit cu o tuse uratica, asa groasa...Offff!!! Si, azi noapte, respira greu...Avea nasucul infundat! Nus' ce sa fac! Saptamana trecuta am fost la pediatru...Caci, tot asa tusea si era ragusita....Mi-a spus ca n-are decat o usoara laringita...si mi-a prescris picaturi Zyrtec si sirop Eurespal...Ieri am terminat tratamentul si...azi, vad ca iar tuseste...Culmea, ca in timpul tratamentului nu mi-a mai tusit deloc...Nus' ce sa fac...Sa ma duc iar la pediatru...sa ma duc la dr de fam, de dat aceasta? La dr. de fam. cunosc raspunsul: antibiotic...Offff!

Lexi, sar'mana!
Ma bucur ca dai de capat problemelor administrative ce te-au stresat!
Hai...mey...ca ai o fetita scumpica! Putina baie la picioare cu suc? Considera...un nou tratament SPA...(dar cu suc si nu cu apa...)
Ce dulce povesteste "punguta cu doi bani"... micuta povestitoare! Stie patru poezii, povestea Cleopatrei? Super tare! N-ar fi rau sa o inregistrezi! Momentele acestea sunt nepretuite!

Ramo, mercic, scumpo! micuta "instructor" auto! Haioasa!
Nu cer despagubiri ! Din contra...ma bucur ca am pereche....!

Monique, sar'mana! Ma bucur sa citesc ca si tu esti ca noi...Vorba aia...Pai...daca nu dam noi in mintea copiilor...sa asteptam sa dea ei in mintea noastra?! Eu...cand vad cum se bucura fii-mea cand ne "strambam" precum ea...ma topesc de fericire! Asa ca...sa o tinem tot asa...

Gety, multa sanatate! Sper sa-ti treaca repede gatul!

Mercic pentru aprecieri! Si...nu ma invidia (in sensul bun, am inteles...)! Crede-ma...ca ar mai merge putina carnita pe ici pe colo...dar...nu se prinde...nu vrea dom'le....Offff!!!!

Oanacn, Mercic! Dar si voi...m-ati lasat...cu oceanul!

Despre swine flu...Daca la inceput am crezut ca sunt exagerari al presei...si ca nu e chiar atat de grav...acum sunt pusa pe ganduri! nus'...ce sa zic! Prietena mea din Mexic...mi-a trimis mesaj si mi-a spus ca sunt ok! Diseara intru sa vb cu ea...caci a fost plecata si n-a avut net! Offff!!!! Cutremure...acum virusul asta! Sa ne fereasca Dumnezeu!

Martha, bolnaviorul! offff! Atat de grav? la plamani? Dragii de voi! multa sanatate! Sa nu fie nevoie de internare!

Flavia, mama! scuze, dar n-am inteles...Cum sa o iau pe urmele lui Mini_me? Adica...sa urmeze bebe? In cazul asta...Doamne Ajuta!

Roxana, mercic! poze...sunt...puse....!

intoleranta la lactoza...din cate stiu, din experienta unei prietene cu fetita ei, se manifesta prin varsaturi, dureri abdominale, diaree dupa ce consuma produse pe baza de lapte...Dar, cred ca cel mai bine ar fi sa-i faci un test! Sa fii sigura!
Lapte de soia am vazut si in Real, Metro...Dar, dupa cum a spus si Ramo, ca sa nu ai discutii cu ai tai si sa stai si tu linistita, inlocuieste, fara sa te vada cineva, pentru o perioada laptele folosit cu laptele HA si vezi cum evolueaza comportamentul celui mic! Nu are sa-si dea seama nimeni, mai ales ca ai spus ca i-ai mai dat lapte HA si l-a acceptat!

Salutam si si restul mamicilor si bucuriile lor!

www.mytickerz.com/tickers/g5982ekrufgklo7y.png" target="_blank">Maria-Elena, un vis devenit realitate!

Mitzu si...perlutzele...

Stropul de dragoste oferit unui copil ti se va intoarce inzecit, chiar insutit...

Ioana, mami de Maria-Elena, alintata, Mitzu ( 5 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

fetelor, de az incep treptat sa-i introduc lapte de soia lui Victor. stiu ca sunt teste de intolerante, dar m-am mai sfatuit cu mamici care au copiii alergici si mi-au spus ca la noi ies sau nu aceste intolerante la analize si ca, cu atat mai greu ies inainte de 3 ani. intr-adevar, existe forme mai grele de intoleranta, cu voma, diaree si alte manifestari clare, dar asta nu inseaman ca durerea gastro-intestinala si gazele si eructarile masive nu pot si o intolenta sau o alergie. asa ca, vom vedea. va tin la curent. sotul a rasp mai bine decat ma asteptam, cred ca s-a saturat si el sa nu doarma noaptea asa ca e dispus sa faca orice.

Lexi, ce performanta la Maria! felicitari micutei recitatoare! si o usurare ca sta fara voi fara probl...

Ioana, nu'sh de ce nu am vazut pozele...

Ramo, se pare ca vom avea probl cand vor creste astea mici, imediat ne-or cere masina multam de ideile de cina!

itzy, andra, pe unde sunteti?

daria a facut ieri dim febra si, ca de obiei, i-am verificat gatul. nu era rosu, asa ca am mers pe nurofen si panadol. azi dimineata s-a plans ca o ustura pasarica, asa ca mi-e sa nu aiba vreo infectie urinara. si uite cum, pt ca nu am vizitat de vreo 2 sapt o policlinica, maine mergem sa facem analize la urina. ca sa nu uitam drumul la policlinica...

Fetelor acum cateva zile victor a facut prmii pasi singur!!!! e atat de fericit, dar si incredibil de curajos, un curaj fara urma de discernamant. caci pur si simplu isi da drumul de ce se tine si se arunca in fata. daca nu suntem atenti cade dupa 2-3 pasi. e nenorocire cu el, e un viermush. copii mai diferiti nu puteam avea.

Roxana, mamica de Victor Andrei (23.06.2008) si Daria Elena (06.09.2006)
http://family.webshots.com/slideshow/570075285YYSlEe
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

BUNA DIMINEATZA FETILI
noi matinali ca de obicei
asa ca va invit la suc sau orice doriti sa beti de dimineata
Roxana sper ca nu este nimic grav cu Daria,iar pentru Victor sa o tina tot asa
Yoana Mitzu cea bolnavioara si sa treaca repede
Xandrutza ma bucur pentru tine ca ai rezolvat problema
Lexi micutza recitatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

mei fetili astazi nu vrea nimeni sa bea cu mine?sunt cam singura dimineata pe aici
sa aveti spor la treburi
va pupez pe toate

Mergi la inceput